אני רוצה רק כמה דברים

מאיה1983

New member
../images/Emo124.gifאני רוצה רק כמה דברים

1. מישהו שיקשיב לי 2. שיבין אותי 3. שיראה טוב שיהיה לי בא עליו כל הזמן 4. שיפנק אותי זה מה שאני רוצה. אני בטוחה שהרבה בנות היו מסכימות איתי. חבל שבנים כל כך שונים מבנות ולא יכולים ליישם את כל אלה. לפחות לא את הרוב... אה ואני רוצה את הדיסק של סאבלימינל....

דן צ

New member
אז ככה

1. לא תמיד יש כוח או מצב רוח להקשיב 2. לא תמיד אתן מסבירות נכון כדי שנבין נכון 3. מה זה שיראה טוב? כל אחת יש לה טעם בדברים אחר 4. שיפנק אותך ? חשבת פעם שגם הגבר רוצה פינוק? 5. דיסק של סאבלימינל אפשר להשיג בכל חניות הדיסקים לא צריך גבר בשביל זה. ותתפלאי, ישנם הרבה גברים שמיישמים את כל דרישות שלך.

אילילי

New member
מה אומר ומה אוסיף...

ת'אמת??? כלום מיוחד....כי ממש מסכימה עם דני'לה. אנחנו תמיד מקשיבות??? תמיד מסבירות??? מה זה שייראה טוב??? אני אישית מעדיפה גבר אמיתי ולא איזה דודי בלסר...(הם גם בד"כ יותר טובים במיטה) (לא שניסיתי את דודי אבל...) הקו החדש של פינוק נמצא בחנויות הסופרפארם וניתן לרכישה תמורת הסכום המתאים וגם...מה יש לכולם מהסבלימינל הזה??? אבל ברצינות.. אני חושבת שחלק מאיתנו הנשים ,ברגע שאנחנו מתרגלות לגבר אז פתאום הוא קצת פחות גבר וקצת יותר זה שאמור לסדר,לתקן,לפנק,להרגיע ל____ וכו..וכו.. אבל....הוא גם גבר וגם בן אדם ומעבר לכל מיני סטיגמות הוא רוצה חלק מהדברים שגם אנחנו רוצות... מתי הקשבנו להם ככה כמו שצריך??? מתי אנחנו שלחנו להם פרחים?? אני חושבת שאם נקרין(בלי שקופיות)את מה שאנחנו רוצות וניישם עליהם...הם יישמנו עלינו חזרה... אז או.קיי.... לנו זה בא יותר טבעי מלהם אולי אבל עדיין...להרבה מהם יש את הפוטנציאל וגם הרצון להקשיב,לפנק,לקנות דיסקים וכו...וכו...

דן צ

New member
ולאילילי הפרחים../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

ולמה את ערה בשעות הללו?

אילילי

New member
יוווווו....תכף אני אסמיק...

אם היית מכיר אותי היית יודע שאני ערה כמעט תמיד

מאיה1983

New member
היי.... בקשר לדודי בלסר...

אני כבר ניסיתי לצאת עם הבחורים ה"לא דודיים" וראיתי שסבבה הם נחמדים הם עושים לך טוב במיטה. הכל סבבה אבל אז הרי את לא הכי נמשכת אליהם ואחרי תקופה את פשוט מקרינה את זה שאת לא נימשכת אליו והוא שם לב לזה והוא סתם נעלב. קרה לי פעמיים כשהחלטתי לצאת עם אופי לפני היופי. זה פשוט לא הלך!! ידיד טוב אחד יצא לי מזה. השני סתם נפגע והלך. וחוצמזה אני מסכימה שאנחנו עם מאוד לא ברור.זורקות משפט ובלב יש אלף משמעויות וכוונות אחרות, עושות פרצופים שאפילו אלוהים לא מבין מה הכוונה ומה אנחנו רוצות. אבל אפשר עם הזמן להתחיל להבין וזה נהיה קל יותר ככל שמכירים יותר את הבנאדם. ודבר אחרון, מה שכן אנחנו יודעות לפנק. לפחות רוב הבנות, כמו חתולות (והבנים כמו כלבים לצורך ההשוואה) מפונקות ומפנקות. הבנים באים שתפנקי אותם. בנים שמפנקים הרבה הם בנים שמאוד מחוברים לצד השני שלהם או שסתם כבר מתים להשכיב אותך....

פארארי

New member
מה באמת רוצות נשים?- האגדה!

