אני כאן התגעגתם

מאוד בהחלט, לאן נעלמת?

בעצם אני כבר יודעת. מקווה שנגמר לך הלחץ אני רק הולכת להתחיל אותו בעוד 3/4 שעה.

אורא

New member
הלחץ בעבודה נגמר, בבית התחיל

החבר כל רבע שעה מתקשר אליי... מתי את באה הביתה, אני חולה, אני רעב :- כבר נמאס לי אז אמרתי שאני באה ב 20:00 בערב... הוא ניתק המום אחרי עשר דקות שוב הוא מתקשר ואומר לי שהוא הולך למות
אמרתי לו שיחכה עד אחרי החתונה, כי אז יהיה לי פטור מהמשך המשכנתא

כפרות, עם בעל כזה

את יכולה לקבל קיצבת ילדים במיידי. סאתתתתתם, גם לי יש אחד כזה בבית. תשרדי ממי , זה יעבור תוך 60 עד 70 שנה.

אורא

New member
אם עד גיל 60 הוא לא מת ....

אני הורגת אותו
כשהם חולים הם פשוט כמו תינוקות ..... זה נורא, כשאני הייתי חולה בקושי קיבלתי כוס תה.. אור

כן, לרוב הם מתים לפני../images/Emo8.gif

אנחנו פולניות טיפוסיות: חולות, חולות, חולות ולבסוף : אלמנות. גם אני לא מקבלת כוס תה
אבל ארוחת בוקר ביום שישי אם לא יביא למיטה, אני יוציא לו עין !!!!

אורא

New member
אצלי זה דגים של יום שישי

בערב, אני קונה והוא מכין כל יום שישי דגים מרוקאים כמו שהוא אוהב... חבל על העיניים
קצת רחמנות

טלאפ

New member
מצטרפת לשיחה הפרטית בניכן

גם בעלי כשהוא חולה "אני חולה, אני מת..." תכיני לי תה עם דבש... תכיני לי מרק עוף... פעם לפני מליון שנה בערך כשאני הייתי חולה והיינו רק חברים בקשתי ממנו שיכין לי משהו לאכול ואז הוא אמר שהוא לא יודע לבשל, מאחר וידעתי שזה נכון נתתי לו הוראות, יש קופסת שימורים של תירס בארון.. מה עשה הבחור? לקח את קופסת השימורים, פתח אותה שם אותה ככה על הגז (לא בסיר חס וחלילה) ונתן לי לאכול עם כפית. בקיצור מאז אני נותנת לו הוראות קצת יותר מפורטות (כולל גם תשפוך את התירס לסיר וכו´)

אורא

New member
אתמול בערב הגעתי הביתה עם

:- Pהתחלה של כאב גרון (נדבקתי)
לאחר שהכנתי ארוחת ערב, שטפתי כלים, התקלחתי וישבנו לראות חדשות... ביקשתי התחננתי תכין לי כוס חלב חם עם דבש... הוא ענה - את יודעת כמה אני אוהב אותך, והתחיל לנשק אותי ותכיני לשנינו אין לי כוח אני חולה
ואני ילדה טובה קמתי והכנתי, הבאתי את כוסות החלב עם הדבש לסלון ואז הוא שואל אותי למה לא הבאת גם עוגיות , עניתי שנגמרו העוגיות שהכנתי יש קנויות ואם הוא רוצה שייקח לבד.. האדון חושב דקה שתיים ובסוף הוא עונה לי אני לא רוצה עוגיות קנויות מחר תכיני לי חדשות וגם את העוגה שאני אוהב

bertap

New member
לאורא שלום עם כאבי גרון

לא כדי לשתות חלב, זה גורם להרבה ליחה. תכיני לך תה עם קוניאק, ושתי כמה חם שאת יכולה מנסיון שלי זה עוזר לא לנהוג אחרי זה ישר למיטה! מקווה שזה יעזור

אורא

New member
../images/Emo140.gifתודה ברטוש..

