אז מה חדש

vegetable man

New member
../images/Emo124.gif אז מה חדש../images/Emo124.gif

הסרט A Scanner Darkly שמכיל את Black Swan של ת'ום יורק ועוד שירים של רדיוהד (כולל Fog, שנכתב בישראל) יוצא ביולי בארה"ב (לא ברור לי אם הוא יצא פה). סרט "מצוייר למחצה" כזה, קיאנו ריבס ועוד שלל חברה.
רדיוהד הופיעו שלשום במונטריאול, קנדה, במסגרת הטור האמריקאי שלהם, אחרי שניגנו בטורונטו (לתשומת לב הנוסעת Latisia). וזהו הסטליסט (שימו לב להמשך שילוב השירים החדשים): 01 You And Whose Army 02 The National Anthem 03 15 Step 04 Open Pick 05 Exit Music (For A Film) 06 Where I End And You Begin 07 Videotape 08 Nude 09 I Might Be Wrong 10 Paranoid Android 11 Go Slowly 12 I Want None Of This 13 Myxomatosis 14 There There 15 No Surprises 16 Bangers 'N Mash 17 Everything In Its Right Place הדרן ראשון: 18 A Wolf At The Door 19 Down Is The New Up 20 Black Star [is introduced as a new one] 21 Karma Police הדרן שני: 22 Spooks 23 Planet Telex
Down is the new up שנוגן לראשונה לפני כמה ימים בטורונטו, כבר מככב ב-Youtube, ב-3 גירסאות.
ת'ום יורק יתארח מחרתיים בתוכנית טלויזיה, לרגל The Eraser, כמו כן התראיין ל-Observer. לא ידוע באיזה תאריך יצא האלבום בארץ, אבל כנראה שבשלהי יולי תהיה התשובה הכי נכונה כרגע. אפשר כמובן להזמין באתרים, למי שמעוניין, מצד שני, ושם זה מגיע הרבה יותר מהר.
ולסיום, קומיקס מגניב בכיכובו של ת'ום. נראה שהם די נהנים מההופעות שלהם בינתיים

Latisia

New member
חיח הקומיקס משעשע... אדיוטי טיפה חח

חחח בבקשה לא לקרוא לי לטיסיה! אני סתם תקועה עם הכינוי הזה כבר שנתיים וחצי P: זה על שם שיר של קספר. השם הזה זנותי כזה בעע... שרי יהיה טוב, שרי עגבניות שרי P: ידעתי שאני הייתי צריכה להיות בהופעה הזו! רק אם הייתי מתעוררת מוקדם P: כבר שומעת את השיר P:

Latisia

New member
איכות גרוע ויש איזה קנדי דפוק שמדבר

כול הזמן. אי אפשר גם לשמוע את השיר כמעט ויש גיטרות שזה טוב. יא יש אשכרה אנשים ששומעים מוזיקה איכותית והם קנדים, אצלי בבצפר כול אדיוט חושב שהוא מארלין מונסון או איזה פאנקיסט אדיוט או הכי גרוע ראפרים כאלה. יאק כולם כאלה וואנבי ודבילים. יש מצב שאני סתם קיצונית, פשוט אני סולדת מהם או לפחות מרובם P:

Knives Out

New member
קניתי את A Scanner Darkly

בשבוע הספר וזה אחלה ספר. הסופר של Blade Runner . מחכה לסרט.

למעלה