ארז טל קרא לדיירים ואמר שהם בשידור חי מה זה הקטע הזה?
ה הריאליסטי New member 29/9/08 #1 ../images/Emo124.gif ארז טל קרא לדיירים ואמר שהם בשידור חי מה זה הקטע הזה?
ה הריאליסטי New member 29/9/08 #2 קרא לשפרה לאח הגדול והיא חזרה עם מכתבים ברכות לכולם.. אמר ליוסי לקרוא את הברכה בשידור..
א איגור הסטלן New member 29/9/08 #12 לראות את שי בוכה די מפתיע הוא הראה את עצמו כחזק מנטלית ונפשית ופתאום הוא בוכה זה די פוגע בדומיננטיות שלו,ובמה שהוא שידר עד עכשיו. אבל עדיין אני מקווה ששי יהיה הודח הבא ואז קרן.
לראות את שי בוכה די מפתיע הוא הראה את עצמו כחזק מנטלית ונפשית ופתאום הוא בוכה זה די פוגע בדומיננטיות שלו,ובמה שהוא שידר עד עכשיו. אבל עדיין אני מקווה ששי יהיה הודח הבא ואז קרן.
D droriko New member 29/9/08 #13 הוא כולה הוריד כמה דמעות וגם לא עשה מזה סצנות כמו שנרין בדרך כלל עושה
S Saladin New member 29/9/08 #16 להפך. הוא הראה את עצמו כאגרסיבי מדי וכבהמה, עכשיו זה טוב לו להראות את עצמו אנושי.
א א ו ח נ ה New member 29/9/08 #19 סתם שחקן, הוא כניראה מבין שמה שעשה לנעמה הוריד לו הרבה נקודות אצל הצופים בבית, לא סתם השאירו את השם שלו מול ג'ני בסוף רמז ברור מזה אין (למרות שאומרים שזה היה בסדר אקראי) אני מחזיק אצבעות שהצופים יחפפו את שי בקרוב מאוד.
סתם שחקן, הוא כניראה מבין שמה שעשה לנעמה הוריד לו הרבה נקודות אצל הצופים בבית, לא סתם השאירו את השם שלו מול ג'ני בסוף רמז ברור מזה אין (למרות שאומרים שזה היה בסדר אקראי) אני מחזיק אצבעות שהצופים יחפפו את שי בקרוב מאוד.
נ נועה21 New member 29/9/08 #20 בדיוק מה שחשבתי.הוא הבין שהוא צריך לשנות גישה הוא אתמול נשאר אחרון עם ג'ני. עזבו את זה שהסדר היה אקראי. הוא הבין שהוא נמצא בסכנה. אני מבטיחה שתראו אותו בשבוע הקרוב רגיש ונחמד מתמיד
בדיוק מה שחשבתי.הוא הבין שהוא צריך לשנות גישה הוא אתמול נשאר אחרון עם ג'ני. עזבו את זה שהסדר היה אקראי. הוא הבין שהוא נמצא בסכנה. אני מבטיחה שתראו אותו בשבוע הקרוב רגיש ונחמד מתמיד
J Jason2 New member 29/9/08 #18 כנראה יכניסו את זה ליום שלישי ויגידו כאילו זה שידור חי. עושים לפעמים טריקים כאלה, אבל נראה לי שהם שכחו שהרבה צופים בשידור החי כל הזמן.
כנראה יכניסו את זה ליום שלישי ויגידו כאילו זה שידור חי. עושים לפעמים טריקים כאלה, אבל נראה לי שהם שכחו שהרבה צופים בשידור החי כל הזמן.