אני כאן התגעגתם

הגנובה

New member
איזה הצעת נשואין מקסימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בעלי לעומת זאת - לא הציע לי נישואין
ישבנו בערב שישי לארוחת ערב - הוא תמיד ישב איתנו לארוחת שבת - אצל הוריו לא קיים כזה דבר... - ופתאם הוא פונה לאבא שלי ושואל אותו אם הוא מסכים שנתחתן... ככה לפני כולם - ואפילו לפני ששאל אותי
- אבא שלי צחק ואמר שהוא מסכים - ואז אמרתי - רק רגע... מישהו שאל אותי
- כל המשפחה היתה מופתעת - הם חשבו שהוא שאלת אותי קודם... אז אבא שלי אמר... תיכף תגידי לי שאת לא רוצה
- נראה לך
שאלתי אותו - והשאר יסופר בתולדות ישראל
בדיוק לפני שבוע אמרתי לבעלי שהוא לעולם לא הציע לי נישואין - אז הוא אמר שכשימלאו לנו 20 שנות נישואין - עוד 3 שנים - נעשה חתונה מחודשת - ואז הוא יציע לי נישואין בדרך מקורית יותר
.... טוב... נחכה עוד 3 שנים

smagi

New member
גמני גמני רוצה../images/Emo10.gif הצעת נישואין

כזאת או בכלל... אני הצעתי נישואין לבעלי 4 חודשים אחרי שהיכרנו ועד היום אני מנג´סת לו שרק לי אף פעם לא הציעו נישואין.

לכל המתלוננות ../images/Emo124.gif

בהצעה הכי "על הפנים" זכה בעלי היקר ולהענקת הפרס יעלה ויבוא. להלן התקציר: "הלו" - אני "בוקר טוב" - הוא "היי מותק איך ישנת?" (אחרי שבעטת בי כל הלילה ינעל ראבק) - אני "בסדר" - הוא "רצית משהו?" (ברקע רעש מחריד של עובדי משמרת לילה שיוצאים הביתה)- אני "כן, תגידי מתי בא לך להתחתן?"- הוא "נדבר בבית, אני עסוקה עכשיו" - אני ההההההה? הההההההה? (בערב כבר סחטתי מימנו ארוחה טובה למען הסדר הטוב ו בכדי לספר שאכן הציעו לי נישואין)

הגנובה

New member
אפילו בהצעת הנישואין את מצליחה

להצחיק אותי... אבל תסכימי איתי שלך לפחות הציעו
- אותי אפילו לא שאלו
- עברו מעל ראשי ישר למנכ"ל המשפחה
- עכשיו אני שואלת אותך.... האם זו לא עקיפת סמכויות
אתן יודעות מה... בואו נקבל את כל סיפורי הצעת הנישואין ונעניק לכל אחד ואחד ציון... את דרוג הציונים אפרסם אח"כ... וכיאה וכיאות למדינה דמוקרטית - ההצעה הטובה ביותר וההצעה הגרועה ביותר ייבחרו בהצבעה חשאית
- אנחנו נמנה את אחת מהבנות בפורום להיות הקלפי שלנו (במסרים כמובן).... מה דעתכן
- אני לא מפחדת מתחרות
- אני יודעת ששלי הכי גרועה - כי היא לא היתה

הגנובה

New member
סבבי../images/Emo70.gif - מותנה בהסכמת כל

משתתפות הפורום
.... רגע רגע רגע
- עציון - משתתפות הפורום=משתתפות הפורום+עציון

אז מוסכם../images/Emo45.gif

בולי את תהיי "מינה סקר" (רק תמחקי את הגומות המטופשות שלה) ותרכזי את קולות החיילים והימאיים (בלי רמאויות) יהיו קטגוריות כאלה: ההצעה הכי יפה ההצעה הכי מכוערת ההצעה הכי דבילית ההצעה הכי שיטחית (אני זכיתי מראש) ההצעה שלא הוצעה חביבת הקהל (חייב לא?) בוא´נה עשיתן אותי ממש מפגרת, חושבת בכל רם ושואל אותי ההוא מהמכון מי זו חביבת הקהל? ה צ י ל ו )

ואם אני הצעתי?

כשראיתי אותו בפעם הראשונה, מיד ידעתי שהוא יהיה בעלי (והוא היה במרחק של 100 מטר ממני) התקשרתי לאמא שלי ואמרתי לה שפגשתי את בעלי לעתיד... אחרי חברות בת שנה וחצי ומגורים משותפים אמרתי לו שהגיע הזמן להתחתן והא הסכים וזהו...

הגנובה

New member
הכל הולך חביבתי../images/Emo70.gif - את רק צריכה

להחליט מי מקבל את הציון כאן - את או בעלך

הגנובה

New member
אנחנו צריכות לעשות טבלה בה

יצויינו הקטגוריות ומולן שמות המשתתפות/ים וליד כל אחת ציון מ-0 עד 10 - כאשר 10 ציונים חייבים להיות מחולקים
לאחר מכן נשקלל את הציונים שכולן קיבלו ולפי זה נוכל לדרג את המנצחות בכל הקטגוריות
בולי
- הנה התפקיד הראשון המוטל עלייך
- אם את מסתבכת - תשרקי
- אנחנו נגיע לעזרה

בולי27

New member
ההצעה שלנו... רק למען הסדר הטוב

היינו במלון אורכידאה באילת! (סיגלוש זה היה בעירך) שכבנו על המיטה לאחר שבעלי-חברי פירגן לי בהזמנת תאילנדית לחדר שתעשה לי מסאז´ (היא פירקה לי את הצורה כמעט בכיתי מרוב כאבים ולא היה לי נעים להגיד לה שאני סובלת...מספר שנים אח"כ פחדתי בגללה לעשות מסאז´ בתאילנד מה שהסתבר כתענוג זול ולא כואב בכלל) ובכן חזרה לסיפור... שכבנו לנו בביקתה העשויה עץ הזאת... בהחלט מקום רומנטי! אני מברכת על כך שהסיוט נגמר (המסאז´) ובעלי שוכב לצידי ומפטפט... ואז הוא אומר לי: את יודעת שאני מת עלייך? בואי נתחתן. רוצה להתחתן איתי? אני: מה ברצינות? (היינו בערך שנה ביחד אולי קצת יותר) הוא: כן אני: מה באמת? הוא: כן אני (בתרעומת): מה ככה אתה מבקש ממני ברצינות? בלי טבעת? בלי לרדת על הברך? זהו? הוא (כורע ברך): רוצה להתחתן איתי? אני: כן (קצת מאוכזבת מההצעה הבילתי מושקעת ואחרי מסאז´ רצחני) התחתנו המון זמן אח"כ....(בדיוק באותו יום שהתחלנו לצאת כעבור 3 שנים)... זכיתי בבעל חמוד ואוהב....ובחמות+חם+גיסות שלא שוות יריקה... (הייתי חייבת להרוס????)

הגנובה

New member
לא מערבים שמחה בגועל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא מערבים חמות+חם+גיסות בסיפורים האלה... אנחנו בעניין רומנטי עכשיו

אורא

New member
סיפור מעבר הדירה ../images/Emo9.gif

רק הקדמה קצרה, לא גרנו ביחד קודם, אני גרתי אצל דודה שלי בקרית אונו כי אמא שלי לא הסכימה שהילדה תגור לבד. היה כיף לא נורמלי.. והוא גר שנה בדירה שכורה ואחר כך עם אחיו... ב 13 לאוגוסט 2001 קיבלנו את המפתח לדירה בתל אביב (הוא קנה). דירת 3 חדרים לא גדולה, מטבח חדש. אבל הקירות בחדרים היו בצבעים מזעזעים, הסכמו שהוא צובע את הדירה לפני שנכנסים והכוונה היתה להיכנס לדירה אחרי שהיא צבועה. בפועל, ברגע שקיבלנו את המפתח ואציין שהדירה הושארה לנו נקייה למשעי (בעלת הבית ניקתה לפני שנתנה לנו את המפתח). הוא החליט שהוא לא צובע וקודם עוברים.. אני רוצה כבר לגור איתך ואני לא מסוגל לסבול את אחי וחברה שלו יותר.... למחרת 14 לאוגוסט, יצאתי מהעבודה מוקדם בצהריים, נכנסתי לאייס וקניתי חומרי ניקוי ומוצרים נלווים ביותר מ אלף ש"ח. הגעתי לדירה וקירצפתי אותה. מאלף עד תו, הוא היה המום. בלילה סיימנו את הנקיונות היסודיים שלי ונסענו להורי (ירושלים), אבא שלי החמוד סידר לנו מחבר שלו טנדר גדול להעברת הציוד. ב 15 לאוגוסט יצאנו מירושלים ב 6 בבוקר, עצרנו בדירה המשותפת שלו עם אחיו ואמרתי לו אתה מוציא רק את הבגדים שלך, אני לא רוצה משם כלום.. החמוד שלי הוציא את כל הדברים ומערכת שקניתי לו מתנה בתוך 15 דק´ שאני מחכה בחוץ והשאיר לאחיו פתק על השולחן, המשכנו דירה הריקה והנקיה שלנו. איך שסיימנו להעלות את כל הדברים, בערך ב 9 בבוקר הגיעו הרהיטים שהזמנו. וכל מוצרי החשמל, השארתי אותו לסדר הכל על פי הוראות שהוא קיבל מראש ונסעתי לבית דודתי להביא את כל חפצי... חזרתי לדירה, הזזנו קצת סידרנו קצת ובשעה 13:00 בצהריים הגיעו להתקין את הכבלים והטכנאי של מוצרי החשמל שקנינו. סיימנו הכל ובשעה 14:30 הלכנו לאכול במסעדה ארוחת צהריים, סיימנו ונסענו לאיקאה, קנינו באיקאה מיטה מיוחדת שרציתי מהקטלוג ועוד 2 שידות ושטיח מדהים וכל מיני שטויות קטנות. חזרנו הביתה, העלנו את כל הדברים התקלחנו החלפנו בגדים ונסענו לירושלים להחזיר את האוטו. אכלנו אצל אמא שלי ארוחת ערב וחזרנו לישון בדירתנו החדשה... למחרת כבר כל הבית היה מסודר ומאורגן ואני הלכתי לעשות קניה ראשונית גדולה בסופר, אני חוזרת הביתה אחרי שעתיים ומוצאת על השולחן אוכל קופסא מרובעת פשוטה למראה. אני פותחת ובפנים היו זוג עגילי יהלומים מדהימים, שבדיוק חודשיים קודם ראינו יחד בחלון ראווה והם מצאו חן בעייני. ומאז אנחנו גרים יחד והרבה בעיות נפתרו מאותו יום

אורא

New member
אני בדרך כלל לא הולכת עם כיסים../images/Emo6.gif

מתה עליכן, עשיתן לי את היום עבר כל המצב רוח הרע

למעלה