אין
בהודעה הזאת:

דון גל

New member
../images/Emo124.gif אין ../images/Emo58.gif בהודעה הזאת:

בעקבות הקרקס שיש פה, והעובדה שחודש ה"התחשבות" נגמר, החל מהרגע החוקים הבאים בתוקף:
שינוי הגדרת "ספוילר:" כל הערה, תקציר, ציטוט, תמונה, עובדה, מצב, מקרה שלא שודר בארץ הוא ספוילר, וצריך להיות מסומן ב
. מה ששודר בארץ, לא משנה לפני כמה זמן, הוא מידע חופשי...
כל הודעה מספיילרת, שלא תסומן כראוי, תמחק בשניה שאני אראה אותה, ללא התחשבו באורך והשקעה וללא הזהרה או הודעה מראש.
כנ"ל לגבי הודעות שהכותרת שלהם מספיילרת.
ספיילרנים סדרתיים (שלא מסמנים) יחסמו מהפורום, בהתחלה באופן זמני ואם ימשיכו באופן קבוע. שבוע טוב, ותנסו להנות מהפרק היום, למרות הכל...
הדון.

../images/Emo45.gif

דרך אגב, מה לגבי הודעה עם ספוילר בתוכן, בלי סימון בכותרת, אבל ההודעה מעליה מסומנת בכותרת כספוילר? לפי דעתי צריך למחוק. ועוד שאלה, מה לגבי תמונות מפרקים עתידיים שלא מסומנות בספוילר(אבל כתוב שזה מפרק שלא שודר בארץ), אבל הן לא מרמזות שום דבר?(דוגמא: ויק מדבר עם קלודט)

דון גל

New member
ובכן:

אם יש שרשור של |ספוילרים|, כמו "דיון פרק 405," אתה לא באמת מצפה שכל הודעה תסומן כספוילר, נכון? אם זה שרשור מעורב, אז כן, אבל ברגע שברור שזה המשך דיון שכולו ספוילרים, אין טעם סתם להכביד. לגבי תמונות שהן לא ספוילרים אבל מפרקים מתקדמים? זה עדיין ספוילר, כי לך תדע, אולי בתחילת הפרק הידיעה שהולכת להיות שיחה בין X לY יהרוס את כל הפואנטה? בגלל זה כל חומר מפרק עתידי הוא ספוילר, כדי שלא יהיה משהו תמים שיתברר כספוילר לאחר מכן... מה דעתך? הדון.

קח לדוגמא את שרשור התמונות...

שהעלתי, חלק מהתמונות מסומנות בספוילר וחלק לא. אם אתה מפרש את זה כמעורב אז אני מסכים איתך לחלוטין. בנוגע לתמונות, נשמע לי מעט מוזר... קשה לי להאמין שמשהו פשוט כמו שיחה שלא ידוע הנושא שלה הוא ספוילר. בכל אופן, לי זה לא משנה. אני אסמן כל דבר מפרק עתידי.

דון גל

New member
תראה: מבחינתי האישית, השרשור תמונות

שלך הוא שרשור שלם שאני לא מתכוון לקרוא לפני שידור הפרק.( זה של הפרק של היום, נכון?) אני לא חושב שכל הודעה בשרשור הזה היתה צריכה להיות מסומנת ב
, אלא רק הראשונה, ואולי עוד אחת באמצע, רק כתזכורת. זה שאתה משקיע יותר ומוסיף לכל תמונה סימן, זה רק עוזר לנו, אבל זה לא משהו שהייתי מוחק בגללו הודעות. (אם לא היה.) לגבי התמונות: תחשוב שיש פרק עתידי, ואתה מפרסם תמונה של שיין מדבר עם קלודט כתמונה אחרונה בשרשור. בתחילת הפרק מסתבר ששיין שוקל להלשין על ויק. נכון, אנחנו לא יודעים מה שיין יגיד לקלודט, אבל אנחנו יודעים שהם מדברים, ואני, אני אוהב לראות פרקים בלי לדעת כלום כלום, אפילו לא תקציר ולא טיזר הכי קטן. בגלל זה אני אומר, שתמונה שלך לא תחשב כספוילר, יכול אצל אחר כן, ולכן שווה לתת לו את הבחירה. הדון.

אסף אא

New member
קודם כל, כל הכבוד לך על ההשקעה

אבל הבעיה בשרשור היתה מאוד פשוטה - ההודעה הראשונה היתה פתוחה לכולם בין אם אתה רוצה לראות ובין אם לא, ואני פשוט נתקלתי באיזה, קראתי, ורק אחרי כמה זמן קלטתי שזה ספויילר. טיפשי, אני יודע, אבל בהחלט מעצבן. רק רציתי להבהיר את זה ושוב, כל הכבוד על ההשקעה - שלא יווצר רושם שאנו נגד זה :)

אסף אא

New member
מכיוון שהיו יותר מ X הודעות, חלק

מההודעה היה פתוח בלי להיכנס לשרשור ההודעה

תראה...

אתה בחרת בצורת קריאה מסוימת של הסתרת שרשור, לשיטה הזאת יש חסרונות ויתרונות... אתה לא יכול לצפות שכל מי שירצה לכתוב ספוילר בשרשור חדש יפתח 2 הודעות במיוחד...

אסף אא

New member
לעשות הודעה ראשונה רק עם כותרת,

אליה לשרשר את כל התמונות ככה שבכל מקרה לא נראה כלום ולא תהרס לנו ההפתעה. זה באמת מסובך?

אני לא מדבר עלי...

אני יכולתי לעשות את זה, למרות שזה לא היה אסטתי במיוחד... אבל למה שמישהו שמתכוון לכתוב כרגע רק הודעה אחת יפרסם במיוחד 2 הודעות?!

אסף אא

New member
במקרה כזה אין צורך

אבל אם מישהו יודע שהוא הולך להעלות 30 תמונות, הוא יכול להשתמש בשיטה הזו וככה כולם יוצאים מרוצים.

למעלה