אני בעמוד הראשון של "הבלוגיה"....

../images/Emo124.gif אני בעמוד הראשון של "הבלוגיה"....

איזה קטעים... יושבת לי בבית (גב תפוס) ומתגלצ'ת להנאתי ופתאום... רואה שיש תגובות לפוסט שפרסמתי בבלוג שלי ב- 20 לאפריל... חלק אפילו אהבו אותו... נכנסת לסטטיסטיקות ורואה - למעלה מ- 300 כניסות רק היום.... בודקת מאיפה - רואה שאני בעמוד הראשון בבלוגיה... יואווו... ממש "כבוד למגזר"...
אז - תיכנסו ותיהנו לכם גם אתם.... ולמי שלא מאמין (כולל אותי...) מצרפת צילום של המסך (לפני שימחקו אותי...)

סחטיקה אוחתי!

אחלה סיפור וקבלי עוד אחד מהיום וגם במגה (וואלה איזו פרסומת סמויה אנחנו עושות להם
) בעודי מסתכלת על מוצרי החלב נגשת אליי אישה קשישה וחמודה לאללה ומתחילה להרצות לי ובקול רם שהיא לא נוסעת לחו"ל כי יש לנו ארץ נהדרת ומקומות יפייפיים והיא בזמנו עשתה עלייה לארץ מארה"ב ואז ממש כמו בפרסומת מכל עבר בסופר אנשים התחילו לנהל איתה שיחה קולחת ולמה? כי היא ממש דיברה בקול רם על כך שאנחנו צריכים להתאחד ולעשות משהו בגלל העלאת המחירים האחרונה עקב משבר המזון העולמי, וכשהיא התגוררה בארה"ב ברגע שהעלו מחירים באופן דרסטי הם עשו חרם ולא קנו והביאו את היצרנים להוריד מחירים... מה אומר היה ממש כיף לשמוע אותה ולראות את התלהבותה .... ולך ממוש מגיע
על הופעת סיפורך בעמוד הראשון של הבלוגיה

שביק

New member
ענתי, כל הכבוד! הפכת לסלב.. אפשר להיות חברה

שלך?
חיבוק משביק

../images/Emo51.gif למפרגנים../images/Emo70.gif בינתיים - למעלה מ- 700

כניסות... שביק - לכבוד הוא לי להיות חברה שלך... אלמונימית - מציעה לך לפתוח בלוג... הרי, סיפורים ממש לא חסרים לך... (עד היום אני נזכרת בסיפור עם המונית ומתה מצחוק...) אילנה - האמת, גם לגבי המחירים של האורז ראיתי משהו בפורום צרכנות. בבלוגים התגובות נעות מהומור שחור, דרך תחזיות מפחידות ועד לתיאוריה שהכל קונספירציה של ההודים והסינים.... אישית, אני נוטה לכיוון הקונספירטיבי...

הלנה

New member
../images/Emo6.gif מגניב ביותר...

מזכיר לי קטע מקומי קומי (תוכנית המתיחות היחידה שאני אוהבת.. ב- JETIX).

דהוז

New member
סלבריטאית הולכת ומתהווה../images/Emo34.gif

ביום שישי נצטרך אישור כניסה לרחבת וי. איי. פי לעמוד לידך או שעדיין נשארת עממיקו?

../images/Emo6.gif מאמי'לה - אם עברתם את ה"יהורם"

- אז תצליחו להתגבר גם עלי...
מה שאני כן מבטיחה - שגם כשאגיע אי שם "למעלה" לא אשכח, את חברי, מכרי ומוקירי שהלכו איתי לאורך כל הדרך (בייחוד אלה שהחזיקו אותי בכנסת שלא ארבית למנכ"ל הרשות השניה...)

דהוז

New member
ממי, לא החזקנו אותך כדי שלא תרביצי

החזקנו אותך כדי שלא תגנבי את כל ההצגה....

../images/Emo12.gif שאני אגנוב את ההצגה?... ../images/Emo3.gif דרך אגב,

איך יצאו המופלטות?... ספרי נמקי ופרטי...

דהוז

New member
התכוונתי שלא תגנבי את ההצגה שלו

שבה הוא יצא קטן וקטנוני..... ככה נתת לו שוס קצר ולענין (חוץ מזה אם היית מרביצה לו מיד היו עושים בערוץ 10 תוכנית על דוברות אלימות של ארגונים ששומרים על זכויות של סוטים בחברה.......- אופס, זה הם היו אומרים , לא אני כמובן!) המופלטות הפעם יצאו מעלפות, אבל רק בזכות גיסי המקסים
שהוא פשוט אלוף מופלטות. זהו, יש חופש מזה עד השנה הבאה.......
חוץ מזה אל תשכחי שהכנתי גם המוני מתוקים מעלפים אחרים, מכל מיני עדות וצבעים. כרגיל היה המוני, כל קרוב משפחה הביא עוד "רק זוג חברים אחד והילדים שלהם"
, הילדים הפרטיים הביאו את כל החברים שלהם (ממתקים בחינם
, מה , לא יבואו לאכול?!), ועוד נאלצתי לצמצם מאוד את רשימת המוזמנים השנה כי ממש עד הרגע האחרון לא הייתי בטוחה שנחגוג, כי היה שבוע כל כך חם שכמעט התעלפתי.... אז ב-24 השעות האחרונות פתחתי מבערים אחוריים
, הפעלתי טורבו
ורק עמדתי במטבח לערבב אלפי קילו סוכר, שוקולד, אגוזים ועוד דברים טובים ויצרתי המוני מתוקים.....
יאללה, נחים עד שנה הבאה....

