איפה אפשר למצוא

אתיופית

New member
../images/Emo124.gif איפה אפשר למצוא

אמהות צעירות במציאות?!!!! בטח תענו: בפארקים, בגנים...ניסיתי ולא מצאתי כלום, חזרתי מהפארקים ומה שלא יהיה - בבאסה. מאז שאני אמא אני משתוקקת להעביר חוויות עם מישהי שדומה לי בסטטוס האישי: צעירה, נשואה ואמא... אבל לצערי לא מוצאת.
אני גרה בעיר כל כך ריקנית שכל הרצון למצוא נמוג... באתרים למינהם למצוא הסיכוי קלוש כי אני לא גרה בעיר גדולה, אלא גרה בעיר שממש לא מאפשרת מפגשים והיכריות עם נשים במצבי. כל החברות רווקות, יש לכם את החיים שלהם. לא ידעתי שלהיות אמא פרושו -להתבודד

מעגלי אמהות" דרך המתנ"ס או במסגרת אחרת?

בררת אולי בטיפת חלב? אולי האחיות שם יאשרו לך לתלות פתק הזמנה שלך לאמהות אחרות עם פרטי התקשרות?

meryamp

New member
בעמת קצת קשה אני מחפשת פתרון !../images/Emo24.gif

תבררי בינתיים בקופת חולים .

אתיופית

New member
????

למי? להתקשר למי? האמת ששיחות בשבילי לא יעזרו, יש לי ילדה בת שנתיים אוטוטו ואני כל כך כמיהה למצוא לה עם מי לשחק כי לרוב היא איתי והיא בת יחידה, ואני פשוט לא מוצאת אמיהות צעירות במצבי
העיר שאני גרה בה לא מציעה לי ממש הרבה, אני לא גדלתי בעיר הזו, אני עברתי להתגורר בה לפני שנתיים וחצי... כך שכל מי שהכרתי נמצא רחוק...

במיקרה

הסתובבתי לי בפורומים והגעתי לכאן אני אמא ל2 ילדים ובקרוב 3אוטוטו(חודש) ואני צעירה בת 23

אתיופית

New member
איזה כיף שהסתובבת והגעת לפה../images/Emo140.gif

אז קודם כל שיהיה בהצלחה בלידה. חייבת לציין גם שכל הכבוד לך על היותך אמא ל-3 ילדים בגיל כזה, כל הכבוד. אז...אפשר להציעה לך חברות?

../images/Emo140.gifברוכה הבאה לפורום שלנו

יש כאן הרבה אמהות שבעקבות הילדים שינו את עיסוקן על מנת שיוכלו "להיות שם" עם הילדים. הרבה מהנושאים כאן קשורים לאמהות ולהיות עצמאית (כי רובנו בחרנו להיות עצמאיות ולשלוט על שעות העבודה הגמישות שלנו) אבל יש כאן גם סבתות, יש כאן גם שכירות ויש כאן נשות מקצוע שיכולותל לענות לשאולתייך ברוכה המצטרפת

אני נכון לרגע

זה בבית כבר 4 שנים וצריכה ללדת עוד חודש בערך.. ועדין לא עבדתי בעבודה מסודרת ומאוד קשה לי להיות בבית יום יום עם פיג'מה כל היום:( לא קלץ

למעלה