אלף ושמונה מאות

ארזS

New member
../images/Emo124.gif אלף ושמונה מאות ../images/Emo70.gif

ובספרות : 1,800 . זה מספר התמונות שיש לי נכון לרגע כתיבת הודעה זאת באתר JetPhotos . ממש עכשיו התקבלה התמונה ה-1,800 שהיא אחת התמונות שצילמתי בפרנקפורט בטיול האחרון. עד עכשיו [אתמול והיום] התקבלו כבר כמה תמונות ראשונות מפרנקפורט ויש עוד "חבילה" גדולה שממתינה בתור. בקישור הבא ניתן לראות את כל התמונות שלי באתר הזה , כאשר כרגיל התמונות האחרונות שהתקבלו נמצאות למעלה בדף הראשון.

gonzila

New member
מזל טוב!

מזל טוב! אחלה תמונות, ומקווים לראות עוד הרבה :) מצטער על החטטנות אבל הייתי שמח לדעת שני דברים.. 1. באיזה מצלמה אתה מצלם? (ראיתי שאין EXIF על התמונות) 2. באיזו תדירות אתה טס? מתן :)

ארזS

New member
תודה + תשובות

אתה לא מחטט. זה טבעי לשאול ואני שמח לענות. אין EXIF כי כמעט אף תמונה לא עולה כמו שצולמה אלא לאחר עריכה ואז הEXIF לא אומר כלום. המצלמה היא קוניקה-מינולטה דימאג' Z2. באיזו תדירות אני טס ? הרבה פחות משאני רוצה... אני בן 46. עד גיל 42 לא טסתי בכלל לחו''ל [ואפילו לא לאילת...]. הטיסה היחידה היתה בצבא [לפני כמעט 30 שנה] לסיני ובחזרה. אח''כ בסה''כ 3 טיסות לחו''ל. זה לא הרבה, נכון ?

gonzila

New member
אממ

לפי כמות הצילומים שלך ב-JetPhotos זה נראה כאילו כל יום שלישי אתה על איזה 747
אתה תזכה לעוד הרבה טיסות :p טסת על מטוסים קלים? מתן.

ארזS

New member
אמממ.......

על מטוסים קלים טסתי כמה פעמים עם טייסים מפורום תעופה קלה שהזמינו אותי. על 747 בכלל עוד לא טסתי...

motish3

New member
כל הכבוד ארז!

כן ירבו ידידי, תחנה הבאה זה ב -2000. צלם מצוין עם מצלמה מצוינת! דיברת על תמונות טובות שיוצאות עם נסיון, לך בהחלט יש את זה!

למעלה