מה באמת רוצות נשים? המלך ארתור הצעיר נקלע למארב שטמן לו שליט מדינה שכנה, ונשבה על ידו. השליט, שיכול היה להורגו, החליט לחוס על חייו אם ימצא תשובה לשאלה מסובכת מאוד בתוך שנה אחת. השאלה: מה באמת רוצות נשים? המלך ארתור לא ידע את התשובה אך מאחר וחיפוש תשובה, נראה לו נחמד יותר ממוות בטוח הוא החליט לנסות. הוא חזר לממלכתו והחל לשאול את כולם: את הנסיכה, את הזונות, הכמרים, היועץ החכם, ואפילו את ליצן החצר. בסיכומו של דבר הוא שאל כמעט את כולם אך איש לא נתן לו תשובה מספקת. אנשים רבים יעצו לו לשאול את המכשפה הזקנה כי לה הפתרונים, אך הוא ידע כי המחיר יהיה גבוה. השנה שהוקצבה לו הגיעה לסופה וביום האחרון לשנה זו משלא מצא את התשובה הוא הלך ושאל את המכשפה. היא הסכימה לענות לשאלתו אך בתמורה היה עליו לקבל את המחיר: המכשפה רצתה להתחתן עם גווין, האציל שבאבירי השולחן העגול וחברו הטוב ביותר של ארתור! המלך היה מבועת: המכשפה הייתה גיבנת, הייתה לה רק שן אחת והיא הריחה כמו מי ביוב, המלך לא נתקל מעודו ביצור דוחה שכזה. המלך סירב להשיא אותם ולגרום לחברו הטוב ביותר סבל שכזה. משנודע לגווין על המחיר, הוא ביקש והפציר במלך שיסכים להשיא אותם כי שום מחיר אינו גבוה מדי תמורת חייו של חברו הטוב. וכך הוכרז ברחבי הממלכה כי גווין והמכשפה יינשאו. המכשפה ענתה על שאלתו של ארתור: הדבר שנשים רוצות באמת הוא שליטה מוחלטת על החיים שלהן. ואכן, שליט המדינה השכנה קיבל את התשובה וחס על חייו של ארתור. גווין והמכשפה התחתנו בחתונה מפוארת, גווין היה לבוש בהידור ואלגנטי כתמיד. המכשפה נראתה מכוערת מתמיד, אכלה בידיים, שיחררה גזים בפומבי וגרמה לאורחים לעזוב בשאת נפש. ליל הכלולות הגיע וגווין שהכין עצמו לראות את המכשפה המכוערת, נדהם לגלות במיטה יפהפייה מהממת, ללא ספק האישה הכי יפה שראה בימיו. הוא שאל לפשר העניין והמכשפה אמרה לו שהיא החליטה להיות יפה כמו בנעוריה בחצי מהזמן ומכוערת כרגיל בחצי השני, והוא התבקש לבחור מה יעדיף שתהיה יפה בלילה ומכוערת ביום או להפך? גווין חשב לעצמו: שתהיה יפה ביום ואוכל להתרברב בפני חברי ומכוערת בלילה, או שתהיה מכוערת ביום ובלילה תספק את תשוקותיי? לפני שתקראו מה החליט גווין חשבו מה הייתם מחליטים אתם? גווין האציל השיב למכשפה שהוא משאיר את זכות הבחירה בידיה. כששמעה זאת הכריזה כי תהיה יפה לתמיד משום שהוא נתן לה לבחור ולהיות בשליטה על חייה. מהו מוסר ההשכל של הסיפור? מוסר ההשכל הוא שזה לא חשוב אם האישה שלך היא יפה או מכוערת, חכמה או טיפשה, לפני כל זה היא עדיין מכשפה.

אילילי

New member
אי אי אי אי אי אי

=אילילי מנסה לצחוק צחוק מכשפתי במיוחד כולל פרונקלים והכל...

אילילי

New member
ראה הודעתי בנושא

תאריך 4\3 שעה 22:26 סורי אבל לא מספיק טילגנטית לעשות קישור

אילילי

New member
זה לא הדבר היחיד

שהיא לא אמרה לך... חכה..חכה... זה לוקח זמן... בסוף תגלה עוד נסתרות רבות.. נ.ב.=רמז נחש למה היא כל הזמן דוחפת לך מרפקים לצלעות+סתימת האף.... נ.ב.2=עוד רמז לאאאאאא....זה לא הדרך שלה לומר לך שבא לה עלייך(או מתחתייך)

שקר החן

New member
חחחחחח...

אני לא מבין למה את חושבת שאני כל כך גרוע?!?!
נצטרך לאמת את הדברים עם חברתי...

אילילי

New member
חס וחסה דארלינג...

מה שבטוח...אתה צוחק הרבה... זה בא לך טבעי או ....???

למעלה