אירוח של דר' מירה חניק

מעיןבר

New member
../images/Emo124.gifאירוח של דר' מירה חניק

אני שמחה מאוד לבשר לכן על אירוח של דר' מירה חניק בפורום ביום רביעי בשעה 19:00 בנושא: נשים, קריירה והשיבה לעבודה. ד"ר מירה חניק בעלת .Ph.D במדעי ההתנהגות ו- M.A בחינוך, מייעצת מזה חמש-עשרה שנים (משנת 1988) לארגונים מהגדולים בישראל, בכדי להשביח את ההון האנושי ולהגדיל את האפקטיביות. כמאמנת אישית, היא מלווה ומכשירה אנשים מכל התחומים להציב מטרות ולהגשים חלומות. ד"ר חניק עוסקת גם במחקר ובפיתוח בתחום החברתי ובנושאים הקשורים לקידום והעצמת נשים. מרצה בקורסים ללימודי נשים ומיגדר ב"לזלי קולג'". כמו כן היא העורכת הראשית של האתר "הדרך למעלה" שנוסד באוקטובר 1998.האתר מיועד להעצים נשים המחוייבות לעצמן, לחייהן, ולקידום והתפתחות בכל תחום. "הדרך למעלה" נוסד והוקם כדי לסייע לנשים במידע, ידע וכלים; ליזום ולעודד נשים להתפתח ולקדם את עצמן; להקים רשת תמיכה לנשים מכל גיל, השכלה, מקצוע ומצב משפחתי, ולייצג את האינטרסים השונים שלהן ברשת ובחברה. ביום רביעי בבקר ייפתח שרשור ייעודי לאירוח בו תוכלו לשרשר את שאלותיכן

דווקא כשאני יולדת?

תגידו, נראה לכן טפשי לשלוח קו"ח למודעות בחודשת תשיעי עם צירונים? [כי זה מה שעשיתי היום בבוקר, אולי בגלל זה יצא לי הפקק הרירי?]

../images/Emo140.gif איזה התרגשות

פקק רירי - זה אומר שאת כבר בדרך לביה"ח? לידה קלה ומהירה. מחכים לשמוע שכבר ילדת.

rona25

New member
כמוני כמוך ../images/Emo67.gif

בדיוק כשאני בחופשת לידה, מתכננת להאריך אותה לפחות עד נובמבר, קיבלתי הצעת עבודה מפתה עם שכר טוב, מיקום ושעות מעולים אבל זה אומר תחילת עבודה מיידית והחלטתי לוותר......

מאז

New member
יומיים אחרי ששלחתי קו"ח ילדתי

ולפני כמה ימים הם חזרו אלי (לכי תסבירי שנ+1 אחד כבר לא נכון...). עוד לא הודיעו לי אם יזמינו אותי לסדנת המיון. נחכה ונראה. ושיהיה בשעה טובה!

גורבי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כנראה שהיה המשך לצירונים...

ליאת ילדה - הנה העדכון, טרי טרי. שיהיה המון המון אושר למשפחה המורחבת, ועכשיו את באמת יכולה להתחיל לחפש עבודה

daldan

New member
וואו מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo95.gif

אולי היא פיתחה כאן שיטה חדשה לזירוז - שליחת קו"ח

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif../images/Emo95.gif../images/Emo79.gif

איזה יופי
מזל טוב לכל המשפחה. מקווה שהייתה לידה קלה.

למעלה