!|ינוסה הערב כשאני אגיע הביתה הלוואי שהרגע כבר יגיע
יש לי מצב רוח מה זה בכייני היום והעניים לא מפסיקות לדמוע

הגנובה

New member
מהר להחליף מצב רוח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה קרה
- רוצה לספר
.... אולי זה יעזור

אורא

New member
סיפרתי לכם בקיצור על הבעיות

הכלכליות שנוצרו לנו.... מצאתי עבודה לערב 4 פעמים בשבוע מ 16:00 עד 21:30 מקום טוב. קיבלתי אישור מהבוס שלי לצאת 4 פעמים בשבוע מוקדם. אתמול היתה לנו שיחה על המצב, יותר נכון הוא שאל אם אני מאושרת איתו
וזה בא בעקבות סיפור של אחותו עם בעלה והבן בעיות בצבא ובעיות בזוגיות שמשום מה עירבו אותנו בהם, ואנחנו באהבה רבה ובנסיון לעזור ישבנו דיברנו בכינו יחד ומנסים לפתור. אז הוא שאל ועניתי עניתי, מאושרת אבל לחוצה מהמצב וניצלתי את ההזדמנות לספר לו על העבודה הנוספת שמצאתי. וכרגיל הוא השתולל
הוא לא מוכן שאישתו תעבוד בעוד עבודה זה זול.. אמרתי לכן מרוקאי
הסברתי לו מה המצב, והא אמר לי תשברי את הראש עוד עבודה לא בא בחשבון. וקודם אבא שלי התקשר ושאל מה המצב והתחלתי לבכות וסיפרתי לו. אז ישר הוא רץ להפקיד לי כסף לכסות את המינוס ואני שונאת את זה שאני תלויה בהם .... אור

בולי27

New member
אור ../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

יש לך גם סיפורים טובים עליו? אני רוצה לעודד אותך, אולי תתני איזה סיפור רומנטי ועם סופטוב כדי לשנות את המצב רוח....

אורא

New member
מלא סיפורים מדהימים

למשל הצעת הנישואין המדהימה שקיבלתי. דוגמא שניה, קניית הדירה, הוא עשה הכל לבד אחרי שהוא בחר ובדק הביא אותי רק לאשר שהדירה מוצאת חן בעייני. הבעיה שהוא חסר ביטחון וקצת קנאי וזה גורם לו לרצות אותי כל הזמן לידו. הוא לא מוכן ללכת לשום מקום בלעדי, את לא באה אני לא הולך
אני מקווה שלאט לאט זה יעבור לו...

אורא

New member
טוב אני אספר את הרקע להצעה

ואיך הוא הציע... ערב פסח לפני שנתיים היינו אמורים לעשות יחד אצל אחותו הגדולה.. אחיו המהולל הטיל וטו או אני או הוא. (אז התחילו הבעיות) ואחותו האמצעית התקשרה להגיד לי לא לבוא לחג ללא ידיעת החבר.. רבנו נפרדנו ובלאגן שלם .. בקיצור לאחר החג השלמנו והוא התחיל לחפש דירה לקניה , במקביל אחותו הבכורה עברה דירה והתגרשה. אני ניתקתי קשר מהמשפחה מאז פסח ולא שוחחתי עם אף אחד.. אחותו התקשרה אליי יום אחד בהפתעה והזמינה אותי לחנוכת בית וכמובן כל המשפחה.. היא עברה לגור במרכז הכרמל (חיפה). אנחנו מגיעים ברכב יחד, אני נוהגת והחבר יושב לידי, כל המשפחה כבר אצלה ומתקשרים לראות היכן אנחנו. נעמדתי ברמזור אדום מול הגרנד קניון בחיפה לפני העליה לדרך הים. ושם עומד לא שלט ענק וכתוב עליו אור אני אוהב אותך התינשאי לי.. לא הצלחתי להמשיך לנהוג ובכיתי עד שהגענו (5 דק´ נסיעה) הגענו לאחותו נכנסנו לסלון וכולם היו שם. לפני כולם הוא כרע ברך ואמר אף אחד לא יפריד בינינו יותר ונתן לי טבעת יהלום ושאל אם אני אנשא לו.. מבעד לדמעות אמרתי כן ואז אחותו הגדולה חיבקה אותי ונתנה לי שרשרת זהב שהיתה של אמא שלהם שנפטרה!! היא היתה בסוד העניינים כמובן שישר הגיסה ה... שלו שעדיין לא היתה נשואה צעקה שהיא לא קיבלה כלום והיא גם רוצה משהו של אמא של בעלה.. אז אחות של החבר שלי ענתה לה היא הגיסה הכי מיוחדת שלנו ורק לה אני נותנת תכשיטים...

בולי27

New member
אוף.... הם באמת הוציאו לך ת´מיץ

אין לך סיפור טוב בלי רקע רע???? איזה מזל שיש לך גיסה אחת נחמדה! תשלחי לה נשיקות ממני!

אורא

New member
יש לי שתיים מקסימות וגיס אחד

נפלא (האח הבכור).. שפעם בשבוע מרים לי טלפון לשאול לשלומי.. הגיסות כל בוקר מתקשרות והן נפלאות.. יש סיפורים טובים, היום שנכנסנו לדירה החדשה.

למעלה