איריסג איך הולך עם המודל?

../images/Emo124.gifאיריסג איך הולך עם המודל?

השמיעי קול אני לא הצלחתי למצוא חנות עם החומרים הדרושים ולכן העסק נדחה לסוף שבוע הבא ומהבוקר התישבתי על הסקאצאפ ללא הצלחה זהו מרימה ידיים ממנה- בכל הסרטונים זה נראה ככ פשוט ואני ... כלום לא מצליחה אפילו להרים גג אפילו כף היד שמחזיקה את העכבר נתפסה לי
אולי זה הזמן לשאול מה העלות ל3D? ואל מי עלי לפנות על מנת לקבל משהו פחות או יותר מקצועי

חפשי בחנויות של מוצרים לבתי ספר

עד כמה שאני יודע אין את הלוחות הללו באופיס דיפו . עדיף לעשות מודל מאשר 3D זה ממש לא קשה . חותכים כמה פסים מהלוח בגובה של הקומה ואח"כ חותכים לאורכים הרצויים של הקירות ומדביקים על השרטוט על הקו הפנימי של הקיר כי העובי של הלוח לא מתאים , אז זה לא נורא שהבית יהיה יותר קטן בדגם מבחוץ .

אני נוסעה העירה ביום שני

משום מה הייתי בטוחה שאמצא את הקרטון ביצוע במרכז הקניות הקרוב, אבל זו בכל זאת פריפריה.. ואין כאן הכל הסיבה לרצון במודל ממוחשב הוא היכולת לראות דברים בזומים שונים וממש להגיע ל"פינות" האמת היא שמאוד רציתי לעשות אותו בעצמי, מאוד נמשכת לתחום הזה אבל בקצב שלקח לי להבין את התוכנה- אני יפרק ארגזים בבית הבנוי והמודל (הממוחשב) עדיין לא יהיה מוכן

זה לא קרטון ביצוע זה חומר יותר עבה

קרטון ביצוע טוב רק לקירות הפנים . לקירות חוץ צריך את החומר שאני לא יודע את שמו זה סנדויץ של 2 ניירות בצבע לבן עם קצף בפנים, עוביו 5 מילימטר . קרטון ביצוע צבעו צהבהב . את צריכה קרטון ביצוע אחד, ו 3 יח ' מהחומר השני . קנ"מ 1:50 יהיה מצויין .

לא נראה לי שאני אמצא כאן

את החומר העבה הזה האם יש אלטרנטיבה? הדגם שבתמונה נראה לי כמו לוחות גבס דקים....

האלטרנטיבה היא קרטון ביצוע

אבל אני חושב שאם תמצאי קרטון ביצוע יהיה להם גם את הקאפה .

פיטנגו4

New member
בחנויות של אומנות + 3 טיפים

קרטון ביצוע אפשר לקנות כמו ארטא, קרביץ, או חנויות באונבירסיטאות (דיונון, וכדומה) טיפ שחוסך הדבקות: אם חותכים בסכין יפנית רק עד אמצע העובי של קרטון הביצוע, אז אפשר לקפל אותו לפי קו החתך. טיפ לעבודה: מדפיסים את הקומה בקנה מידה הרצוי. מדביקים על קרטון ביצוע של הרצפה. עכשיו רואים ברור איפה צריך להדביק את הקירות, ואין צורך במדידות. טיפ לחסכון בכסף: קאפה צריך רק למודלים מקצועיים. אם כוונתך רק לתת לעצמך תחושה של החללים - אפשר להסתפק בקרטון ביצוע. הטיפ האחרון: בכ"ז, הכי קל סקצ'אפ....

תודה, אני בטוחה שאמצא

פשוט עצלנות לא לסוע לעיר בגשם ... אגב לגבי תוכניות למה עדיפות ל 1:100?

איריסג

New member
עדכון מהמודל

אז ככה... כזכור, קניתי את כל החומרים. קאפה, קרטון ביצוע, ושאר הדברים מהרשימה של Rשף. הרעיון לעבוד עם תוכניות מוכנות שבה את ליבי. אז הרמתי טלפון לאדריכלית שלנו, וביקשתי ממנה תוכניות של 1:25. היא טענה שזה יהיה גדול לי מדי, ולכן הדפיסה לי גם 1:50 וגם הוציאה לי (כי התעקשתי) למכון העתקות הזמנה ל1:25 - של הרצפה והחזיתות. נו, ומה אתם חושבים? ברור שהיא צדקה.... בגלל שאנחנו בונים בית שטוח - יוצא שה 1:25 זה חתיכת סדין ענקי - והמודל שאמור לצאת ממנו יתפוס לי חצי סלון... מזל שהיא נתנה לי את ה 1:50. החלטתי שאני אתחיל את הנסיונות שלי על ה 1:50. אם זה יהיה נורא מוצלח, ואני אגלה בעצמי כישרונות שלא ידעתי עליהם - אולי אני אכין בשלב יותר מאוחר גם 1:25 (כשהתוכניות יהיו סגורות ונעולות, כי בינתיים אנחנו עוד מחכים להערות של מיכל ויטל, יועצת הבניה הירוקה) - ושם אולי אני אפילו אשתעשע עם ריהוט וכו'. ממש עכשיו אני אצל ההורים של האיש, מחכה שהאוטו ייצא מהמוסך, והבאתי איתי את כל החומרים וכלי העבודה. מבטיחה לדווח על ההתקדמות.

איריסג

New member
כרגע...

המגרש שלנו הוא פרדס ישן, שבין העצים שלו יש קוצים כמעט בגובה שלי.... והסימון היחידי של גבולות מגרש זה סימונים בסרטים כתומים של המודד... אפילו את הכביש שמוביל לבית העתידי עוד לא סימנו אפילו.... אבל אנחנו אופטימים.

למעלה