איפה הדרומי? צריכה עזרה

../images/Emo124.gif איפה הדרומי? צריכה עזרה

שמעתי שיש ביום שישי בשדרות יריד במתנ"ס למען התושבים, אתה יודע על זה משהו? שווה להגיע? ובהזדמנות חגיגית, אם נגיע יש מקום מומלץ לאכול? ומה לגבי פסטיבל "דרום אדום" בשבתות, שווה ביקור? יש משהו מומלץ יותר בכל הפעילויות שיש שם? למעשה הייתי צריכה לעבוד השבת, ופתאום היא התפנתה לי בגלל התחזיות לגשם.

ה דרומי

New member
לא שמעתי על היריד

בגן של אורה כפר מימון שווה לכם אבל שישי שבת סגור דוסים. שבת יש שוק על המים בפארק אשכול. ועם בא לכם לדוש\אופנים בכניסה לבארי יש את לה מדוש או שבאים עם האופנים הפרטיות או ששוכרים בלה מדוש.

ה דרומי

New member
אוכל בשבת יש את מידס בברור חיל רצוי להזמין

מקום מראש. אסא גבים אני אוכל שם לפעמים גם בשבתות.

TALf2007

New member
מתיחות בדרום

היינו שבוע שעבר ומאוד נהנו, אין כלניות אבל הכול ייייייייייררררררררררררררוווווווווווקקקקקקקקקקק! אחרי שדיברנו בבוקר התקשרה החברה שאירחה אותנו בבארי ושאלתי על המצב הבטחוני- התשובה שלה היתה צחוק! תסעו ותהנו... יש גם שוק הולנדי בשישי- לפי אחד הפרסומים! טל

ה דרומי

New member
היריד בשדרות נדחה ליום שישי שבוע הבא.

היריד בשדרות נדחה ליום שישי שבוע הבא.‬ 1951etti ☼ 17/02/09 22:28 שלום לכל המתעניינים, היריד שאמור היה להתקיים השבוע בשדרות נדחה ליום שישי בשבוע הבא בגלל מזג האוויר. אנחנו מקווים שהשמש תאיר לנו פנים כך שנוכל לקיים את היריד. סליחה לכל אלו שתכננו טיול לדרום מכל קצוות הארץ. מקווים לראותכם אצלנו ביום שישי 27 בפברואר בין השעות 10 בבוקר ל- 4 אחר הצהריים. תודה לכל המתעניינים . http://www.moital.gov.il/NR/exeres/51105035-9254-401F-AD8E-2F76A573D7FD.htm

למעלה