אני פה!!

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
../images/Emo124.gifאני פה!!

שלום לכל מי שנמצא, אכלו אתכם הגעגועים אלי?? אז ככה, הבת שלי שתהיי בריאה, "עשתה לי לילה". היא מצוננת ולא יכלה להירדם כי א"א גם לנשום מהאף וגם למצוץ מוצץ ואם אין מוצץ-אין שינה וכו'.. היא שכבה לידי, ישנה קצת והתעוררה בבכי, ככה עד 6 בבוקר. אז היא נזכרה להירדם עד 7:30. החלטתי לא ללכת לעבודה ולהשאיר אותה איתי בבית. בצהריים ישנו קצת. אני מקווה שהלילה יעבור בשלום, כי אני גמורה מעייפות
. מה שמצחיק הוא שבאחת הפעמים שהיא ישנה, מתוך שינה היא הצביעה לכיוון התיקרה ושאלה: מה זה? מה זה? מה זה?, עם כל העייפות שלי לא יכולתי שלא לצחוק, הבת שלי מדברת מתוך שינה!!מפחיד עד כמה היא דומה לאבא שלה
. מקווה שעל כולכם עבר יום יותר טוב משלי.

amitmom

New member
בטח שהתגעגענו...מקווה שהקטנה תרגיש

יותר טוב בצ'יק,שתישן את כל הלילה ושתיתן לאמא שלה לישון. אצלי החדשות המסעירות הן שהילדה סוף סוף עושה פיפי בשרותים לבד
לא רציתי להלחיץ אותה עם כל הענין הזה בגלל שבקרוב תהיה לה אחות ואין לי ספק שתהיה רגרסיה אז הבאתי לה את כל הזמן שבעולם להתרגל למושב של האסלה שלה, להוריד את המים ולפזר לי ניר טואלט בכל הבית.

jif

New member
איזה יופי

המטפלת שלי ממוצא רוסי והיא אמרה שאצלהם כבר בגיל שנה הילדים גמולים, אז עכשיו כל פעם ששחר אומרת: פיפי פיפי, היא מושיבה אותה על האסלה. בת כמה הילדה?

amitmom

New member
הילדה בת שנתיים וחודשיים.

לא רציתי להאיץ בה למרות שאני יודעת שבישראל הגנים הציבורים לוחצים על גמילה בגיל שנה וחצי (בערך). פה דווקא מעודדים לגמול רק בגיל 3 אני שמחה שהילדה לקחה את שביל הביניים. אם כבר מדברים על רוסיים..את יודעת שפה הסינים כבר בגיל חצי שנה או בגיל שהילד כבר יכול לשבת מושיבים על אסלה ושרים לו ומוחאים כפיים (בקטע של העידוד). הלכתי פעם שרותים של הקניון וראיתי סינית אחת מושיבה את הבן שלה על האסלה. אני יודעת שזה לא מנומס ללטוש עיניים אבל בחיי שהילד היה קטנצ'יק. היא ראתה אותי מסתכלת בשוק והסבירה לי שככה הילד עד גיל שנה גמול מפיפי וקקי. עוד חברה אחרת שלי ראתה משהו דומה כך שזה לא היה מקרה יחידי. אני בדיעה שלא צריך לשגע את הילדים. צריך לחכות עד שהשלפוחית בשלה ולרצון של הילד.

למעלה