../images/Emo124.gifאז מה היה לנו שם?../images/Emo4.gifחוויות..
זוכרים? זוכרים שהודעתי לכם שיש הפנינג פתיחה של מועדון כושר חדש במה שהיה פעם מלון בלו-ביי נתניה? זוכרים שגם הודעתי שאני לוקחת חלק בשעתיים ספינינג שחותמות את ה"אירוע"? אז הייתי (ותיגברה אותי הבד"צית ה
) והנה מה היה: היה נוף מדהים כמובטח... ים למרגלות רגלינו המדוושות היה מזג אויר הכי קלאסי שאפשר ובריזה מן הים שלמרגלות רגלנו ה... היתה שקיעה
- מהממת
! מ-ד-ה-י-מ-ה היו לנו האופניים הנאמנים, אותם רולס-רוייסים מקוריים שהובלו במיוחד מהממלכה מוסיקה? מהסוג שאיך שלא תדווש איתה - פשוט לוקחת ממך את שגלוי והנסתר, המוסיקה מהממלכה היה לנו את ה
... בועז... מכל ה
והנשמה, עם החיוך התמידי השולט בממלכה והיו לנו קבוצת מתאמנים נאמנים, מסורים ומורעלים שגם הם... איך לא? הגיעו מהממלכה אז תגידו לי אתם... רבאקקקקקקקק!!! נוף, מזג-אויר ושקיעה נתן בורא עולם, השאר נתן ה
... אז מה הטיפשות של מועדון לגבות תשלום עבור כל שיעור ושיעור? אפילו נתנייתי אחד לא היה לרפואה שם (ולטובתו... לא כדאי לו שיהיה עם גישה כזו של מועדון
) שלא לדבר על כך שהמזנון כל מה שיכל להציע זה מים וכמה מוגזים (לא קפה, לא קרטיב ובטח שלא "חטיפים") "הפנינג פתיחה"... לא יודעת מה יותר "עלאק..." ההפנינג או הפתיחה
אז אתם רואים שנפילות יש לא רק באופני שטח ולא רק באופני כביש... גם באופניים נייחות
היום סגרתי את המעגל וחוויתי את הנפילה האחרונה
מה עם המועדון עצמו? הממממ... עתיד מזהיר אני לא צופה שם אבל לעומת זאת, שקיעה?... שקיעה
- מהממת
! מ-ד-ה-י-מ-ה ובכל זאת ולמרות זאת אני... נהניתי
אבל כמו שאומרים באפקט הפחד... אל תנסו זאת בבית
זוכרים? זוכרים שהודעתי לכם שיש הפנינג פתיחה של מועדון כושר חדש במה שהיה פעם מלון בלו-ביי נתניה? זוכרים שגם הודעתי שאני לוקחת חלק בשעתיים ספינינג שחותמות את ה"אירוע"? אז הייתי (ותיגברה אותי הבד"צית ה