אלפי החדשה!

s h i r i 1

New member
../images/Emo124.gifאלפי החדשה!

אני עונה לך כאן מכיוון שהשרשור שלך ישן ולא יקפוץ בתור התחלה, אני חייבת לומר לך שהמצב לא ממש פתיר... לדעתי לפחות. יש לי איזשהוא רעיון בשבילך, אבל הוא משנה את מיקום המחשב... לא כ"כ ברור לי למה מי שיושב ליד המחשב אמור לראות גם את הטלוויזיה (זה מפריע לריכוז) ומה הבעיה לראות קיר מול העיניים... הפתרון שלי מתבסס על ההנחה שהמחשב אמור להיות מוסתר בקלות. סה"כ הוא נמצא בפינת האוכל. אני מציעה להזמין מנגר מעין ארון שימוקם על הקיר שבין פינת האוכל למטבח (זה שמתחיל מהנישה, בהנחה שהוא קיר בגובה מלא). ארון שאורכו כאורך הקיר, בגובה 130 ס"מ בערך ובעומק 30. לארון תהיה מעין דלת כזאת שמתרוממת למעלה או שתי דלתות שנפתחות הצידה. בגובה העיניים ימוקם מדף שעליו יהיה המחשב ומעט מתחתיו, מדף מתקפל (ניצב במצב סגור) שכשפותחים אותו הוא הופך למעין שולחן תלוי. בצדדים מדפים. בתוך הנישה הייתי מכניסה ארון ברוחב של הנישה ובעומק של הנישה + הארון. אני מקווה שהבנת למה התכוונתי... אני יכולה לשרטט סקיצה אם תרצי, אבל צריכה מידות של הקיר וגם תמונה לא תזיק. בהצלחה!

לא ראיתי את הודעתך... תודה שענית

אני יודעת למה את מתכוונת אפילו יש כאלה מוכנים באיקאה. אבל אני לא יכולה להכניס פריט כזה הביתה. הסלון לא גדול. זה די פרדוקס, מצד אחד הרהיט אמור לפתור בעייה של מראה כדי שלא יראו את הבלגן. אבל הוא כשלעצמו תופס לא מעט מקום. לא ילך... אולי משהו אחר? חשבתי על משהו מזכוכית אבל זה בטח יהיה יקר. המגירות צריכות להיות ניידות. יש לי רעיונות אבל אני לא יודעת לממש אותם. זה בלאגן בשבילי. יש לי שרטוט די ברור, של אדריכל (גיסי) שתכנן את הפינה הזאת אבל אני לא שלמה עם החומרים. וגם לא מאה אחוז עם המראה... אין לי רצון לשלם הרבה כסף על רהיט כזה מצד אחד כך שהמחשבה היתה לבנות את זה לבד אבל לבנות את זה מעץ זה אומר המון שיופים וצביעות חוזרות. והיות שיש לי רק מרפסת שמש ולא חצר זה בעייתי (לא נעים מהשכנים). ואם לעשות את זה מNDF מצופה פורמייקה או מלמין זה נראה.... נו איך לומר פשוט ובסיסי ולא מרשים בכלל. ראית את המזנון? אומנם הוא מסיבית אבל נקנה ב-ID DESIGN. אז הוא לא ממש יקר אבל אף אחד לא יודע
והוא נראה איכותי למידי. הייתי רוצה משהו דומה .... את יכולה להוריד לי את הירח

s h i r i 1

New member
תשמעי...

אני דווקא חושבת שהפתרון למחשב אמור להיבלע בעיצוב של הסלון-פינת אוכל-מטבח. כמו שאמרת, הסלון לא גדול וכמו שאני אמרתי, המחשב לא כ"כ שייך לשם. ולכן לא הייתי בוחרת משהו שנראה כמו המזנון מכיוון שיש לו נוכחות. אלא הולכת על משהו שיכול להשתלב. כמו למשל פרמייקה לבנה. עיצוב בקווים נקיים וישרים, אבל בשביל להוסיף איזה קריצה, יוצרת חורים עגולים בכל מיני גדלים בחזית. הבעיה בזכוכית היא לא רק המחיר... אלא חוסר הנוחות שבלהפוך רהיט כזה למודולרי יותר. את יכולה לשים את השרטוט שקיבלת? מעניין לראות מה הציעו לך.

למעלה