איגרוף ביורוספורט - עכשיו!

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo124.gif איגרוף ביורוספורט - עכשיו!

Henry Akilwande VS Alex Vassiliev

MikeTyson

New member
נמאס מיורוספורט...

שדרים בריטים מאוסים !!! אני לא יכול לראות קרב איגרוף בלי שדר אמריקאי, כמובן ב-ESPN ו-FOX SPORT.

BROWN BOMBER

New member
נתק את הסאונד או שתשים שדר רוסי...

תראה את אקילוונדה... מתאגרף זקן אבל עדיין יש הרבה מה ללמוד ממנו... למרות שהוא לא מרשים במיוחד..

MikeTyson

New member
לא משהו...

אני לא מסוגל לראות קרבות ביורוספורט זה מטריף אותי השדר שם חושב שהוא משדר משחק בסנוקר זה לא יאומן !!!

BROWN BOMBER

New member
זה לא שיקול שבגללו...

הייתי מפספס קרב איגרוף טוב... ותראה..... לא כל שדר הוא כרוז מקצועי כמו ג'ימי לנון ג'וניור ומייקל באפר.. שיורוספורט יציאו את המשרה לרותם דון...

MikeTyson

New member
תגיד

מה מייקל באפר עושה בחיים שלו ? הוא פיתח קריירה עצמאית בכל קרבות האיגרוף, גם בכל מסגרות ההיאבקות כמו WWE, WWF וכו'... והכל בגלל - Are You Rrrrrrready ??

BROWN BOMBER

New member
איזו עבודה נהדרת יש לו...

תחשוב איזה כסף הוא מקבל על הצעקות האלה שלו... נכנס לאירוע, צורך ???!!Are You Rrrrrrready To Rumblllllllllllllleeee כמה נראה לך הוא מרוויח בשעה??

MikeTyson

New member
הוא מרוויח מלא

על כלום! יש לו בגרות בכלל? בשביל מה הוא צריך תעודת בגרות? חחחח בשביל "???Are You Rrrrrrready To Rumblllllllle" צריך רק לדעת לקרוא.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo6.gif לא חייב...

אבל תחשוב שהוא מרוויח לא פחות מטייסון...

MikeTyson

New member
גם לטייסון אין בגרות..

חחחחחחח והוא המתאגרף שהרוויח הכי הרבה בכל היסטורית האיגרוף איי פעם!

BROWN BOMBER

New member
תן לי כמה שמות של אנשים..

עם רווחים דומים שכן היה להם בגרות.... לא תמצא הרבה...

BROWN BOMBER

New member
גם האחים קליצ'קו...

אבל בהשוואה ללויס - הם מתאגרפים אמיתיים...

garey

New member
MikeTyson מיקי שדר מ"ס אחד

והשפה הכי יפה בעולם ,חייתי בלונדון 3 שנים מגיל 20 -23 חבל על הזמן, עם בתרבות בהתנהגות ובשפה,היות וכניאה שקשה לך להבין ,כי שפתם של האנגלים משובחת ביותר,במיוחד שדרן הk-1 אין עליו הוא בעיני כמו יהורם ארבל בכדורגל בזמנו,ג'רי

למעלה