אמיר ינחה בלוג בשידור חי בשבת

../images/Emo124.gifאמיר ינחה בלוג בשידור חי בשבת

בלוג חי לכל אורך שידור האירוויזיון עם אמיר פיי גוטמן, חיננית, מומחי אירוויזיון ואורחים נוספים – במוצאי שבת ב-nrg מעריב. לא להחמיץ
הנה לינק לאתר http://www.nrg.co.il/

אפשר כמובן לצפות בו זמנית בשניהם

בבלוג במחשב ובאירוויזיון בטלויזיה. גם ככה אני מתכוונת לראות רק את הביצוע של הראל ולא את שאר השירים

אהבתי במיוחד

את התגובה של אמיר על בלגיה " זה לא צריך להיות אני והגיטרה שלי, אלא אני והמיטה שלי. הוא מרדים. " זה בדיוק מה שחשבתי שראיתי תשיר הזה!

הבלוג להם היה חזק,אין ספק.

רק עיצבן אותי שאחרי הביצוע של הראל העיתונאים שכתבו בבלוג דני זאק וארנון גל ירדו על הראל.המתוק הזה כ"כ השתדל וכ"כ התרגש ואני פשוט ידעתי תמיד כל הזמן שאם הראל ייצג אותנו אי פעם באירווזיון הוא יתרגש מאוד מאוד והאמת חששתי שהוא יתעלף מרוב התרגשות. זה פשוט באופי שלו ההתרגשות.אני עד עכשיו דבקה בדעה שהיו צריכים לשלוח את הראל עם השיר "לאן" שכתבו אייל שחר וסהר חגיי ללחן של אייל שחר ולא זה לא רק בגלל שאייל היוצר שלו השיר הזה גם ישב על הראל בול והתאים לו בול אם זה הלחן שהיה חזק יותר ועוצמתי יותר מאשר הלחן של מילים,השיר עצמו גם ארוך יותר ממילים והעוצמות הקוליות שלו מתאימות יותר להראל והראל משתלב בהם טוב יותר מכל שלושת השירים הנוספים מילים,אלייך,ולהתקרב.עדיין למרות הכל הראל היה מקסים ומתוק פשוט לרצות לאכול אותו.הביצוע עקב ההתרגשות היה פחות טוב מהביצועים שאנחנו רגילים לשמוע מהראל אך זו לא אשמתו שהוא התרגש אפשר להבין אותו.

OOOO0

New member
בכלל רובם עצבנו אותי

אמיר היה בין היחידים שדיברו לעניין. הרבה מהם ירדו על המתמודדים בצורה ממש מגעילה. אני לא מבינה, למה כדי להצחיק צריך לרדת על אנשים בצורה כזו? למשל למה ללעוג למתמודדת בגלל המשקל שלה? מה זה קשור לשיר לעזאזל? וכן, את צודקת בקשר להראל. זו לא אשמתו שהוא התרגש והוא השתדל ונתן הופעה מצוינת. אני לא מבינה למה קוטלים אותו כלכך. אולי את צודקת והשיר פשוט לא התאים לו ועם "לאן" הוא היה מצליח יותר.

לאן בטוח היה מצליח הרבה יותר

הוא ברור יותר מרגש יותר וכריזמטי יותר וזה פשוט היה פיספוס אחד גדול לא לשלוח אותו. היה צריך לשלוח את הראל עם לאן בלי קדם כמו שעשו לא מעט פעמים בשנים האחרונות לנציגנו באירוויזיון כי גם ככה שלושת השירים האחרים לא היו טובים מספיק בשביל התחרות וההוכחה הייתה אתמול. מילים הוא שיר יפה ומרגש אך לא מספיק לתחרות בסדר גודל שכזה. ולגבי העיתונאים בבלוג אלו היו ביקורות ועקיצות האופייניות למבקרי תרבות שזה תכלס המקצוע שלהם ככה זה כל הזמן. אמיר שלנו כידוע רחוק מכל הציניות הזאת ומדבר ישר ולעניין בלי כל הדברים שמסביב הלא רלוונטים והלא קשורים.

OOOO0

New member
כנראה....

אבל הראל הכי התחבר לשיר הזה מכולם. ואני שמחה שאמיר רחוק מכל הציניות והעוקצנות הזו. אני אישית חושבת שאפשר לבקר תרבות בלי לרדת נמוך מידי.

למעלה