אלוף העולם בא לארץ

RoyceGracie

New member
../images/Emo124.gif אלוף העולם בא לארץ ../images/Emo124.gif

שוקי רזנצוויג אלוף העולם בא לארץ להעביר סמינרים. אחד הסמינרים יתקיים במכון שלי, בצפון, במעלות, בתאריך 18 לחודש זה בשעה 12 עד 2 בצהריים !!! הודעה זו מכוונת לכולם באשר הם, משולבת, מקצוענית, אמנויות לחימה אחרות, בואו לטעום ממוי תאי אמיתי ! הזדמנות זו הינה הזדמנות פז לטעום מאדם מיוחד זה ואני מקווה לראות את כולכם שם. לפרטים יש לפנות למאמן שלי, אוהד קורלנד במספר: 0456-575597 אשמח אם המנהלים ישאירו את ההודעה הזאת כמה שיותר למעלה, תודה רבה אורי. אודה למאמנים אשר קוראים הודעה זו אם יפנו את תשומת ליבם של תלמידיהם להודעה זו. בברכה, זאב מעיין.

אה מה שאומרים לך אתה מאמין

או שאתה אומר שהוא אלוף העולם בשביל להביא הרבה חברה שישתתפו בסמינר

MikeTyson

New member
מי שרוצה באמת להגיע...

יתקשר למס' טלפון שפורסם ע"י זאב. שם הוא יקבל את כל הפרטים אני מניח. למה למהר עם המסקנות האלה ישר...

lironmarko

New member
גיא אני לא מכיר אותך אבל כנס שניה

שוקי הוא בן אדם מהחמים והנעימים שפגשתי ואני אסביר לך למה .... ביום אימון\סמינר הקודם שהוא עשה במכון מירון - ארז לוקוב באנו קבוצת אנשים מכל מיני מכונים ללמוד ממנו הרי הוא ותיק ומנוסה הרבה יותר באיגרוף תאילנדי אורגינלי 5 כפול 3 מרפקים וברכיים לפנים וכל העסק בכל אופן לפני זה לא הכרתי אותו פתאום מגיע בנאדם חייכן גבוה שבכללי ברחוב לא היית חודש עליו שזה בנאדם קטלני שעשה בסביבות 60 קרבות בתאילנד .. מתחיל האימון שוקי אומר לנו מה לעשות וכו' ואז מגיע הקטע של הזוגות ונחש מי נשאר בלי זוג ? אני אגלה לך זה אני ....אז שוקי עושה לי "מה למה אתה לא עובד" אני אומר לו אין לי זוג הוא מסתכל עלי המום ובחיוך אחרי זה אומר לי ומה אני נראה לך אוויר ? זה בנאדם ידידי ששווה הרבה יותר ממה שהוא מקבל מהסמינרים הללו... אז מההיכרות שלי איתו הוא בנאדם בלי אגו ובאמת שהכמה גרושים שמשלמים ללמוד מבנאדם שמאמן או עומד בפינה של אולה באג'יו לארסן שמי שלא יודע זה כוכב בסופרליג בS-1 ובכל זירה נחשבת בתאילנד. יש לנו מזל וכבוד שבנאדם ישראלי הגיע לרמה כזו בגיל כזה 38 ועדיין רץ 8 ק"מ בבוקר עושה 3 שעות אימון ואח"כ עוד 8 ק"מ ...זה חיה רעה (חבר שביקר אותו והתאמן אצלו בקמפ סיפר לי) שוקי לפני שנה ניצח באליפות דרום תאילנד והתחרה מול אנשים שנחשבים אלופים שם לא פה ככה שאין ספק הוא הישראלי הכי מוביל ברזומה שלו בתאילנד כן ירבו חברה שיעשו כמוהו וימצו את עצמם עם מה שהם אוהבים. מקווה שהבנת שזה לא שיר הלל זה רק תיאור מפגש ראשוני שלי עם בנאדם תותח שמתפדח שקוראים לו ככה :) לירון

למעלה