ואם את אוהבת להכין על האש
נסי את זה. לא יפסיקו ללקק את האצבעות. גם שלי: סויה, יין אדום מתוק (של הקידוש), צ'ילי מתוק חריף, מיץ סחוט מלימון, קונפלור, חותכים בצל לרצועות דקות (בצל גדול), 4 שיני שום כתושות, כמון, כורכום, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, אבקת שום, תבלין לגריל, מלח, פלפל גרוס, פלפל אנגלי שלם (10 כדורים), פטרוזיליה חתוכה (המון), מכניסים את הבשר בפנים (פרגיות, שווארמה, כבש, כנפיים, מה שרוצים) ומערבבים טוב עם הידיים. משרים כל הלילה. יוצא מדהים.