אסי לוי ב

Dont call us

New member
אסי

ברוכה הבאה לפורום
מה את עושה בימים אלו? איך זה לשחק לצד ליאור אשכנזי? תודה ובהצלחה בהמשך

היי אסי

רציתי לשאול , אני יודעת שאת באה מהתיאטרון ויש לך רפרטואר משם , האם יש הבדל בין לשחק בתיאטרון לבין לשחק בקולנוע? והאם ההרגשה שונה?

רייvבלה

New member
יש לי שאלה אולי קצת ../images/Emo163.gif

אני לא יודעת אם אתם זוכרים.. פעם אברי גלעד עשה סרט אידיוטי כזה "יהושע יהושע" אסי לוי שיחקה שם איתו?

מילי17

New member
../images/Emo98.gifאסי!!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אסי, כיצד התכוננת לתפקיד שלך בתוכנית?
מה למדת מהתוכנית, (המדינה, ההיסטוריה, הצבא, כיצד נערכים הדברים) שלא ידעת קודם?
במה עסקת בשירות הצבאי?
האם היו חילוקי דעות בינך לבין המפיקים- יאיר לפיד ורוני קיי בקשר לתפקיד שלך, שלא הסכמת לאיזשהו טקסט או לחילופין הוספת לו משהו אחר?
האם את מרוצה מהתוצאה הסופית של התפקיד שלך או שאם את היית המפיקה הדמות הייתה מתפתחת לכיוונים שונים?
ולסיכום, השאלה הבלתי נמנעת- איך זה לעבוד לצד יאיר לפיד? את שחקנית נהדרת, בהצלחה בחדר מלחמה. בתקווה לעונה שניה
ונהדרת גם כן.
מילי.

AdiDaS19

New member
אסי....

קודם כל אני מקווה שאת מרגישה טוב בעיקר אחרי התאונה... ואהבתי מאוד את הסרט שלך החדש יחסית אבנים הוא פשוט סרט מצויין חובה לראות.... והשאלות שלי הם: יש סיכוי שתחזרי לשחק בהצגה פרק ב' בקאמרי או שאלינור אהרון ממשיכה להחליף אותך? ואת ולימור גולדשטיין חברות גם בחיים .... דבר שני עשית חזרות על ההצגה מאחורי הקלעים...?? כי כל פעם שראיתי את ההצגה המחליפה שלך שיחקה וחבל.... ולגבי חדר מלחמה... קודם כל סדרה ממש טובה ואני שמחה שאת חלק ממנה הדמות שלך אירית... נהנת לשחק אותה? היה לך קל להכנס לראש שלה..? ותמסרי לי ד"ש....

ny22

New member
מנהל
שאלה לאסי

הבנתי שסרטך היה מועמד לאוסקר (או איזה טקס כזה, אני לא ממש מבין בטקסים האלו), האם את מרגישה ש"חדר מלחמה" זאת עליית מדרגה בשבילך, או שזה פחות טוב? תודה.

לאסי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

איך זה לשחק לצד ליאור אשכנזי? (המקסים יש לציין
)
על הקאסט- איך את מסתדרת עם שאר השחקנים?
לפני הצילומים, פחדת שיהיו לך קשיים? ובזמן הצילומים- היו רגעים שהתייאשת ואמרת שאת לא יכולה יותר? שנמאס לך? {אני יודעת שלאף שחקן אפעם לא נמאס, אבל בכל זאת...}

liatal

New member
איפה למדת משחק?

אני חושבת שאת שחקנית איכותית ביותר. על המסך את נפלאה (אני עוקבת...) האם את משחקת גם בתאטרון או שיש לך העדפה לטלויזיה???

אסי, שחקנים נהדרים, משחק טוב

האם לא מפריע לכם שזו סידרה לא רצינית על ארץ בידיונית עם אירועים דמיוניים? לא מפריע לכם שאתם כלי לגחמותיו של לפיד המנסה לעצב את המציאות כפי שהוא ראה אותה בסרטי חסמב"ה וג'יימס בונד (כאשר הוא מציב עצמו באיזה תפקיד אווילי שבמציאות לא היה יכול להגיע אליו)?

למעלה