אודיל'ה מותק מה נגמר עם המחנכת שלך ? מקווה שלא התחצפנתה אליה היום
D dafgol New member 11/9/06 #1 ../images/Emo124.gif אודיל'ה מותק ../images/Emo6.gif מה נגמר עם המחנכת שלך ? מקווה שלא התחצפנתה אליה היום
../images/Emo124.gif אודיל'ה מותק ../images/Emo6.gif מה נגמר עם המחנכת שלך ? מקווה שלא התחצפנתה אליה היום
D dafgol New member 11/9/06 #2 ../images/Emo124.gif אוריתו'ש מחכה לשמוע איך היה כשתחזרי ה ה מייד לעדכן את אמא ואת כל המשפחה , היו הרבה ים
../images/Emo124.gif אוריתו'ש מחכה לשמוע איך היה כשתחזרי ה ה מייד לעדכן את אמא ואת כל המשפחה , היו הרבה ים
ג גינגימניה New member 11/9/06 #9 היה כייף,מלמד, ומהנה!(הפרטים בפנים) היו הרבה חיילים..המחנכת שלי פגשה שם שמישהו שלמד אצלה ונראה לי היו בנים שהיו בבית ספר פעם, אני לא בטוחה.. היה כייף, חוויה מרעילה משו..) באמת היה טוב, היה חם אבל נהנתי בכל מקרה.
היה כייף,מלמד, ומהנה!(הפרטים בפנים) היו הרבה חיילים..המחנכת שלי פגשה שם שמישהו שלמד אצלה ונראה לי היו בנים שהיו בבית ספר פעם, אני לא בטוחה.. היה כייף, חוויה מרעילה משו..) באמת היה טוב, היה חם אבל נהנתי בכל מקרה.
D dafgol New member 11/9/06 #3 ../images/Emo124.gif אניטה איך היה היום ? היום הראשון בעבודה מחכים לעידכונים פה......חסרת לי הבוקר
ה הכחול הראשון New member 11/9/06 #4 השיעור חינוך שלי איתה זה בכלל מחר ולא היום למרות שהיא ראתה אותי היום ולא אמרה כלום ביום רביעי יש לנו תרגיל ירידה למקלטים בעת אזעקה
השיעור חינוך שלי איתה זה בכלל מחר ולא היום למרות שהיא ראתה אותי היום ולא אמרה כלום ביום רביעי יש לנו תרגיל ירידה למקלטים בעת אזעקה
R rby74 New member 11/9/06 #6 דפנה אני רואה שאת דואגת לכולם פה... איזה נחמד.. לא הייתי הרבה זמן ויש חברים חדשים....
D dafgol New member 11/9/06 #8 ברוכה השווה יקירתי ../images/Emo24.gif מה קורה ? איפה נעלמת ? איך הולך לפרינססה בגן החדש ? יש פה חבורת בנות מהרחוב שלנו......
ברוכה השווה יקירתי ../images/Emo24.gif מה קורה ? איפה נעלמת ? איך הולך לפרינססה בגן החדש ? יש פה חבורת בנות מהרחוב שלנו......