אני מכריז

xurix

New member
../images/Emo124.gifאני מכריז

שרצוי מאד שחברי הפורום ישנו את חתימתם לחתימה כמו של חוצפאי ויובל.

sattla

New member
יש'ך טעות בחתימה

ולכן אני שיניתי את שלי וזה נסיון

sattla

New member
אז היית מוסיף תוכן,

מה אני צריך לעשות כאן את כל העבודה לבדי

sattla

New member
../images/Emo4.gif

אחרי שאני עושה את כל העבודה
זה מספיק טוב אם זה היה בא [URL='target=_blank']לפני[/URL] ההקפצה שלי.

חוצפאי

New member
אתה לא מספיק גדלוּלי ../images/Emo3.gif

(אבל גם אתה, כמו גלעד, עושה היום אפקטים של ילדטוב אז אני אוהב אותך |נ"ח|)

sattla

New member
רק שלא תבקש ממני

[URL='target=_blank']|צונזר|[/URL] כי רק אתמול [URL='target=_blank']|צונזר|[/URL] אז אין לי כח ל[URL='target=_blank']|צונזר|[/URL] אהה ו[URL='target=_blank']|צונזר|[/URL] אז אל [URL='target=_blank']|צונזר|[/URL] כי [URL='target=_blank']|צונזר|[/URL] וגם [URL='target=_blank']|צונזר|[/URL] ו[URL='target=_blank']|צונזר|[/URL] אבל בכל זאת [URL='target=_blank']|צונזר|[/URL]

xurix

New member
החתימה עודכנה

כי לא שמתי לב.... האייקון של הפרה פנוי

חוצפאי

New member
הוֹ מיי גאד, נעץ מוֹרד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חוצפאי (08:17 PM) : אני קורא לכל חברי הפורום לשנות את חתימתם
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=799&msgid=21302599 נעץ (08:24 PM) : לא. חוצפאי (08:32 PM) : מה לא
נעץ (08:32 PM) : לא מתפנה! לא מתפנה! כלא בקו"ם? חוצפאי (08:36 PM) : תתפנה, זונע
תתפנה ותשנה ת'חתימה שלך, שמעת
צעיר
נעץ (08:39 PM) : אתה לא אמור לומר לי לשים כומתה על הראש ולזוז לצד ימין? לספר סיפורים על כלא 4 ועד כמה שהנתונים שלי מצויינים וחבל שאדפוק אותם?
לא משנה את החתימה שלי. מעולם לא שיניתי אותה. זו החתימה הראשונה שהגדרתי - ולעולם היא לא תשתנה. חוצפאי (08:39 PM) : אתה כזה עלוּב :'( נעץ (08:40 PM) : טוב.. עם כזה טיעון מוצלח - השתכנעתי..
חוצפאי (08:40 PM) : אז יאללה יאללה נעץ |אייקון| חיה צבע משפט הזוּי זה המבנה
נעץ (08:41 PM) : נראה לך?? לא נוגעים בחתימה שלי. אתה מוזמן להוסיף שורה בשמי בחתימה שלך. חוצפאי (08:41 PM) : אוֹיש תמוּת נעץ (08:42 PM) : גם לך
חוצפאי (08:42 PM) :
חוצפאי (08:43 PM) : איזה גרוע אתה, יא אללה. כולם משנים עכשיו, זו האופנה החדשה. אתה תהיה מאאאגניב (עם שלושה א'! אתה יודע איזה שאאאווה זה?!) יותר עם החתימה החדשה. כדאי לך. נעץ (08:43 PM) : זה אומר שאני היחיד שיהיה שונה. הרבה יותר מגניב
חוצפאי (08:44 PM) : אז זהו שאתה תהיה מגניב ולא מאאאגניב... נעץ (08:44 PM) : אני בכלל לא בטוח שאני רוצה להיות מאאאגניב. מה רע במגניב? חוצפאי (08:44 PM) : אתה כזה דרעק. חוצפאי (08:45 PM) : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=799&msgid=21307170 נעץ (08:45 PM) : אוי ווי. אתה נואש, הא?
חוצפאי (08:45 PM) : אני? נואש? אני לא יודע על מה אתה מדבר. נעץ (08:47 PM) : בשליפה - havlaz gilad g השדון יחזקאל dors עדיין לא שינו חתימה, וזה משרשור בודד. המהפיכה שלך נכשלה. חוצפאי (08:48 PM) : אפחד מהם עוד לא קיבל ת'הודעה על זה |זין|

gilad g

New member
המהפכה של זיוצי לא נכשלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בכלל לא
ג'וין דה רבולושיין

למעלה