אניטה מה עם מתכון לשבת

dafgol

New member
../images/Emo124.gif אניטה מה עם מתכון לשבת ../images/Emo35.gif

מחכה למתכון של עוף במיוJז...הבטחת לי... על מ3פונך שישארו פה אנeים רעבים בסופ"ש
 

frige

New member
קחי, תעשי את זה, משהו משהו

קציצות טריפוליטאיות (בנטש) עושים פירה מתפוחי אדמה. ביצים קשות חתוכות לחתיכות כמו בסלט בשר מס' 6 בצל פטרוזיליה פירורי לחם ביצים מלח ופלפל בסיר מבשלים את הבשר, בצל שחתוך לרבעים, פטרוזיליה, קצת מלח ופלפל, מבשלים כשעה וחצי. לאחר שעה וחצי בישול לוקחים את הבשר, הבצל והפטרוזיליה וקוצצים במעבד מזון. מערבבים לתוך הפירה עם הביצים הקשות מוסיפים ביצה אחת, מלח ופלפל לפי הטעם. יוצרים עם הידיים קציצות, מגלגלים בפירורי הלחם ואחר כך בביצה (לשים לב לסדר הנ"ל) ומטגנים במחבת. לאחר שמזהיב הופכים ומטגנים גם את הצד השני.
 

frige

New member
זה נקרא פילה מדומה

חכי רושמת לך משהו שאם את עושה את זה את לא מאמינה איך ברי שלך אוכל. חוטף את זה. הראל אוהב מאוד. חכי רושמת לך
 

frige

New member
הנה בבקשה. צריך סבלנות אבל יוצא

חבל על הזמן. פרי דמיוני, פשוט ניסיתי כי נשארו לי חומרים ממאכלים אחרים ויצא מדהים. הראל אכל ואכל ואכל ובסוף רצה עוד ולא נשאר כי כל מי שרק ראה חטף. 2 תערובות. תערובת ראשונה: מבשלים בסיר: בטטה תפו"א גזר אבקת מרק עוף אבקת מרק פטריות כזה רך, מועכים לפירה לתערובת חלקה ונותנים להתקרר. תערובת שנייה: בסיר מטגנים בצל מוסיפים בשר טחון פטריות חתוכות לחתיכות קטנות ביצים קשות חתוכות לחתיכות קטנות שקדים חתוכים לחתיכות קטנות (אפשר גם צנובר) צימוקים מלח, פלפל אבקת פטריות כמון כורכום שום כתוש פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, סלרי קצוצים מבשלים עד שהבשר מוכן מניחים להתקרר. יוצרים כדור מהפירה ומשטחים אותו על כף היד, לוקחים חופן מהבשר שמים על משטח הפירה ומהדקים מכל הצדדים ומגלגלים לכדור. כך יוצרים כדורים (ולזכור ליצור מלא כדורים, נחטף בשניות). מומלץ לדאוג שבכל כדור יהיה צימוק. מגלגלים בביצה (מתובלת במלח ופלפל) מגלגלים בפירורי לחם (מתובלים במלח ופלפל) ומטגנים בשמן עמוק. מעדן. בתאבון.
 

frige

New member
ואם את אוהבת להכין על האש

נסי את זה. לא יפסיקו ללקק את האצבעות. גם שלי: סויה, יין אדום מתוק (של הקידוש), צ'ילי מתוק חריף, מיץ סחוט מלימון, קונפלור, חותכים בצל לרצועות דקות (בצל גדול), 4 שיני שום כתושות, כמון, כורכום, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, אבקת שום, תבלין לגריל, מלח, פלפל גרוס, פלפל אנגלי שלם (10 כדורים), פטרוזיליה חתוכה (המון), מכניסים את הבשר בפנים (פרגיות, שווארמה, כבש, כנפיים, מה שרוצים) ומערבבים טוב עם הידיים. משרים כל הלילה. יוצא מדהים.
 

frige

New member
זהו, ככה,

קיבלת וברחת? אה? ככה את מזניחה אותי, מפקירה אותי? מזלזלת, אה? חכי, חכי, היום בערב. חכי, חכי.
שרית
 

LANIT1

New member
מתכון לשבת עוף במיונז פשוט וקל ../images/Emo71.gif

|עוף אחד שלם להרתיח רתיחה 1 ולזרוק את המים לנקות את העוף היטב ולהניח בצד להתקרר.. בקערה 3 כפות מיונז אפשר להשתמש עם הדל בקלוריות להוסיף כף פפריקה אני משמתמשת במתוקה , פלפל שחור מעט וקובית קנור אחת של שום פטרוזליה , ורבע כוס מים חמים לערבב היטב.. למרוח העוף טוב טוב בפנים בחוץ ובכל מקום... בתנור על 180 מעלות בתבנית אפיה לסגור עם נייר כסף לבשל כשעה וחצי לאחר מכן להוריד את נייר הכסף ועוד חצי שעה נוספת להשחמה אפשר להפוך את העוף .. יוצא רוטב חום בטעם חבל על הזמן בזמן ההגשה לפרוס את העוף ולכל חתיכה להוסיף רוטב.... בתאבון מומלץ בחום ואהבה.....|נשיקה
 

LANIT1

New member
היה מעולה.. תתקשרי אני בבית../images/Emo82.gif

אני עייפה ורשמתי מתכון , נסי שוב...
 

LANIT1

New member
דפגול ראית את המתכון של העוף??

תכיני אותו פשוט וקל.....
 
למעלה