אני סקרנית

isidora

New member
../images/Emo124.gifאני סקרנית ../images/Emo108.gif

יאללה, אחת מכן עם תופעות, שרון של לוטן, לחמניה טרייה, Tovlli... השארתן אותנו במתח... ממתינה לשמוע בשורות טובות

../images/Emo4.gifבינתיים הגיע המחזור

אז אני יוצאת מהרשימה. מחזיקה אצבעות לתוצאות *רצויות* לכל יתר הבנות. ומוסיפה לרשימה שלך את ערפילית.

lulyK

New member
מחזור זה חשוב מאד בדרך להריון.

<דרך אגב, קבלנו ביחד, כנראה
>

Tovlli

New member
טוב, באמת לא יפה לא לעדכן... ../images/Emo8.gif

אז אצלי לא הגיע שום מחזור והגיעו 5 תשובות חיוביות בבדיקות ביתיות
כן, עד כמה שאני בהלם אי אפשר להתחמק מהעובדה שאני כנראה ב-ה-ר-י-ו-ן
אני ממש מתקשה לעכל, התזמון לא משהו בכלל, אבל אני שמחה ומברכת על ה
שקיבלנו. פתאום אני מסתכלת על הקטנה שלי ומתמלאת חששות
. היא עוד כל כך קטנה, מה יהיה
בנתיים אנחנו עוד לא מספרים לאף אחד (בסך הכל משהו כמו שבוע 6...) ומנסים לעכל בשקט. אגב בעלי מתרגש מאוד ולא נראה מודאג בכלל! נ.ב. אם במקרה מישהי מכירה אותי בעולם הלא וירטואלי, אנא ממך אל תספרי/תפיצי עדיין
, אנחנו צריכים עוד קצת זמן ב"סוד",
.
לכל המנסות

הי, מזל טוב! איזה יופי!

אני בטוחה שברגע שתעכלי את הבשורה, לא תהיה מאושרת ממך. בת כמה הקטנה?

משוש30

New member
ואי בשעה טובה! ../images/Emo13.gif

בת כמה הקטנה? או שמה הגדולה? 5 בדיקות ביתיות??? לא נסחפנו בכלל.כמעט כמעט מגיעה לקרסוליה של אפרת... יופי שיהיה המון בהצלחה!

Tovlli

New member
../images/Emo6.gif חחחחחח..... הגזמתי עם ה-5...

היו רק 4
2 של החברה הקנדית עם פסים חלשים שהחלטתי שאני מדמיינת אותם. ואז עוד 2 ערכות של קליר בלו (בעלי קנה חבילה כפולה, אז לא התאפקתי...) שהראו '+' ברורים
. הייתי חייבת הרבה בדיקות כי בנוסף לכך שההריון לא היה מתוכנן, אני גם לא "מרגישה" בהריון. אז פשוט לא האמנתי. בהריון הקודם היו לי סימנים ברורים בשלב מאוד מוקדם (לפני האיחור) וציפיתי שכך יהיה גם בהריון השני. אולי זה אומר שהפעם יש בן
הקטנה הקטנטונת והמתוקה שלי רק בת שנה וחצי, והתל"מ (המשוער מאוד כי עוד לא הייתי אצל רופא כמובן) יוצא רק חודש וחצי אחרי יומולדת שנתיים שלה. אמנם תמיד רציתי הפרש של שנתיים, אבל עכשיו פתאום זה מלחיץ אותי ונראה לי ממש מעט. היא בדיוק תתחיל גן חדש, תעבור גמילה מחיתולים, ועל גמילה מציצי עוד לא דיברנו...
מסכנה קטנה שלי
. אני מסתכלת עליה ובא לי לבכות, לא יודעת למה. אפשר כבר להתחיל להאשים את ההורמונים
רבה לכל המברכות
.

POOH*

New member
מזל טוב....

ולגבי ההפרש זה בערך מה שהולך להיות אצלנו [התל"מ שלי חודשיים לפני יומולדת שנתיים שלה] מתוכנן ורצוי אבל גם מפחיד. לגבי גמילה - לא יודעת אםז ה מעודד או לא אבל שלי גמלה את עצמה... פשוט החלב לא טעים לה יותר ואני רק בשבוע 14. היא התחילה עם גמילה בלילה, כאמור גמילה עצמית לא עשיתי כלום בשביל זה.. כמובן שגם לא התנגדתי. ולאט לאט הורידה הנקות בהיום. עד לשפני חודש פשוט הפסיקה לגמרי לינוק... שהאמת קצת מוקדם לי.. אבל אם לא טעים לה מה אני יכולה לעשות? לגבי שאר החששות - גם אנחנו עוברים בערך אותו דבר עכשיו.. אז גן חדש היא לא תתחיל - היא עם אמא בבית. גמילה מחיתולים - פשוט נחכה.. לא נתחיל לפני הלידה ובטח לא ישר אחרי... וכמובן איך היא תקבל את האח/ות החדש/ה? איך אסתדר עם שניים? וכו'.. אז הרבה מזל טוב.. ושמחה שיש לי עדו מישהי לפתח ולדון איתה בכל החששות..
ולגבי ההורמונים - חייבת להתוודות שהדבר הראשון שאמרתי בערך אחרי שגילינו שאני בהריון זה: איחזה כיף כל התירוצים חזרו להיות בתוקף!!
POOH

1במיה

New member
../images/Emo49.gif זה אחלה הפרש. ההפרש בין

רוני ושי הוא שנה וחודש וזה כיף לא נורמלי

למעלה