אני כאן התגעגתם

אורא

New member
רוצות עוד שני סיפורים מדהימים../images/Emo23.gif

עכשיו הבנתן למה אני נשארת איתו

זו כן נחשבת להצעה (אולי הוא רצה

להציע דווקא לאבא שלך ואת פשוט היית שם? (נדחפת?)

מושמושית אל תבכי../images/Emo7.gif

הדרך אל הגיהנום רצופה בכוונות טובות. זה שאת רצת לחפש עבודה נוספת רק מראה כמה אכפת לך מהזוגיות והנוחות הכלכלית שמה לעשות היום מקשה יותר מתמיד. התקופה הנוראה שלי היתה מלווה בבעיות כלכליות נוראיות ואני משכתי בשיניים בשביל לשרוד (שנאתי גם שאימי תמכה בי) בעלי מצא עבודה שניה במקום "מפוקפק" למידי והפחד התמידי שתפשוט שם משטרה (חנות למכונות מזל שזה מאוד נפוץ באילת) , אבל לא הייתה ברירה כי זה הדבר היחידי שיכולנו לעשות. עברה תקופה וחייתי בפחד תמידי שיעשו לו בעיות בזמן פשיטה (למרות שבעלי שכיר ומחוייב לקרוא לבעל הבית אם קורה כזה דבר) וכל הזמן קיוויתי שנעבור את התקופה. "למזלי" היתה שם פשיטה גדולה ורוקנו את המקום. בעלי היה "מחוסר" עבודה נוספת ואני התחלתי לחפש אלטרנטיבות, מיותר לציין שבעלי גם כן לא הסכים לזאת וכך זה נשאר עד שה´ האיר פניו אלינו שוב. לקראת חיים משותפים חשוב לנקות את השולחן מאוירה עכורה. קשה להכנס לתוך מסגרת עם מועקה כלכלית אבל תחשבי על כך כאל הרפתקה, נסי לחסוך בהוצאות מיותרות, תחשבי על מה אפשר לוותר ואת מה אפשר לדחות. והכי חשוב, כל ירידה היא לצורך עליה.

אורא

New member
סיגלוש אמרתי לך כבר שאני מעריצה אות

ך
את
אמיתית. הבעיה שהוא לא יעבוד בעוד עבודה. ולא ממש חוסך בהוצאות..לשלוח אותו לסופר זה אסון. אני חוסכת במה שרק ניתן,ויתרתי על כל דבר שהוא לא חיוני, ביטלתי ה. קבע לתוכניות חיסכון. כרגע רק מה שהכרחי משולם, ההרגשה שלהיות בגיל 27 הילדה הקטנה של ההורים שכל הזמן צריכה עזרה ותמיכה משגעת אותי.. טוב שיש להם לעזור. אני החלטתי לוותר על העבודה הנוספת, הוא לא מסכים ולהעכיר עוד יותר את האווירה לא בא לי. מה שכן אני אתחיל לעשות שעות נוספות במשרד (כסף טוב) ולהוריד את המינוס בשלבים. ונראה מה הלאה תודה על העידוד והתמיכה אני מקווה שנעבור את זה מהר אור

נשמה שלי גנובית../images/Emo25.gif

ה´ שומע ורואה הכל. גם אם לפעמים נדמה לנו שאין לו מושג מה קורה איתנו. אני מאמינה בלב שלם שאם הייתי נכנסת למערכת נישואין "מושלמת" אולי הייתי משתעממת, על כן אני יודעת שקבלתי את כל ההארה הזאת בשביל להתחשל ולחזק את הזוגיות. אני, תמיד הייתי מאוהבת עד השמיים ולא ראיתי כלום. אם הייתי מתחתנת מאהבה גדולה בטוח שהייתי היום גרושה בפעם ה 17 . אבל היות ונכנסתי לתוך מערכת עם אהבה (ולא גדולה) היה לי הראש הפתוח להסתכל בצורה אוביקטיבית על כל צרה שהגיעה. להגיד שהתקופה ההיא לא קיצרה לי את החיים? לא אגיד ! כי היא קיצרה לי בהרבה. למזלי הגדול אני יודעת שהיום אני "מפוצת" (כך אומרים מלשון פיצוי?) על כך הרוע והנחאס שהיו לי בנקודת הפתיחה. על כן תמיד חשוב לומר (גם את אור יקירתי) כמו שאמרה אוהרה היפה "מחר יהיה יום חדש"

בולי27

New member
סיגלי הכל בסדר?

נהיית רגשנית לעת זיקנה? מה קרה לך? אני אחשוב שמישהי אחרת השתלטה לך על המקלדת...
שגם אני אתחיל להשתפך????? נעשה תחרות מי יותר רגשנית?????

בולי, אל תתחילו עם זה, בבקשה...

בסוף אני אצטרך בנוסף לכל הטישו שכבר חתם קבע ליד המקלדת, גם ארגז-קרח-צמוד-מחשב כדי להוריד נפיחות מהעיניים.

לא ../images/Emo8.gif, שפוט הצד הפולני

לפעמים משתלט עליי באמצע היום. הנה זהו זה ברח

הגנובה

New member
אתן יודעות מה../images/Emo35.gif - בתקופה המטורפת

שאנו חיים בה... להיות בריאים ושלמים - לא יותר מזה
- כמובן שכמה מצלצלים בכיס לא יזיקו....

בולי27

New member
אור אם כבר בנסיונות עסקינן

המלצה שחברה שלי ראתה בטלויזיה אבל לא היה לי אומץ לנסות. להוסיף מעט (קצה של כפית) פפריקה (לא רטובה) לתה לערבב ולשתות. כמות קטנה שלא מרגישים את הטעם שלה בכלל. מסתבר שיש בפפריקה המון ויטמין סי! ואם לא ידעת אז גבר חולה זו מכת מדינה (אם לא עולמית). הם חוזרים 30 שנה אחורה, מתפנקים ובלתי נסבלים והכי יפה שהם כולם מקבלים תסמונת שיכחה כשאנחנו חולות הם לא זוכרים מה צריך לעשות... מזלך שאין לך חמה שמתקשרת לבדוק אם את מטפלת מספיק יפה באוצר שלה...

אורא

New member
../images/Emo35.gifבולי פפריקה מתוקה או חריפה

הבעיה שאין לי חמה, אבל יש לי 3 גיסות שבודקות אם אני מטפלת בו יפה. וזה לא כולל אחיין שמתקשר 20 פעם בשבת לשאול איך הוא מרגיש ולהגיד לי שאני צריכה לטפל טוב בדוד האהוב עליו... אבל גיסתי הגדולה הציעה לי לבוא אליה עד שהוא יבריא
אז ישר הוא התערב בשיחה ואמר שאם היא תיקח אותי הוא ימות,ממש לרחם עליו..

בולי27

New member
חריפה עדיף, אבל אפשר גם מתוקה

שמעתי שזה סופר דופר! החלמה מהירה

עציון

New member
בולי, ליכלכת. בלי הכללות....

מחלת מדינה? עולמית? נו. נו. נו. בהזדמנות אפרט למה את טועה

למעלה