אני מבקש הקשבה מכל החברים

Natz Natz

New member
../images/Emo124.gif אני מבקש הקשבה מכל החברים

שלום רב לכם רוכבות ורוכבים. בטח שמתם לב לזה, מדברים על הנושא ברדיו, מפרסמים בעיתונים, תולים על לוחות, מודעות... המדינה נחשפת לזה מיום ליום, עד הרגע שהיום הזה יעבור. ולי (גם אבא שלי שותף) יש הצעה, אני חושב שהיא מעניינת, אם כמובן חשבתם על זה ולא היה לכם את מי לשאול. טיול לילי
ב- 14 לאוגוסט (יום חמישי), יומיים לאחר חג האהבה
מה בתוכנית:התארגנות ב-21:30 ויציאה ב- 22:00 (בערך). רכיבה קלילה של 10 ק"מ באיזור מושב עמיקם (הר חורשן, מי-קדם) לאחר מכן טיפוס קליל לתצפית וארוחה
קלילה של גבינות, יין
ונישנושים
. למה רק 10 ק"מ, הרעיון המרכזי הוא, שתגררו אחריכם את בני/ות
זוגכם/ן, וכדי שגם הם יהנו ולא רק יתענו ממסעות "כומתה" בסגנון הרכיבה היומיומית שלנו בתחביב הנחמד הזה. המסלול הינו מישורי. העלייה היחידה שיש היא לקראת הסיום והיא קלילה למדי. מה במקום: מחצלות, אוכל, אולי מדורונת, שמח וחגיגת חג האהבה עם בני/בנות זוגכם/ן. ועוד חברים לתחביב ומוזיקה על כלי נגינה
אישיים. הכוונה: להראות להם/ן שניתן גם להנות מרכיבות אופניים. אז זהו, אגב עוד פרטים ישורשרו בהמשך... מי שמעוניין להצטרף: <[email protected]> או מסר לתא-מסר עם פרטי התקשרות.
052983603 יום נעים לכולם - ומקווה שלראות פנים חדשות ברכיבה

Natz Natz

New member
הופ טרלה לה ...

אנחנו נדאג לארגון, שולחנות, מחצלות, תאורה, מדורה ודרך וכן סימון הדרך. אתם תדאגו לאוכל ולשתייה. אגב אנחנו גם נדאג למעבר של הציוד מהמכונית לתצפית. ולמען הסר ספק המסלול מעגלי, אחרי הארוחה רכיבה קלילה לכיוון המכוניות.

Natz Natz

New member
אתה נשוי או כבר לא?

חוץ מזה, היא לא מתה, אני רואה אותה על ההורים שלי כל יום. ואתה גם מוזמן, אולי תראה שהיא הכן קיימת

Natz Natz

New member
אגב למען הבטיחות .....

וההקפצה למעלה.... מתמידי אלונה ילוו אותנו בחציית הכבישים....

shl17

New member
לא מזמן דיברנו על משפחות

למה לערב שמחה בששון ??? הרי יש עוד סכנה שגם האשה תרצה לרכב (במיוחד לצעירים שבכם) תשאירו משהו רק לעצמכם מנסיון מומלץ!!!!!!!!!!!

רֶשֶף

New member
שלמה, כל אחד והנסיון שלו ../images/Emo13.gif

אצלי, למשל, אין סכנה כזו. אישתי, אין מצב שהיא עולה בגילגול הזה על משהו שיש לו פחות מ-4 גלגלים.

shl17

New member
תראה גם אצלי המצב דומה

אני מניח שזוגתי גם יותר מבוגרת ואצלנו החיים עובדים יפה כל אחד בעיסוקיו ויש קצת משותף וכולם מאושרים

Natz Natz

New member
לבקשת הקהל - האירוע לא בתשלום ../images/Emo70.gif

הוא נבנה על התבנית הבאה - אנחנו נארגן מקום וציוד נלווה - אתם תהיו אחראים לאוכל ולשתייה

Natz Natz

New member
על המפה....

על המפה מושב עמיקם נמצא מיזרחית לבנימינה.

Sigal Yaron

New member
נהדר! סיפרתי לאלונה על טיול ט"ו באב

שאר.אס ספורט מתכננת ואמרתי לה שאנחנו מתכננים לסיים אותו גם אנחנו עם גבינות ויין - כך שהקונספט שלנו יהיה דומה לשלכם. ה14 יוצא דרך אגב יום אחרי ט"ו באב ולא יומיים אחרי. תהנו ושיהיה בהצלחה!

m noga

New member
וואו, איזה צרוף מקרים,סיגל סיפרה לי

על הרעיון הזה בדיוק לפני שבוע..אחלה רעיון!!

רֶשֶף

New member
נשבע לכם

אם אתם הולכים להביא פה ויכוח נוקב על הסוגיה "מי היה הראשון מבין המוחות הגאוניים והמקוריים, שהגו את הרעיון"... באמא'שלי, אני מקיא כאן ועכשיו.

למעלה