סיפור מעבר הדירה ../images/Emo9.gif
רק הקדמה קצרה, לא גרנו ביחד קודם, אני גרתי אצל דודה שלי בקרית אונו כי אמא שלי לא הסכימה שהילדה תגור לבד. היה כיף לא נורמלי.. והוא גר שנה בדירה שכורה ואחר כך עם אחיו... ב 13 לאוגוסט 2001 קיבלנו את המפתח לדירה בתל אביב (הוא קנה). דירת 3 חדרים לא גדולה, מטבח חדש. אבל הקירות בחדרים היו בצבעים מזעזעים, הסכמו שהוא צובע את הדירה לפני שנכנסים והכוונה היתה להיכנס לדירה אחרי שהיא צבועה. בפועל, ברגע שקיבלנו את המפתח ואציין שהדירה הושארה לנו נקייה למשעי (בעלת הבית ניקתה לפני שנתנה לנו את המפתח). הוא החליט שהוא לא צובע וקודם עוברים.. אני רוצה כבר לגור איתך ואני לא מסוגל לסבול את אחי וחברה שלו יותר.... למחרת 14 לאוגוסט, יצאתי מהעבודה מוקדם בצהריים, נכנסתי לאייס וקניתי חומרי ניקוי ומוצרים נלווים ביותר מ אלף ש"ח. הגעתי לדירה וקירצפתי אותה. מאלף עד תו, הוא היה המום. בלילה סיימנו את הנקיונות היסודיים שלי ונסענו להורי (ירושלים), אבא שלי החמוד סידר לנו מחבר שלו טנדר גדול להעברת הציוד. ב 15 לאוגוסט יצאנו מירושלים ב 6 בבוקר, עצרנו בדירה המשותפת שלו עם אחיו ואמרתי לו אתה מוציא רק את הבגדים שלך, אני לא רוצה משם כלום.. החמוד שלי הוציא את כל הדברים ומערכת שקניתי לו מתנה בתוך 15 דק´ שאני מחכה בחוץ והשאיר לאחיו פתק על השולחן, המשכנו דירה הריקה והנקיה שלנו. איך שסיימנו להעלות את כל הדברים, בערך ב 9 בבוקר הגיעו הרהיטים שהזמנו. וכל מוצרי החשמל, השארתי אותו לסדר הכל על פי הוראות שהוא קיבל מראש ונסעתי לבית דודתי להביא את כל חפצי... חזרתי לדירה, הזזנו קצת סידרנו קצת ובשעה 13:00 בצהריים הגיעו להתקין את הכבלים והטכנאי של מוצרי החשמל שקנינו. סיימנו הכל ובשעה 14:30 הלכנו לאכול במסעדה ארוחת צהריים, סיימנו ונסענו לאיקאה, קנינו באיקאה מיטה מיוחדת שרציתי מהקטלוג ועוד 2 שידות ושטיח מדהים וכל מיני שטויות קטנות. חזרנו הביתה, העלנו את כל הדברים התקלחנו החלפנו בגדים ונסענו לירושלים להחזיר את האוטו. אכלנו אצל אמא שלי ארוחת ערב וחזרנו לישון בדירתנו החדשה... למחרת כבר כל הבית היה מסודר ומאורגן ואני הלכתי לעשות קניה ראשונית גדולה בסופר, אני חוזרת הביתה אחרי שעתיים ומוצאת על השולחן אוכל קופסא מרובעת פשוטה למראה. אני פותחת ובפנים היו זוג עגילי יהלומים מדהימים, שבדיוק חודשיים קודם ראינו יחד בחלון ראווה והם מצאו חן בעייני. ומאז אנחנו גרים יחד והרבה בעיות נפתרו מאותו יום