אין לה לופוס
|!

ritosh

New member
../images/Emo124.gif אין לה לופוס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

היינו היום אצל פרופ´ שיינפלד והוא אמר חד משמעית שאין לילדה לופוס! הוא ראה את כל התיק ושמע את התלונות ואמר שאין!!!!! שמעתי את המשפט הראשון ואת השאר לא...

gaia20

New member
ישששששששששש!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יופי! אני ממש שמחה בשבילה!!!! היום אני אלך לישון עם חיוך.........

champ

New member
אמרתי לך!!!!!! ../images/Emo6.gif

ממש שמחתי לקרוא את ההודעה הזאת
אני מקווה שאת לא עוזבת את הפורום..... אבל ממה היא סובלת אם ככה?

ritosh

New member
גאיה וצ´מפ תודה! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

גם אני וגם הפרופ´ לא יודעים. הוא רוצה לדבר עם דר´ לברטובסקי. הם היו יחד לפני שבוע בכנס בחול´ ושיינפלד אמר שלברטובסקי רופא נהדר. מעניין על מה הוא רוצה לדבר איתו. גם כשביקשתי חוות דעת בכתב הוא אמר שהוא רוצה לדבר עם לברטובסקי קודם. טוב, בינתיים אני איתכם. מאחר והבתשלי לא רוצה לשמוע יותר על לופוס, נראה אין זה יסתדר. אולי עכשיו היא תסכים ותבין שאני פה איתכם לא בגללה אלה בגללי ובגללכם.......... אוהבת את כולכם, לילה טוב ריטה.

champ

New member
יהיה לך קשה מאוד לקבל

את חוות הדעת בכתב.... ישנו "קוד אתי" בין הרופאים, קוד השתיקה... אף אחד לא רוצה לכתוב משהו שנוגד משהו שרופא אחר כתב.... הם לא רוצים להסתבך עם זה... הוא בטח רוצה לגבש עימו עמדות ולנסות להוציא אותו בצורה נקייה מהבאלגן... להתראות! צ´מפ.

lupland

New member
הלוואי ומענן תרד עלינו קשת...

היי ריטה. חזרתי לא מזמן וגם אני מצטרף לשורת המריעים ומקווה שאכן כך אך אני חייב להודות כי "הריח" שעלה מתשובתו של פרופסור שיינפלד אינו מוצא חן בעיני. אינני מתכוון חס וחלילה להלבין או להכחיש את פרופסור שיינפלד שתרומתו ללופוס עולה עד לאין שעור אבל אינני יכול להתעלם גם מהדרך "האלגנטית" שבה מסר לך כי עליו לדבר עם עמיתו. כמו כן אם בתך היקרה (ואני לא אומר זאת באירוניה או ציניקניות) אכן לא חולה בלופוס (והלוואי שכך) אז כיצד ניתן להסביר "לאדם מן הישוב" מה כן יש לה? למרות שנוכחותך כאן היא ברכה בעיני ובעיניי האחרים אני לא אוכל לבקש ממך להישאר כאן אם אכן יוודע סופית ובאופן מוחלט כי לבתך אין לופוס וזאת מהסיבה הפשוטה כי בכל פעם שבתך תראה אותך גולשת איתנו זיכרון "ימי הלופוס" על כל המשתמע מכך יעלה ויצוף ובנוסף לכל אם הבנתי נכון היא בגיל שבו ההורה משמש כשק חבטות בין אם יבין מדוע ובין אם לא אז אין טעם להוסיף לזה. יכול להיות כי לא תסכימי איתי או כל משתתף אחר ואני אבין זאת.אך מה זה משנה.כרגע את איתנו וכמו כל רגע בחיים צריך למצות אותו כל עוד הוא קיים ושריר. שלך לעולם ולעולמי עולמיה (נחמד לא?) אסף

נהדר! זאת הודעה משמחת כ"כ../images/Emo24.gif

מקווה שמה שכן יש לה (ויש שפ משהו, זה בטוח), הרבה פחות מורכב ואולי אפילו עובר עם הזמן ולא נשאר לתמיד. זה הכי חשוב. תהיו בריאים תמיד, ואת ריטה, תשארי כאן, אנחנו צריכים אותך כאן.

קטיפה

New member
איזה יופי!!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

זה כלכך משמח!!! תמסרי לבת שלך חיבוק ממני וגם לך!!!!!

נועה בת

New member
היי ריטה ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

איזה יופיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שמחה בשמחתכם , ומאמינה דגולה באבחנותיו של פרופסור שיינפלד !!!!! ומי זה הפרופסור הזה שהוא רוצה להתייעץ איתו ??? מה התמחותו ????

ל3

New member
ריטה המקסימה

מכל השבוע המגעיל שהיה לי זוהי הבשורה המשמחת ביותר שקיבלתי. אני שמחה בשימחתכם ( אני משערת איזו הקלה זו) וכמובן מצפה עדיין לראות אותך פה-לא קיבלת ממני פס (
). אוהבת , שירי

למעלה