אז מה היה לנו שם?
חוויות..

Tami661

New member
../images/Emo124.gifאז מה היה לנו שם?../images/Emo4.gifחוויות..

זוכרים? זוכרים שהודעתי לכם שיש הפנינג פתיחה של מועדון כושר חדש במה שהיה פעם מלון בלו-ביי נתניה? זוכרים שגם הודעתי שאני לוקחת חלק בשעתיים ספינינג שחותמות את ה"אירוע"? אז הייתי (ותיגברה אותי הבד"צית ה
) והנה מה היה: היה נוף מדהים כמובטח... ים למרגלות רגלינו המדוושות היה מזג אויר הכי קלאסי שאפשר ובריזה מן הים שלמרגלות רגלנו ה... היתה שקיעה
- מהממת
! מ-ד-ה-י-מ-ה
היו לנו האופניים הנאמנים, אותם רולס-רוייסים מקוריים שהובלו במיוחד מהממלכה מוסיקה? מהסוג שאיך שלא תדווש איתה - פשוט לוקחת ממך את שגלוי והנסתר, המוסיקה מהממלכה היה לנו את ה
... בועז... מכל ה
והנשמה, עם החיוך התמידי השולט בממלכה והיו לנו קבוצת מתאמנים נאמנים, מסורים ומורעלים שגם הם... איך לא? הגיעו מהממלכה אז תגידו לי אתם... רבאקקקקקקקק!!! נוף, מזג-אויר ושקיעה נתן בורא עולם, השאר נתן ה
... אז מה הטיפשות של מועדון לגבות תשלום עבור כל שיעור ושיעור? אפילו נתנייתי אחד לא היה לרפואה שם (ולטובתו... לא כדאי לו שיהיה עם גישה כזו של מועדון
) שלא לדבר על כך שהמזנון כל מה שיכל להציע זה מים וכמה מוגזים (לא קפה, לא קרטיב ובטח שלא "חטיפים") "הפנינג פתיחה"... לא יודעת מה יותר "עלאק..." ההפנינג או הפתיחה
אז אתם רואים שנפילות יש לא רק באופני שטח ולא רק באופני כביש... גם באופניים נייחות
היום סגרתי את המעגל וחוויתי את הנפילה האחרונה
מה עם המועדון עצמו? הממממ... עתיד מזהיר אני לא צופה שם אבל לעומת זאת, שקיעה?... שקיעה
- מהממת
! מ-ד-ה-י-מ-ה
ובכל זאת ולמרות זאת אני... נהניתי
אבל כמו שאומרים באפקט הפחד... אל תנסו זאת בבית

Tami661

New member
טל... אני יודעת שאת אוכלת עכשיו../images/Emo3.gif

אבל כשתסיימי, קחי ת'זמן שלך, אל תמהרי
תגידי לי אם שכחתי משהו... או אולי מישהו

את רוצה להגיד ש...

המרתון לא התקיים בסוף
כאילו דיוושתם לעצמכם מול השקיעה? איזו פדיחה?!

shiri 80

New member
כפרות עלייך דבש

שוב אתה מסיק מסקנות לא נכונות היה להם מרתון רק בוא נגיד שיש שני דברים שלפעמים מתחברים למשפט אחד ציפיה אכזבה עכשיו מכיוון שאתה יודע להסיק מסקנות טוב (ע"ע השרשור שבוע שעבר) אני אשאיר אותך לבד לכמה דקות של מחשבה ....

shiri 80

New member
כמו שהבדצ אמרה ששאלו אותה אם /

יש לנו נשק (בכניסה לקניון) הנשק היחידי זה הפה שלי (אחכ הזיכרון שמסרב לשכוח ..) וכן . הכל ברוח טובה

אוחחח... כואבת לי הבטן ../images/Emo5.gif

כמה אכלתי... לשניים... צופה בעיות ביער הנשיא מחר...
אני מאודדד נהנתי היום מכל הדברים החיוביים שכבר ציינת.
מסכימה לגבי נושא התשלום, המחיר ממש לא מוצדק.
לדעתי, מיעוט המשתתפים פגם באווירת ההפנינג, הרגשתי יותר כמו בשיעור פרטי בממלכה...
ולגבי המזנון... חחח... באמת עלוב, אני יודעת שמקום שאין בו
, לא שווה הרבה עבורך, אבל בשבילי כל עוד יש רד בול ומים אני מסודרת...
אההה... יש מקום לציין שחדר הכושר במקום, למרות שמאוד קטן לטעמי, מצוייד במכשירי כושר ברמה גבוהה והמלתחות מדהימות למקום קטן שכזה... אני בדקתי את השירותים של הנשים ותמי בדקה את של הגברים...

P u s s i c a t

New member
חכי... חכי....

אוהבת מכשירים?... הבנתי שגם אצלכם אוטוטו מחליפים את מכשירי הקרדיו. את הולכת להזיע בטירוף עוד לפני שתעלי על המסילה... רק מלהסתכל על הדבר הזה

P u s s i c a t

New member
עם בעיה אחת...

במשך כשבועיים לא תוכלי להתאמן קרדיו אצלך במכון... עשו את זה בעזריאלי ואצלנו ואז קיבלנו מולטי למשך כל זמן ההחלפה. מה שאומר.... הרצליה?

למעלה