אורן ידידי....האם שומע?

../images/Emo124.gifאורן ידידי....האם שומע?

היכן מסריך???? ואם אתה מבלה בנעימים בחופשת הקיץ....אז אוותר לך

נחמית

New member
לדנה שום רב! כייף שאת עושה ספירת

מלאי! באמת נעלמתי קצת. דווקא ביקרתי בפורום רק בלי להשמיע כי לא היה לי את מה. יחד עם זה אני מאוד שמחה שהפורום ממשיך להיות הכי-הכי. דרך אגב, שאלה לאלישוע: מה עושים עם בצקות ברגליים בזמן הריון? אלי, זו שאלה בשביל עדי, היא בסוף חודש שביעי(אני לא מבינה בשבועות) והיא מזניחה את זה. אני גם יודעת שלא אני צריכה לשאול, אבל מי שמודאג -זו אני. תודה מראש נחמה

שלום נחמה

אני יודע שלא תמיד כותבים ומשתתפים פעילים. אולי בזה היופי והמסתורין. את יכולה להיות שקטה, יש עוד כמה כמוך שקוראים בלבד. מי שרוצה מגיב. זה אחד הדברים היפים בהומיאופתיה. אחד המאפיינים את הרעיון ההומיאופתי הוא השקט והמרחק. ההומיאפתיה אינה מאמינה בקשרים הדוקים ולעיתים סימביוטיים. בהומיאופתיה יש מרחב מחיה, דלתות וחלונות לבית. בנוגע לעדי, אני חושב שאולי מס'ז לימפטי או אחר וכל תנועה לשם תנועה עשוי לעזור להניע את הנוזלים. אולי למישהו יש רעיונות נוספים.

נחמית

New member
שלום אלי. אוהבת נקודת המבט שלך.

יש יופי במיסתורין, אבל כולנו תמיד רוצים לדעת יותר ויותר ואז המיסתורין מתפוגג. לא חבל? יחד עם זה אני מבינה, שהתהליך הוא אין-סופי! חיזקת אותי בקשר למסז', כי אתמול עשיתי לה סתם מסז' על כף הרגל ופיתאום היה אפשר לחוש ברגל עצמה ואל רק בבצקת. היש משהו שרצוי ,אולי, למרוח בשביל לשפר את התוצאה ? תודה,תודה, תודה מראש! נחמה

כן נחמה

יש משחה שניתן להשיג בבית מרקחת הומגליל שמוכנת על בסיס צמח שנקרא "הממליס". יתכן שיש להם מן המוכן או שיכינו במיוחד.

clipsa

New member
להרים את הרגליים....../images/Emo91.gif

נשמע פשוט..? אין כל כך פתרון אחר.. לדאוג להרים את הרגליים כמה פעמים במהלך היום לגובה הישיבה לפחות או מעל. בהריון יש הרחבה טבעית של כלי הדם וזו התוצאה....

למעלה