שביק

New member
מאחלת לך שעוד שנים רבות תכיני, תרקחי,

תערבבי, תדליקי ותכיני מטעמים רק לחגים, מימונות וימים טובים. אמן סלה!!!

י../images/Emo6.gif וגם ../images/Emo9.gif לחלק הראשון ו-../images/Emo3.gif וגם ../images/Emo7.gif לחלק

היותר טעים.... טוף... אולי בשנה הבאה
בכלל, אני דוגלת ברעיון שלא מזיק להחזיק איזה חברה מרוקאית בצד. זה תמיד טוב שיש אחת למקרה הצורך...
יש לי שכנה כזותי - ואני פשוט מעריצה אתכן

דהוז

New member
תודה , תודה על ההערצה.. אבל אני פולנייה גאה

מהבית
, אני רק צועקת כמו מרוקאית....... ודרך אגב את כל המתוקים לא הבאתי מבית אמא ז"ל ולא מבית חמותי ז"ל, מתברר שאחד ממאפייני ה-ocd שלי הם אגירה של מתכונים....
כך שיש לי הררי ספרים ודפי מתכונים שמהם אני מוציאה רעיונות. מזל שיש מימונה כדי להכין משהו ולא רק לפנטז....
. המימונה היא הזדמנות לנסות על אנשים אמיתיים בזמן אמת מתכונים שונים
, וגם קצת טפיחה על הגב ומסאז' לאגו - הרי כולם ממש מתחנפים ומלקקים... את המתוקים כמובן- כדי להיות מוזמנים גם בשנה הבאה. אז סתם כדי שתדעי מה הפסדת
- להלן פרוט: חוץ מכדורי חרוסת מגולגלים, שיפודי פרי יבש מצופים שוקולד, סוכריות-על -מקל עשויות מדבלים מבושלות בסירופ, היו גם: כדורי טראפלס של שוקולד וחלבה מצופים קקאו, כדורי ממרח חלב עם שוקולד לבן ופרורי עוגיות, עוגיות סומסום מלא, עוגיות בצק שקדים ממולאות ריבת חלב, מיני אגוזים קלויים בתערובת תבלינים וסוכר, מעדן שכבות של תמרים ובננות בשמנת מתוקה, תמרים ממולאים במרציפן ואגוזים, גביעי יין עם שזיפים מבושלים באלכוהול ומעל גלידת וניל ורוטב, מעדן מרוז'יה מרוקאי- צימוקים מטוגנים ומקורמלים מבושלים עם מיני אגוזים ושקדים,מעדן לוזינה עירקי- מרמלדה של תפוזים מבושלים עם הל, מופלטות מדהימות שגיסי המופלא הכין- מלוות במיני ריבות שונות (תות,משמש, ריבת חלב ממרח שוקולד וכו') מרקחת של תפ"עץ וקנמון,והמון גבינות למריחה. היו גם משמשים ממולאים גבינת רוקפור ואגוז מלך, ולמען אלו שצריכים גם "אוכל", היו: סלט וולדורף, סלט מיני חסות עם גבינת ברי, קיווי ואגסים ברוטב וינגרט, אבטיח ומלון חתוכים, ענבים שחורים, תפוחים ותפוזים, וכמובן הרבה תה עם נענע. אבל מה שאהוב עלי ביותר מעבר למתוקים, הוא מנהג שמקובל אצלנו, לחלק לכל אורח פתקים עם ברכות במרוקאית וכן פתגמים ואמרות של עדות שונות ו/או אנשים מפורסמים ומעניינים. כל אורח מוזמן לבחור פתקים ולגלות מה "עלה בגורלו", לפעמים יש התאמות מופלאות מבחינת הברכה או האמרה לאדם מסויים וזה ממש גימיק חמוד שאף אחד לא מוכן לפספס. אני כמובן מברכת
כל אורח/ת בברכה מסורתית שלמדתי מחמותי ז"ל, וכך כל אחד "זוכה" לעיטור של קמח על השיער. תתפלאי לדעת שגם על זה אף אחד לא מוכן לוותר ואם מגיע אורח מאוחר יותר תמיד מחפשים אותי למלא את מצוות הברכה.... בלי זה אין מימונה....
כמובן שאני מלווה את הטכס הזה בהומור עוקצני ומסביב לזה מתפתחת בדרך כלל שיחה עם הרבה צחוק מה שתורם לאוירה
. השנה רק חברותי האשכנזיות
רקדו (נראה לי שבפעם הבאה נביא צוות חיזוק מרוקאי אסלי, כי משפחת בעלי המרוקאי יותר "פולנייה" ממני והם מתביישים לרקוד ולפזז לפני האורחים).

../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif אין מה להגיד... אני פשוט

מעריצה את הצד המתוק שלך... לפי ה"דוגמיות" שהבאת למפגש "בית פתוח" ביום שישי - אני לא יודעת אם להצטער (יאמי...) או לשמוח (הקלוריות) שלא סעדתי והתרחבתי... אין ספק שמדובר במנהג מפואר ומבורך (וגם "מאד טעים"....) בכל מקרה - מה זה משנה איפה נולדת למי - בעיני את "מרוקאית של כבוד"...

למעלה