אנשים להתעורר

JAMES DEAN

New member
../images/Emo124.gif אנשים להתעורר

אז אין כרגע המירוץ למיליון ביג דיל. - אפשר לדון ולדבר על מה שהיה או מה שיהיה בקרוב. - אפשר לדבר על עונה ספציפית שאהבתם. - זוג שאהבתם או שאהבתם פחות. - המנחים השונים: ההבדל בין פיל לרז. נו... אז למה אתם מחכים???

ההבדל תמיד קיים ../images/Emo233.gif

לדעתי עם רז הצליחו להרוס אפילו את הקטע של פיל, למרות שהוא אמור להיות ניצב ואפילו רובוארץ יכול לחקות אותו טוב מספיק.

Luanne

New member
אני בעד! ../images/Emo140.gif

אני מאוד אוהבת את הפורום ותמיד מבקרת פה כל כמה ימים לראות מה חדש. מהעונות האמריקאיות ראיתי רק את 13 מהאמצע ואהבתי (במיוחד את הזוכים המקסימים), והבנתי מהדיונים פה שהיו עונות יפות אף יותר. ואני מתה על רז וחושבת שהסגנון ששלו מתאים יותר לגירסה הישראלית מאשר הסגנון של פיל, רק חושבת שהטפת המוסר שלו לשי וגיא אחרי הפרסה של הבלונדיניות היתה לא במקומה ומיותרת בכלל. אי אפשר לשים אפשרות לסיבוב פרסה כחלק מחוקי המשחק, ואז לצקצק בלשון כשמשמשים בזה. ואם כבר, אז הוא היה צריך להציג לרן ומיכל אותה שאלה בהונג קונג.

YMA7

New member
רז באמת עשה עבודה סולידית וטובה, וגם

ב"נזיפה" שלו בגיא/שי אני איתו. נכון שהיתה כאן כאילו התערבות שלא במקום, אבל מה שגיא/שי עשו, גם אם היה לגיטימי, היה כל כך מרגיז וכל כך מקומם שאני ממש ממש מבין את רז. ואגב, מה שהכי הרגיז זה לא עצם הפרסה אלא הנימוק המגעיל והדוחה (מעצבנות, נדחפות) והידיעה שהדס פצועה ביד ותתקשה לבצע את משימת הלוליינית. אגב, עד אותו רגע שי/גיא והבלונדיניות היו הפייבוריטים שלי. בשניה שנתנו את הפרסה הם הפכו אצלי לצמד הכי מאוס.

Luanne

New member
לא נראה לי שרז הספיק לצפות

בחומר המצולם המתעד את שי וגיא ליד עמדת הפרסה כאשר נמקו אותה ב"הן מעצבנות, שיעופו כבר" לפני שקיבל אותם בנקודת הסיום. שלא תהיה אי הבנה, אני גם חושבת שהפרסה הזו היתה מקוממת ומגעילה, אבל הצופים מספיק חכמים ושיפוטיים כדי להבין זאת לבד בלי שיאכילו אותנו בכפית ויוסיפו ששמן למדורה, והמנחה צריך להיות אובייקטיבי ולא להתערב בדברים כאלה. מה שהפריע לי בתגובה של רז, זה שהשתמע ממנה שבגלל שהדס וענבל הן בחורות, אז להם אסור לשים להן פרסה רק בגלל שהם בחורים וצריכים להתנהג ב"ג'נטלמניות". לכן הוא לא נזף ברן ומיכל. ומה עם חנה ומרגלית, ששמו עצור לענבל ואלן וגרמו להדחתם (לא זכור לי שזה בכלל הפריע למישהו). בקיצור, סיבוב הפרסה הוא כלי לגיטימי, והשאלה האם השתמשו בו באמת לצורך הישרדותי או ממניעים פסולים, צריכה להיות מוכרעת על ידי הצופים בלבד.

YMA7

New member
יכול להיות שרז לא ידע על הנימוק אבל

יתכן שכן ידע באמצעות עדכון טלפוני. בתחרות הזו, שלא כמו למשל בהשרדות או כוכב נולד, אין שום השפעה ל"חוות דעתו" של המנחה. הוא אמר את שאמר לגיא/שי ואין לדברים השפעה על המירוץ. נראה לי שהמנחה לא חייב להיות רק רובוט שמקבל בחיוך את המשתתפים בסוף הלג. דווקא אהבתי שהוא החצין את הכעס שלו. זה טבעי והוא עשה את זה בכאילו שאלה מנומסת. ואגב, הוא בכלל לא הזכיר את הנימוקים המגעילים לפרסה אלא רק את הפציעה של הדס. אני גם לא חושב שרז כעס כי שמו פרסה לבחורות. הוא כעס כי שמו פרסה מגעילה למשתתף/ת פצוע/ה ללא כל סיבה הגיונית. ואגב, לא נראה לי ששי/גיא חששו מהבלונדיניות יותר מאשר ממיה/עמיחי. ולכן במהלך הפרסה הם איבדו את האהדה שלי ומסתבר שגם את של רז.

"רשת מתלבטת לגבי עונה שניה"

כתבה ממאקו אני מאד מקווה שתהיה עונה נוספת, זו תכנית הריאליטי שאני הכי אוהבת

YMA7

New member
לא בטוח כי בכתבה

שמצורפת לתגובה של "מאוהבת בכוכבים" נאמר שעדיין לא גבו 25 שקלים מהנרשמים כי עדיין לא בטוח שתהיה עונה נוספת. ואם תהיה, אני מקווה שהפעם הצוותים יהיו יותר הומוגניים. זה ביזארי להעמיד לתחרות שחלקה הגדול פיזי מצד אחד את שי/גיא ומצד שני את חנה/מרגלית. אפשר לשקול תחרות בין זוגות מעורבים (בחור ובחורה) בגילאים ונתונים פיזיים די דומים. נראה שלי שזה יהיה יותר הוגן וגם יותר מעניין. נראה לי גם שבחירת המשתתפים/ות חייבת להתחשב באופי המשימות. ברור לחלוטין שמרגלית או מאור לא היו מסוגלים לבצע את משימת הלוליינית, ושמרגלית/חנה לא היו מסוגלות להוזיז אפילו למטר אחד את גלובוס משימת הביזיון האחרונה.

Luanne

New member
נכון, אני זוכרת שכשהמירוץ התחילה

פרסמו כתבה עם תגובות של כל מיני אנשים מהתעשייה על דעתם על המירוץ, שיצאה לטעמי לא כל כך מפרגנת, בלשון המעטה, כשהתגובה הכללית על הפרק ראשן היתה די מתלהבת בסך הכל. אגב, הם אלה שפרסמו את התגובה של העורכת לטענות על התערבות

למעלה