איך הייתם מגיבים אם היה..

• פותח הנושא Runt
  • פורסם בתאריך

Runt

New member
../images/Emo124.gif איך הייתם מגיבים אם היה.. ../images/Emo75.gif

Video Music Awards של MTV2? אם הם ירדו כ"כ נמוך כמו גוד אולד MTV... או שהייתם דווקא בעד כי זה אומר שיהיה את מיוז והשמבלס [יש להם קליפים? לול] ופאניק בטקס אחד מגניבבבבבב? נב. תתעלמו מזה שיש את הבריטס ושות' נב2. שום טקס עם פאניק הוא מגניב.

lestatgirl

New member
איך הייתי מגיבה אם היו תפוחים בערוץ?!?

לא סתם אמ.. קודם כל יש את הטקס פרסי NME שמורכז מלהקות הערוץ ומראים חלקים ממנו [הטקס המלא כמובן רק בצ'אנל 4
] אני חושבת אבך שבגלל שזה יהיה MTV2 זה הכל יהיה נורא חפיפניקי כזה התאורה תיפול באמצע בקושי יהיה שולחנות וכאלה כי כל התקציבים ילכו לטקס פרסי MTV היטס בייס ודאנס לשמבלס יש קליפים! יש להם איזה 5 וכן זה יהיה נחמד לראות אותם שם והכל אני לא מאמינה שיהיה שערוריות כמו עם ההופעה של בריטני. [אלא אם כן פיט יחליט לעשות סטרפטיז באמצע ההופעה מה שלצערי יכול לקרות אם טקס כזה יתקיים..] בעיקרון אני בעד כל טקס, כי אם יהיה טקס כזה ראסל בראנד ינחה אותו ואז יהיו הרבה בדיחות על כל הלהקות אימו מה שממש ישעשע, ואם ראסל בראנד יהיה שם אז גם נואל פילדינג יהיה שם ומה שיקרה בסוף זה שנאבו ינחה מהשטיח האדום והמעופף] ואמ.. כן לא ישנתי הרבה בלילה..ואני גם מנסה לשכוח את כל מה שקרה אתמול בלילה.. אז זהו.

orw93

New member
חחחחחחחחח../images/Emo205.gif

אומגש!@ הVMA השנה היה כל כך עלוב#!# אני אשכרה ישבתי 3 שעות וראיתי >< וריאנה הפחידה אותי למוות. ורק הרד קרפט היה נחמד.

SainTonix

New member
אין על ההופעה של בריטני !! השיר החדש שלה ממכר

חח זה היה כ"כ עלוב שהייתי חייב להוריד את השיר!

orw93

New member
לא ראיתי את ההופעה שלה../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif

יש מצב שהורידו בעריכה?
אבל ראיתי שניות בערוץ אי היום. וזה נראה נורא. כאילו, בחייאת.

"נ.ב2-שום טקס עם פאניק הוא מגניב."

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כה אני סמויה. אבל הייתי חייבת להגיבבב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!XDDDDDDDDDDDD

Starred thingie

New member
זה די קשור

די פספסתי את הVMA וכנראה שאני יפספס גם את ה EMA. איפה אני יכול לראות אותם שוב? אם בכלל? T_______T

למעלה