אופציות חדשות שמשתמשי השירות

F00D Is G00D

New member
../images/Emo124.gifאופציות חדשות שמשתמשי השירות

1. כעת ניתן סוף סוף לעדכן את הפרטים של התוכניות לכם מעמוד הבלוגים ולחיצה על הכפתור המתאים. ומהקישור הבא כמובן 2. בתפוז נערכת כעת תחרות חדשה ונשאת פרסים! התחרות מתעסקת כמובן במספר הגולשים הרב ביותר. את תקנון התחרות תוכלו לקרוא כאן. בקרוב יתווסף דף אשר ידווח בדיוק על המבצע. על מנת להשתתף בתחרות יש להוסיף V בתיבה המתאימה שבעמוד עריכת הפרטים שנמצא פה תמשיכו להנות מהמערכת המתקדמת (והיחידה) בישראל לשידורי טלביזיה ע"י גולשים.

F00D Is G00D

New member
והרי מודעה רשמית

היא מצורפת כאן אגב התחרות לא כוללת את הערוצים למבוגרים בלבד! וכך הנהלת תפוז תמריץ לכל הבלוגים "הנקיים" ישר כוח. כל הכבוד... ההודעה נמצאת גם בעמוד הבא את תקנות התחרות תוכלו למצוא פה. בתצוגת הערוצים יופיע ליד כל ערוץ משתתף בתחרות סימן המודיע על כך. ומצטער על טעות ההקלדה בהודעה הראשית...

בעקבות תחרות "המרוץ להוואי"

אנו כעת מאפשרים לאלו שפתחו תכנית לשנות את "שם התכנית", ה"קטגוריה", והתאור. שימו לב - לא ניתן לשנות את שם המשתמש!!! לידיעתכם.

datura76

New member
האם ניתן להגדיל את המסך

בבלוג-TV המסך קטן כל כך. האם ניתן להגדילו????

F00D Is G00D

New member
כנס

בעקרון לא ייתכן שתמצא תכנות שיודעות לעשות זאת, אבל האיכות תרד ברמה ניכרת אוכל להמליץ לך להיכנס ל: start@programes@accessories@accessibility@magnifier זהוא כלי למוגבלי ראיה

De-Panther

New member
אם אתה יודע לעבוד..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קצת עם HTML אז במקור של החלק שבו יש את השידור עצמו... אתה יכול לבדוק מה הכתובת של זה ואז להכנס אליה בחלון חדש... שם אתה תוכל להגדיל יותר... אבל זה לא בכזו איכות טובה כשזה גדול יותר

F00D Is G00D

New member
../images/Emo124.gifעומסים בשירות ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

אנו צופים (ואף מרגישים ברגעים אילו) עומסים בשירות. אנו מתנצלים בפני הגולשים ומבקשים את סליחתכם. אנו עושים הכל מכדי לאפשר לכם להנות משירות אמין, מהיר ואיכותי. במידה והשירות אינו זמין אליכם. נסו לרענן את עמוד השידור ע"י לחיצה על המקש F5 גדעון מרכוס תומך בכיר BLOGTV

F00D Is G00D

New member
../images/Emo36.gif

אני לא נמצא פה בצהריים (חוזר מביצפר ב 15:00) אבל מש לא נראה לי שזו שעה עמוסה... אברר זאת עם הגורמים המתאימים

De-Panther

New member
בכרטיס כתוב שהגיל..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שלו זה 14 זה אומר שאסור לו לפתוח תוכנית BLOGTV??

De-Panther

New member
סתם אייקונים שאני..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אוהב אז אני שם אותם בכל הודעה

F00D Is G00D

New member
../images/Emo36.gif

אני בן 15. פשוט רשמתי תאריך יום הולדת לא אמיתי
וכן בעקרון אני לא יכול לפתוח בלוגTV (ההיתי יכול להגיד לך על זה משהוא בפרטי)

למעלה