אממ דיון שכזה

Itay Simons

New member
../images/Emo124.gifאממ דיון שכזה ../images/Emo220.gif

ככה לקראת בחירת הסולנית החדשה (באתר הרשמי כתוב שעד ה-15 לינואר ניתן יהיה לשלוח מועמדות), חשבתי שיהיה נחמד לדעת איך כל חבר בפורום רואה את העיניין- אתם חושבים שסולנית חדשה עשויה להיות שינוי מרענן (נכון שעדיין אנחנו לא יודעים מי זאת תהיה, בכל בכל זאת), או שמא אתם חושבים שבכל זאת טאריה היא משהו שלא יחזור על עצמו? [אני חושב שיהיה מעניין לפתוח שירשור כזה עכשיו, לשמור אותו בטאגליינס ולפתוח שירשור דומה לאחר בחירת הסולנית החדשה/צאת האלבום, ולראות מה השתנה בדעות שלנו, אם בכלל
)

LadySilkworm

New member
אין תחליף לטאריה.

מצד שני הם חייבים סולנית, כי מרקו ממש לא יכול לשיר הכל. אז אם הם יביאו סולנית אני מעדיפה אחת שתהיה דומה לטאריה, או שלא תהיה זמרת פופ פינית מעפנה כזאת.

אחלה דיון ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שלא יהיה תחליף לטאריה, אבל אני לא יודעת אם זה לטובה או לרעה, את זה נראה אחרי בחירת הסולנית. ברור לכולם שמרקו לא יכול לשיר הכל כי אז נייטוויש לא יהיו נייטוויש וחבל, לכן אני בטוחה שמה שהם יחליטו לבחור זה יהיה בשיקול דעת רציני. אמנם טאריה לא היה מה שמייחד את נייטוויש, אבל כמובן שהיא הוסיפה המון וחבל, אני לא יודעת עד כמה הסולנית החדשה תוכל להביא את כל זאת כמו טאריה אני רק יכולה לקוות שילך לה. כל מה שנותר הו לאחל להם בהצלחה ולקוות שהסולנית החדשה לא תיפול מגדולתה של טאריה ותצליח להביא את הנדרש כמו טאריה ואפילו יותר
All hail nightwish!

ווהו בדיוק יצא לנו לדבר על זה היום

כל להקה שהחליפה את הסולן נעשה בה שינוי מהותי. יותר משינוי שנעשה כשמחליפים כל נגן אחר. בדרך כלל הלהקה משנה את הפנים שלה, ממש להקה שונה. (ע"ע אדאג'יו
) ככה שאני מקווה שזה לא יקרה לנייטוויש. אני מקווה שהם ימשיכו את הקו של אושנבורן ושלא יעשו מכל בחירת הסולנית איזו שערוריה תקשורתית שתגנוב את תשומת הלב מהמוזיקה. הסולנית החדשה יכולה להיות שינוי מרענן אבל אני מראש אומרת שאין כמו טאריה ולא תהיה כמותה. וכשאני אומרת טאריה אני מתכוונת לכל התקופה שלה עם נייטוויש.

LadySilkworm

New member
הקו של אושן בורן התעקם מאז סנטרי

צ'יילד.. ואחריו וואנס.. אני לא חושבת שהם כבר יחזרו אליו.

רעיון טוב:)

אז קודם כל,כבודה של טאריה במקמו מונח.אין ולא יהיה לטאריה תחליף.לא חושבת שיש מישהי שתצליח להכנס לנעליים שלה. בנוגע לסולנית חדשה,אני דווקא חושבת שסולנית חדשה(בתנאי שתהיה טובה) יכול להיות דווקא שינוי לטובה.אז נכון,אין על טאריה,אבל במקום לנסות למצוא לה תחליף שיהיה בדיוק כמוה,אפשר לנסות משהו אחר,בלי לשנות את הסגנון של נייטוויש בהרבה. הכי חשוב זה לשמור על ראש פתוח,וגם אם בהתחלה לא תאהבו את מה שיהיה אל תקטלו ישר:)

Blade Of Fire

New member
לדעתי דווקא

נייטוויש יכולים להמשיך יפה מאוד עם סולנית אחרת. עזבו שאין תחליף לטאריה ובלה בלה בלה אבל נייטוויש הם הרבה יותר מטאריה.

danduuu

New member
../images/Emo45.gifהיא רק הקול, אוקיי יש לה קול

אדיר וקשה למצוא כאלו סולניות,אבל שאר הלהקה עושה הרבה יותר, ובעצם הם הנייטוויש האמיתיים ולא טאריה, בגלל זה העיפו אותה מהתחלה

LadySilkworm

New member
העיפו אותה יותר בגלל ההתנהגות שלה

והיחס האישי שלה כלפי הלהקה, וגם מאשימים את בעלה בעקיפין אבל זה לא משנה אני לא אתחיל לפרט על זה למרות שיש הרבה מה לכתוב על זה. פיטרו אותה בגלל זה, לא בגלל שהיא לא עשתה כלום. גם באלבום הראשון היא לא עשתה הרבה חוץ מלשיר, זה ברור שהיא רק הקול אבל קשה לדמיין מישהו אחר שיכול לשיר את השירים האלה טוב מספיק. אני מאוד בעד סולנית חדשה, אבל אני לא רוצה שיקרה להם מה שקרה לסיירניה אחרי שהם החליפו סולנית.

Itay Simons

New member
אתה צודק והכל,

אבל בתור אחד שקודם כל מקשיב לווקאלז ושם עליהם דגש (אני יודע על הרבה ששמים דגש יותר לתופים/באס/גיטרה וואטאבר) יהיה לי די קשה להתחבר לזה..בהתחלה לפחות.

למעלה