אני מכריז בזאת

Popeye78

New member
../images/Emo124.gif אני מכריז בזאת

על פתיחת שירשור האירועים הספורטיביים לכבוד המונדיאל שהולך להיגמר סוף סוף ביום ראשון. Bring it on!

הממממ...

1. הנשיא והצוות משחקים כדורסל - בפיילוט ואח"כ בחווה במאנצ'סטר (debate camp?) 2. תחרות קליעת קלפים לשורה השלישית בחדר העיתונאים (evidence of things not seen) 3. CJ במכון כושר, שוב בפיילוט, ואח"כ גם עם Agent Sunshine 4. סאם בחדר כושר, כאשר חברת הקונגרס מודיעה לו על שינוי ההצבעה שלה אני חושבת שבשלב הזה עדיף שאני אתעורר עוד קצת, אז נמשיך במהלך היום.

Popeye78

New member
כדורסל בפיילוט?!

הוא נקע את הקרסול. את מתכוונת למשחק כדורסל שטובי אומר לנשיא מה הוא יכתוב בהספד שלו + תזכורת למשחק טניס עם סטפי גראף?

הגברת הראשונה במרוץ מכוניות וגם

בייסבול - ריצ'י הולך למשחק בייסבול כי ככה העם מבלה, בעוד בארטלט הולך ל-war of the roses. וטובי מגן על היאנקיס כשאנדי יוצאת עם מנהלן של קבוצה אחרת, וגם קונה לילדים שלו תחפושות של היאנקיס כשמולי או האק מתעקשים ללבוש תחפושות של הקבוצה של בולטימור (אוריוס).

CJ צוחקת מנוטר-דאם

ונדרשת להצטרף לטיסה לפורטלנד, לחבוש את הכובע ולהוביל את כל העיתונאים בשיר וזמר. אה כן והנשיא בארטלט רואה כדורגל נשים (או משהו דומה)

o n o f f

New member
cj על האופני כושר

אצלה במשרד, כאינסילי מרגיעה אותה בפרק: in this white house ניראה לי...

ofra6

New member
ו...

1. איימי גרדנר במכון כושר בעונה השלישית. 2. הנשיא צריך להתאמן על בייסבול והם מתאמנים במסדרון. אני לא זוכרת מתי. 3. צ'ארלי הובס ע"י אחותו הקטנה בכדורסל. עונה שלישית גם כן. אחשוב על עוד בהמשך....

Ambious

New member
אה, נזכרתי - בפרק Debate Camp

טובי, סאם וג'וש משחקים כדורסל באחת ההפסקות ובפרק אחר - לא זוכר איזה - טובי וסיג'יי מוסרים אחד לשני כדורסל וטובי צועק על סיג'יי שהיא לא מוסרת מספיק חזק ואז היא מוסרת חזק ושוברת חלון

נצל"ש- הפלשבקים בסידרה

אאל"ט מדובר ב-bartlet for america מישהו יכול למנות את שאר הפלאשבקים בסידרה?

Popeye78

New member
אחרי החטיפה של זואי

יש פרק עם פלאשבקים שבהם היא רוכבת על סוס גם כילדה קטנה וגם באיזו חופשה עם צ'ארלי וההורים שלה בחווה.

Popeye78

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif

הוקי - מלורי יוצאת עם שחקן הוקי and they are having quite a lot of sex. קריקט- ליונל טריבי עם המחבט מהמלכה אליזבת השניה
וכמובן איך שדני מגלה מי הרג את שאריף. יש עוד רעיונות אבל קצת קשה לקטלג אותם כספורט אמיתי, אולי עם התפתחות השירשור.

Popeye78

New member
פרק מהעונות היותר מתקדמות

|כדורסל| - אני לא זוכר את כל העלילה סביב האירוע אבל יש שמועה ש-CJ היא לסבית ואחד העיתונאים גילה שהיא שיחקה כדורסל בבית ספר או באוניברסיטה אז שאר הסגל קנה לה כדורסל עטוף בסרט. היא זוקרת אותו עם יד אחת לפח וקולעת.

ועוד פרק מהעונה ה-7 (אין ספוילר)

קליף מנצח את ה-Speaker נדמה לי במשחק טניס, כדי לשכנע אותו לקיים באותו היום את ההצבעה על תאי גזע, כשהדמוקרטים אורבים לו במשרדים של סגן הנשיא.

AnnabeI Lee

New member
אז ככה:

סאם בחדר הכושר בwhite house pro-am. ובפילוט מדברים על זה שהנשיא נפל מהאופניים.

למעלה