אני כאן התגעגתם

בולי27

New member
עציון אם אתה טוען עכשיו שאתה

יוצא דופן אנ מיד מכריזה עליך "אישה" אין אין אין אין גבר על פני כדור הארץ שלא נהיה בלתי נסבל בשעת מחלה....

meravido

New member
מסתבר שכולם אותו דבר

בשבוע שעבר הייתי חולה מתה - לא הרמתי את הראש מהכרית אלא כדי לרוץ להקיא בשרותים. ממש מעולפת (זה קורה אחת ל...). ככה אני שוכבת לי, גוססת לאיטי במיטה והאדון הנכבד אפילו לא בא להציע כוס תה או מים. במקרה הוא עבר ליד החדר אז לחשתי לו: "תקלף לי תפוח עץ" (נורא התחשק לי הטעם החמצמץ של התפוח) - אחרי קיטור של 5 דק´ שהוא לא יודע לקלף תפוח עם סכין רגילה (ובאמת יש לי עצבים וכח לדיונים כשאני גוססת) אמרתי שיקלף עם הקולפן. הביא את התפוח (המקולף) שלם עם סכין כדי שאחתוך לעצמי חתיכות. נו.... אורקי את לא לבד. כמובן שבערב למחרת (כשאני הרגשתי קצת יותר טוב) הוא כבר התחיל להרגיש לא טוב (נו, יומיים רצוף להגיע בארבע להוציא את הילדים ולטפל בהם אחה"צ זה too much) וכואב לו פה וכואב לו שם והוא עוד הפעם בטח תפס את הסטרפטוקוקוס בקיצור - מה זה קוט-קוט שחבל"ז.

אורא

New member
צריך לפתוח להם פורום גברים

חולים ומסכנים
כבר הודעתי לו שאטם הוא רוצה ארוחת ערב היום הוא מכין, אין לי חשק..

הגנובה

New member
כשאני חולה אני נכנסת למיטה

ולא יוצאת ממנה... (לפעמים אפילו שלושה ימים רצוף!!)... אלא לשירותים וחזרה!!! בעלי לא בבית עד הערב - וכשהוא בא... כל מה שאני רוצה זה כוס תה - הכי הרבה שהוא מכריח אותי לאכול זה צנים עם ריבה... אבל הוא נורא מתוק!! - הוא כל הזמן דואג להביא לי שתיה, לדאוג שאני אוכל משהו... לפני שהוא הולך לעבודה הוא מכין לי טרמוס עם תה שיהיה לי עד שביתי תחזור מביה"ס... הוא כל הזמן מתקשר לשאול מה נשמע... אחרי כל פעם שאני מבקשת משהו... תה או משהו בסגנון... הוא צוחק ואומר שזה נרשם בפנקס - וכשהוא יהיה חולה - שאני אזכור את זה!! לפעמים הוא מתכווץ בלילה במיטה כדי שיהיה לי יותר מקום למתוח איברים (כשאני עם חום גבוה או משהו כזה). לפני שנה עברתי ניתוח קשה מאוד - והוא טיפל בי כמו בילדה קטנה!! כשיכלתי להתקלח הוא הכין לי אמבטיות עם מלחים ושמנים ואל תשאלו!! הוא אסף מתכונים ולמד מאמא שלי איך להכין לי מרקים טעימים - ולמרות שאמא שלי והאחיות שלי היו איתי כל הזמן - הוא לא נתן לאף אחד לעשות כלום!! - הוא רק ביקש מאמא שלי הוראות איך להכין והוא הכין הכל לבד!! נכון שהוא חמוד
- אמרתי לכם שזכיתי במפעל הפיס - לא

meravido

New member
למה?!

למה את כותבת דברים כאלה? כדי להוציא לנו עיניים?! יפה ככה לעשות? אשכרה מפעל הפיס! רק בלי החמות...)

הגנובה

New member
כבר כתבתי לכם כמה משפטים שאמא

שלי שומרת למצבים מסובכים... אז... אמא שלי תמיד אומרת... שאלוהים לא מכה בשתי ידיים
- אם הוא לא היה כזה נהדר... אנחנו לא היינו ביחד היום... עם כל האהבה שיש לי אליו

הגנובה

New member
זו התגובה שאני מקבלת מכל החברות

שלי... כל מי שמכירה אותו... והגברים שבחבורה - משנים נושא כל פעם שאני מנסה לספר כמה הוא היה חמוד ליד הנשים שלהן
....

טלאפ

New member
כן למה ללכלך כלים?

בסוף אני עוד עלולה לבקש ממנו לשטוף אותם...

אופה3

New member
בנות רק שתדעו גבר חולה זה תינוק

מגודל, או שני בבית, אם יש תינוק אז בכלל חגיגה, שבעלולי חולה זה סיוט עלי אדמות, אבל כבר התרגלתי ואני מפנקת אותו, אבל שאני חולה הוא לא מפנק כל כךהרבה, אבל לטובתו יאמר, שהיום אני אחרי הפריה שהיתה אתמול, עם כאבים, והוא ממש מלאך הכל הוא עושה, אפילו כביסה וכלים, שזה שני הדברים השנואים עליו מכל מטלות הבית. אז שגבר חולה זה בעיה, ושאנחנו חולות, זה גם בעיה כי אין מי שיעזור האופה

בולי27

New member
הי אופה! יש פה קונצנזוס בנושא!

גברים חולים = תינוקות מגודלים
חוץ מזה, מאחלת לך תשובה חיובית בעוד שבועיים....ושבעלך ימשיך לעזור לך!

עציון

New member
גמרו לכאסח את החמות עברו לבעלים..

ואני אנא אני בא. גם חם. גם חתן. גם בעל. גם סבא. גם גיס. ואם אני חולה? אז החם והחתן והגיס והבעל והסבא כולם כולם תינוקות. איפה הימים שלקטר היה...קרון!!!!!

bertap

New member
לאופה על זה נאמר

72 שרירים לעזעיף פנים ו.........12 לחייך

בולי27

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה