אירוח בפורום פוליטיקה עולמית

a e q u i t a s

New member
../images/Emo124.gifאירוח בפורום פוליטיקה עולמית

בקרוב! אירוח בפורום פוליטיקה עולמית - רכז קורס הצוערים במשרד החוץ
אנשים קוראים לזה קורס הטיס של השירות הציבורי, עכשיו גם אתם יכולים לשאול את כל השאלות, הריאלטי האמיתי ללא רינה מצליח או יעקב פרי, השגריר גריסת משרד החוץ הישראלי, בלעדי לפורום פוליטיקה עולמית ב
אחד הכלים היעילים ביותר בזירה הבינלאומית ובכלל בפוליטיקה העולמית, הוא הדיפלומטיה, הדלי בול הגדיר אותה כ"ניהול יחסים בין מדינות וישויות אחרות בעלות מעמד בפוליטיקה העולמית על ידי שליחים רישמיים בדרכי שלום".
אתם ואני, הגולשים בפורום פוליטיקה עולמית ב
, עוסקים ברבדים וסוגיות שונות בפוליטיקה העולמית, לפעמים גם מדברים על מדיניות החוץ של ישראל בעולם והסברה. ולכן זה טבעי לארח את האדם שעוסק בהכשרת דור העתיד של הדיפלומטים הישראלים... לאחר מאמצים רבים הצלחתי לקבוע אירוח עם רכז קורס צוערים במשרד החוץ שיתארח בפורום, התאריך אומנם עדיין לא נקבע אם זאת בימים הקרובים נפרסם בדיוק את תאריך והשעה המדויקת.
קהל היעד באופן כללי, כולם מוזמנים לשאול שאלות, אם זאת יש אוכלוסיות מסוימות שאירוח זה חשוב במיוחד והם הסטודנטים הלומדים יחב"ל ומדעי המדינה במסלולים ואוניבריסטאות השונים המייעדים עצמם לעבוד בשירות החוץ של ישראל.
כולכם מכירים את תוכנית השגריר חמש יבשות בערוץ 2
, הפעם זה הדבר האמיתי, כל מי שמעוניין מוזמן.
תאריך אירוח יפורסם בימים הקרובים.

אתה טועה ../images/Emo4.gif

עובדות והיגיון - זה משעמם עד מוות
שמועות כיד הדימיון הטובה על מפריחיהן הרבה יותר מעניינות
למשל, אחד מיכם כתב לא מזמן שזה בסדר לגנוב גאז מאחרים, כאשר זה לצורכי האזרחים המסכנים של ארצך. המנהל שלכם כתב, שאמנם אין אישור לשמועה, אבל הוא בכל מקרה מוסיף אותה לרשימה שלו
וכולכם הצטרפתם להודעה של מעריב המגנה את איראן על נקיטת מדינות פרו-איראנית

trigotrigo

New member
אל תדבר בשמי,

ואני לא אדבר בשמך. לא הצטרפתי לשום הודעה של מעריב. הרשת הקנדית אינה היחידה שדיווחה על הצעת החוק שמועלית באיראן. אני פשוט לא מבין איך אתה מקשר בין מחט לתחת, ואומר שכל זה קשור ישירות למה שאנחנו הולכים לשאול את רכז הצוערים במשרד החוץ.

a e q u i t a s

New member
../images/Emo13.gifהסתייגות פלוס עוד כמה הערות

דבריי בנושא הטלאי הצהוב הם מסויגים, כפי שהופיעו בעיתון הקנדי ובשאר מקורות מידע אלטרוניים אחרים. עובדה שדבר זה פורסם ברבים וגרם למן סערה בעולם המערבי, הן היהודי והן הנוצרי. במדינות כמו איראן, רב הנסתר על פני הגלוי. וכן העובדה היסטורית שהאיסלאם הרדיקלי בתקופות קדומות יותר, נהג לתייג אנשים על פי דתם ואמונתם, אגב הדבר היה גם נהוג באפגיסטן בתקופת הטאליבן עד שנת 2001, כך שיש יסוד סביר להניח שהאם באמת יאושר חוק "התלבושת המסורתית" גם הטלאי יתווסף. אם זה סערה בכוס תה או באמת צונאמי המבשר רעות, איני יודע, שכן אני לא מחוקק איראני והצעת החוק לא מונחת על שולחני. אם זאת כפורום העוסק בעניינים העולם הגדול, אני רואה בזה חשיבות לפרסם את הדבר, וכן להוסיף את הערת התסייגות. בכל מקרה, אני מסכים איתך על דבר אחד
(שזה גם משהו) שעובדות לפעמיים הם נורא משמעמות...
...

אז מהן העובדות המשעממות? ../images/Emo8.gif

"יסוד סביר להניח"? או הפצה מכוונת של ברווזים עיתונאיים, במטרה ברורה? אגב, מה בדבר האיסור על מגורי ערבים בישובים מסוימים בארץ ובשכונות מסוימות (אם כבר מדברים על גזענות)?

iamyoda

New member
דו צדדי

בג"צ דווקא פסל איסור שכזה. אפשר לחשוב אגב שאני יכול לקנות קרקע ביישוב ערבי (שם לא מדובר בפסילה- מי שימכור לך קרקע יירצח, ונגדך במקרה הטוב יפגינו ואז בתקשורת יגידו שפלשת לבית).

בישראל אין דבר כזה,

בשטחים הכבושים זה דבר אחר - שם המטרה של ה"קונים" היא ליצור "עובדות דמוגרפיות" להנצחת הכיבוש.

iamyoda

New member
מי אמר מילה על יו"ש?

רצח סוחרי קרקעות מתבצע גם בתוך הקו הירוק. ערבים בישראל חיים כיום בנצרת עלית, עיר שקמה לאחר קום המדינה (אני מציין את זה כי ישנם יישובים יהודיים עם אוכלוסייה ערבית אשר חיה בהם קודם להקמת המדינה ואילו פה אפשרה העירייה את יישובם של הערבים) אולם אין יהודים בנצרת. למעשה, מספר הדוגמאות ליהודים החיים ביישובים ערביים ניתן למנות לכל היותר על אצבעות יד אחת, וגם אז מדובר באנשים בעלי השקפת עולם אידיאולוגית אולטרה שמאלית אשר לא מרתיעה את הערבים מלאפשר להם לגור אצלם.

לא שמעתי אפילו על מקרה אחד,

שיהודי רצה להשתקע בישוב ערבי בארץ. חוץ מאלה ה"אולטרה שמאלנים", או מנישואי תערובת.

למעלה