אחת, אחת, אחת שתיים נסיון

../images/Emo124.gif אחת, אחת, אחת שתיים נסיון

"בוקר טוב לכל המאזינים, ואתם המתעמלים..היכון." כך נשמעה הנוסטלגיה של שנות השישים המוקדמות - מידי בוקר בבוקר 06:00 . עברו ארבעים שנה מאז,המתעמלים הם צעירים זריזים על אופנים קלי רגלים ולא זקנות מול רדיו מנורות ישן.. מן הון להון מה רציתי לומר לכם? עקיבא ידידי מחפש מתעמלים משכימי קום, קלי רגלים ועזי נפש שיהיו מוכנים להתעמל איתו מחר בשעה 05:30 במעלה הדישון. להתעמל אמרתי??? להזיע, להקיא דם לקרוע את הריאות להעלות את הדופק ולנשום אויר פסגות כפיצוי. משעמם לו לעקיבא הזה... רק אתמול קרענו את התחת בשביל העולה לנס הרים. ניסה לשכנע אותי לעלות איתו מחר את הדישון. אמרתי לו: עקיבא יא עיוני, יש לי עבודה. אמר לי: עזוב אותך מעבודה בוא נעשה חריץ בדישון. אמרתי לו : עקיבא,אם לא אכפת לך חפש קליינט אחר. אמר לי: ת'יודע מה, בסדר. חפש לי אתה. אמרתי לו : מה אני מרויח מזה? אמר לי : בעליה הבאה אני גורר אותך עם חבל עד למעלה,אתה ישן על האופניים. אמרתי לו: אללה ואכבר. אמר לי : אללה יסתור. אמרתי לו: מה הקשר בין אללה ואכבר לאללה יסתור? אמר לי : אין קשר. הפיל עלי את התיק ועכשיו אני כאן למצוא איזה פראייר שיוריד אותו מעלי. אם לא,הלך עלי. עד הערב הוא טוחן לי את המוח עם הדישון. אז אם יש פה איזה לא נורמלי אחד או יותר שרוצה מחר על הסובוח עוד לפני שהשמש בעצמה מתעוררת להתעמל עם עקיבא להזיע,לאבד מלחים לשתות מלחים כקונטרה לאיבוד מלחים לשתות מים לאכול תמרים ולהשתין על ההר שם בצפון מוזמן להתקשר עם עקיבא בלי התיווך שלי. 765664-050 - ישר אליו.. יורם

viczan1

New member
לדחות ליום שישי../images/Emo24.gif../images/Emo92.gif../images/Emo70.gif

viczan1

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo124.gif הודעה מעקיבא../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

הטיול לדישון מבוטל

למעלה