אודו השמיע קול מישהו יודע

ע ו מ ר 4

New member
מיצטרפת לקריאתך......

כבר אתמול כתבתי מבוקש אודו.....והוא נעלם. הי הי אודו......? מנורה! פעם כתבתי לבועז שהוא נסיך...ואודו נעלב והזיל דמעה כזו
את חושבת שזה קשור? פתאום נזכר? אוף..אוף...אוף....(זה בגלל שעובדת עם ילדים...אז יוצא לי לפעמים) אודו.....תחזור...

אנימו

New member
מצטרפת לקול הקורא. כנראה ששלומו

טוב כי ראיתיו לאחרונה בשדות אחרים.....

ע ו מ ר 4

New member
אנימו......

הצצתי גם אני לאותם שדות ..... הוא היה שם. רק עשור מפריד בין השדות.......למה כלכך הרבה זמן לוקח לו להגיע עד כאן?

אנימו

New member
עומר-לא נעשה חשבון...אבל אפילו לא

עשור...אבל רצונו של אדם - כבודו.

odo13z

New member
הייי קפטיין. מהההה עוקבת אחרי ../images/Emo6.gif

מודה....הלכתי קצת לרעות בשדות זרים. אין כמו בבית גם אם צפוף קצת לפעמים. תודה מקרב לב (באמת) לכל השואלים והמתענינים. התגעגעתי לכולכם.

odo13z

New member
סיפורי הראשונים שהעליתם../images/Emo140.gif

ממש נהדרים. התמונות של עומר....של ההורים באמת חתיכת הסטוריה. מצפה לראות את הציורים של מקסי. זוכרים ? היום זה יום ציור שלה. מקסי - מצפים. כל הכבוד גמלצים (וגם לך בת הזקונים)

ע ו מ ר 4

New member
לכם כולכם

באשר הנכם........המון ...המון...המון תודה. ככה בשקט בשקט גדלתי בשנה.....ואני כבר בת יובל שנים..היום. נחמד לי שאתם כאן גם כשקשה...וגם בימים טובים....בעצות חינם שמהן השכלתי ללמוד....נו...בת זקונים ככה כיניתם אותי כאן היום ..אז חייבת להקשיב..

odo13z

New member
עומר. את עוד ילדה../images/Emo140.gif

האמיני לי. עתידך לפנייך והוא וורוד כוורד.

shkedud

New member
לא בכל יום זוכה אדם לרגעי אושר

מופלאים, כפי שהיו לי היום. עומר חוגגת יומולדת, ואנחנו עשינו לבתי מסיבת פרידה (נוסעת לחו"ל לשנתיים.) היה חלום. אוירה נעימה, כל המשפחה ביחד, הילדים שלי שרו (ריגשו אותי מאווווווד) הרבה אנרגיות של חום ואהבה היו שם. ביום שני - נתבג - גם שם יזלגו דמעות, אבל אני מתנחמת שיהיה לה שם טוב. עפה לה הגוזלה שלי, ואני מייחלת ליום שתחזור אליי. טלנובלה בע"מ מקווה שהייתה לכולכם שבת טובה

למעלה