אנחנו הפאנל-סבב 1

../images/Emo124.gif אנחנו הפאנל-סבב 1

אני אשרשר הנה כותרות מהאינטנט ואתם תנתחו אותן ממש כמו הפאנל של התכנית. לדוגמא-אני רושם בנושא את הכותרת: "קסאם פגע בבית ספר בשדרות" ואתם משרשרים לכותרת את מה שבאמת קרה. לדוגמא: "זה לא היה קסאם אלא אריק שרון אוכל במבה" או משהו בסגנון. אז מוכנים? אני מתחיל!

../images/Emo41.gif כותרת 1 ../images/Emo41.gif

כוכב ריאל מדריד וברזיל נלקח לבית חולים, אחרי שהתלונן על סחרחורות וכאבי ראש, אך שב למחנה נבחרתו לאחר שדבר לא נמצא בבדיקות

0ליוש0

New member
ניסיון עלוב..חחח:)

1.זה שדבר לא נמצא בבדיקות זה לא אומר שהוא בריא נפשית
2.שימו לב לבנאדם פיצול אישיות הוא כוכב ריאל מדריד וברזיל(?!) אתם מתפלאים שהסתובב לו הראש?..זה בטח קרה כשריאל מדריד שיחקו נגד ברזיל:) 3.מאיפה אתם יודעים ששלחו ואתו לבית חולים? אולי הוא בכלל היה באחד מהמערכונים של יצפאן..אז זה בכלל מפתיע שהוא חזר בריא..

MAIKY22

New member
כולם יודעים שאחרי שגומרים

צריך רגע או שניים למלא כוחות!מה אתם רוצים ממנו הוא שחקן כדורגל פור גאד סייק!

../images/Emo41.gif כותרת 2 ../images/Emo41.gif

מאיה רוטמן היא הכי לא כוכב נולד שיש. היא לא הגיעה במקרה למבחנים (מההפקה התקשרו וביקשו ממנה לבוא), היא עזבה את להקת הנח"ל אחרי 5 חודשים (הלהקה התפרקה), היא לא לובשת בגדי מעצבים (השבוע היא עשתה פסים פעם ראשונה) והיא אפילו יודעת לכתוב שירים לבד.

0ליוש0

New member
עוד ניסיון עלוב..חחח

בטח שהיא לא כוכב נולד זה יותר לכיוון של כוכב נופל..ובמחשבה שניה זה "עץ נווווווופל"

../images/Emo41.gif כותרת 3 ../images/Emo41.gif

מאיה רוטמן היא הכי לא כוכב נולד שיש. היא לא הגיעה במקרה למבחנים (מההפקה התקשרו וביקשו ממנה לבוא), היא עזבה את להקת הנח"ל אחרי 5 חודשים (הלהקה התפרקה), היא לא לובשת בגדי מעצבים (השבוע היא עשתה פסים פעם ראשונה) והיא אפילו יודעת לכתוב שירים לבד.

למעלה