אמא של תותוש
איפה את

kashke

New member
../images/Emo124.gifאמא של תותוש ../images/Emo70.gif איפה את ../images/Emo35.gif

כששוחחנו, אמרת שאת באה לשיעור של חוה שלהב היום. חיכיתי, חיכיתי, בכיתי בכיתי ומי לא באה? אש"ת.

נו, יאללה, מותק, איפה את??

בסוף נדאג. לא היית כאן היום בכלל ואנחנו לא רגילים לזה. השמיעי קולללללללל. דואגים.

אני כאן ../images/Emo13.gif

מתנצלת שנעלמתי ככה אבל באמת לא צריך לדאוג אם יום אחד אני לא מופיעה. קרה משהו חשוב השבוע. חתמתי על חוזה עבודה אחרי יותר משנתיים בבית. עוד שבוע וקצת אני מתחילה. לחץ אימים. תותוש עכשיו במעון חדש. אתמול הייתי איתו שעתיים והיום הוא פעם ראשונה לבד. מפחדת מטלפון שהוא בוכה נורא. עוד שעתיים אקח אותו. ויש עוד כל כך הרבה סידורים לעשות-צהרון לגדול, להספיק לסדר ולארגן הכל. וגם אח"כ כשאתחיל לעבוד לא יהיה לי הרבה זמן אינטרנט. אז נכון שאתם מבינים ולא כועסים אם אני אהיה כאן קצת פחות?

וואו, אש"ת, מזל טוב ובהצלחה../images/Emo57.gif

ספרי. ספרי על העבודה החדשה. איפה, מה, משרה מלאה? ספרי. ואל תדאגי לתותוש. הוא יתרגל. זה תמיד קשה בהתחלה. עד שתתחילי את העבודה זה יהיה בסדר. וגם אם ייקח עוד כמה ימים, לא נורא. הוא יתפוס מהר את הדפוס שאת חוזרת בצהריים או אחה"צ לקחת אותו. וואו, אני מתרגשת בשבילך. בהצלחה ענקית, יעל

אני בטוח שלי יהיה הרבה יותר קשה

מאשר לילדים. לקום מוקדם מאוד בבוקר אחרי לילה בלי שינה, לצאת לפני 6 מהבית ולנסוע 50 ק"מ. ולחזור אחרי 5 בערב גמורה למשרה שניה של ילדים + עבודות בית. מצד שני - תהיה פרנסה. וזה שווה הכל.

אין ספק שיהיה לך קשה,אבל כל ההתחלות

קשות. זה יעבור. את תתרגלי והכול יעלה על המסלול. בהצלחה גדולה, תוסיפי את תאריך תחילת העבודה שלך ללוח האירועים. יעל

אשת

כיף לקרא אותך. עכשיו לא אלחץ אם לא אראה אותך יום שלם וגם לא יומיים אני רק יכולה לתאר לעצמי מה קורה אצלכם בבית... ילד בגן... אני שוקלת לשים אושרי שנה הבאה עד אחת במשפחתון של 8 ילדים עם שתי גננות. הכל נראה טוב ובשבוע הבא נראה את הגן. אבל איך לעזאזל אני אשאיר אותו לבד 4 שעות? אני אחרי שעה לבד כבר מתגעגעת עד עימקי נשמתי. כך שיש המון שיקולים לכל הכיוונים
אני לא עובדת כבר שנה שלישית ולצאת לעבודה גם נראה לי באסה. אבל באמת מתישהו נגמר הכיף. המון המון הצלחה, כל הכבוד על מציאתה.

איזה כיף!!!

מזל טוב כמו שציינו קודמותיי, כל ההתחלות קשות..... אבל אני מבטיחה לך שאחרי שבוע- שבועיים, את תשכחי איך היה אחרת. מחזיקה לך אצבעות יום נעים אורית

למעלה