אנשים.. סקופ! האדומה שלנו עושה אחלה מסאג'ים! תנצלו את זה.. תגידו שזיגזג שלח אתכם :-B
ז ז י ג ז ג New member 28/4/04 #1 ../images/Emo124.gif אנשים.. סקופ! ../images/Emo124.gif האדומה שלנו עושה אחלה מסאג'ים! תנצלו את זה.. תגידו שזיגזג שלח אתכם :-B
../images/Emo124.gif אנשים.. סקופ! ../images/Emo124.gif האדומה שלנו עושה אחלה מסאג'ים! תנצלו את זה.. תגידו שזיגזג שלח אתכם :-B
י ילדת הכוכבים New member 28/4/04 #3 שששששששששש...... מה אתה צועק את בקול רם? אתה תהרוס לי את התדמית! עכשיו אני אצטרך להחליף ניק (ואין לך מושג כמה השם אדומה מתאים לי כרגע, כל הלחיים שלי שרופות! )
שששששששששש...... מה אתה צועק את בקול רם? אתה תהרוס לי את התדמית! עכשיו אני אצטרך להחליף ניק (ואין לך מושג כמה השם אדומה מתאים לי כרגע, כל הלחיים שלי שרופות! )
י ילדת הכוכבים New member 29/4/04 #4 נצל"ש! איך שכחתי???????? איך לא הזכרתם לי שהיום הפיינל פור????????????? אני כמעט פספסתי את זה אחרי שאני שופכת את ליבי, מספרת לכם את ההתעללות הבילתי אנושית שעברתי במשחק הקודם אתם לא דואגים לי?
נצל"ש! איך שכחתי???????? איך לא הזכרתם לי שהיום הפיינל פור????????????? אני כמעט פספסתי את זה אחרי שאני שופכת את ליבי, מספרת לכם את ההתעללות הבילתי אנושית שעברתי במשחק הקודם אתם לא דואגים לי?