ארעיון אשבואי

assafein

New member
../images/Emo124.gifארעיון אשבואי../images/Emo124.gif

או בשבילכם, "הראיון השבועי"
אז אחרי כמה שבועות של הפסקה אנחנו חוזרים(בגדול
)... והחוקים הרגילים הם: בתום הראיון, מתבקשת המרואיינת השבועית לבחור את המרואיין הבא שהיא רוצה שישאל ולשלוח לי את כינויו במסר(אם המרואיינת לא תשלח לי עד יום שני בערב את השם של המרואיין הבא אני אבחר מי זה יהיה
). אנא לא לחרוג מנושא השרשור, בלי מריבות, קללות ושאר ירקות. העיקר שתהנו
המרואיינת שנבחרה לשבוע זה ותיאלץ(לא חייב אם לא רוצים
) לענות על שאלותיהם של חברי הפורום, היא: טל המאגניבה לסיפתח, עני על השאלות הבאות:
שם:
תפקיד בסניף:
תחביבים:
משהו נוסף שתרצי להוסיף: אתם מוזמנים להפציץ בשאלות תהנו

assafein

New member
מקווה שכן../images/Emo3.gif

אני מניח שאם היא תראה את זה היא תענה...

יאהה

כן כן אני עוד בפורום..כשיש זמן.. יאיי אז בחרתם בי ואני יענה.. שם:טל פלג גיל:15 ושלושה חודשים:) סניף:ראשון לציון תפקיד בסניף: מדריכה ה תחביבים:אממ..אין משהו מיוחד..להיות במכבי .. משהו נוסף שתרצי להוסיף:אממ תביאו הרבה שאלות משעמם לי..

אז ככה../images/Emo26.gif

מוכנה לזה? כן? את בטוחה? בטוחה בטוחה? אז ככה
שם: משפחה: תאריך לידה: מזל: מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : שם האב: שם האמא: אחים ואחיות, גילאים ושמות: חיות מחמד: חיה האהובה: צבע אהוב: מספר המזל/ מספר אהוב: חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): חברה של השמפו/מרכך: סדרת טלוויזיה אהובה: סרט אהוב: שיר אהוב: להקה אהובה: דיסק אהוב: מקצוע אהוב: ספר אהוב: לו"ז כללי- ראשון: שני: שלישי: רביעי: חמישי: שישי: שבת: אני הכי אוהב את יום: הכי שונא את יום: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: פריט לבוש אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: בחיים אני לא אוכל: חברה מועדפת לקניית בגדים: אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: יצירתי: לחוץ: מצחיק: ספונטני: רגיש: סבלני: רומנטי: בזבזן: גמיש: חברותי: עצבני: מאוהב: אופטימי: מאושר: חייכן: פחדן: שמח: אוהב את החיים: משתעמם מהר: הכי חסר לי זה: יש לי יותר מידיי: הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: הרגל מגונה שלי זה: הכי אוהב בעולם ש..: הכי שונא בעולם ש..: הכי מפחד מ: החלום הכי גדול שלי הוא: השאיפה שלי לעתיד היא: כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: מה היית עושה במיליון דולר: שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? מחשב או טלוויזיה? פלאפון או טלפון? חלב או שוקו? לילה או יום? שוקו או וניל? פפסי או קולה? רוק או ראפ? פופ או פאנק? זקנה או נעורים? גבוה או נמוך? חתול או כלב? ספר או עיתון? מותגים או שוק? סוכריה או מסטיק? אייסיקיו או מסנג'ר? קיץ או חורף? אביב או סתיו? זול או יקר? כסף או מתנה? ברכה כתובה או ברכה במילים? חיבוק או נשיקה? שמש או ירח? מזגן או מאוורר? Yes או Hot? תפוז או קלמנטינה? מסעדה או ג'אנק-פוד? מכונית או אופנוע? שחור או לבן? ים או בריכה? מלפפון או עגבניה? קולנוע או בבית? לרקוד או לשיר? DVD או וידאו? חידות או בדיחות? תמונה או פוסטר? קור או חום? לישון או לקום? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה?

אני מתחיללה...

שם:טל משפחה:פלג תאריך לידה:5.3.1991 מזל:דגים מאמין בהרוסקופ (כן או לא) :לא שם האב:חיים שם האמא:פנינה אחים ואחיות, גילאים ושמות:13 הגר ו-18 אביב חיות מחמד:כלב לוורדור כוסון על ריץ' חיה האהובה:כלב צבע אהוב:הכל מספר המזל/ מספר אהוב:5 חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת):האלה שזה משחה ומי פה בתכשיר אחד..יודעים על מה אני מדברת? חברה של השמפו/מרכך:הרבל הסנס כמובן סדרת טלוויזיה אהובה:חיים שלי סרט אהוב:המון שיר אהוב:74-75/דני קליפורניה/סנואו/אסיגאנטורה פנדינטה להקה אהובה:אין דיסק אהוב:אין מקצוע אהוב:מתמטיקה ספר אהוב:מלך החומוס ומלכת האמבטיה:) לו"ז כללי- ראשון:פנוי (עלאק פנוי...לימודים חברים משפחה) שני:כנל שלישי:מכבי רביעי:בר אילן חמישי:"פנוי" שישי:מכבי שבת:"פנוי" אני הכי אוהב את יום:שישבת הכי שונא את יום:רביעי מקצוע אהוב:שוב פעם? מקצוע שנוא:אואה שאלה קשה.. פריט לבוש אהוב:ג'ינס וגופייה מאכל אהוב:סיני משקה אהוב:דיאט קולה בחיים אני לא אוכל:צפרדע?! חברה מועדפת לקניית בגדים:זארה/גולף/טאג למרות שלא כל כך אכפת לי פשוט להם יש בגדים מדהימים אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן:9 יצירתי:6 לחוץ:2 מצחיק:3 ספונטני:10 רגיש:5 סבלני:10 רומנטי:7 בזבזן:7 גמיש:9 חברותי:8 עצבני:3 מאוהב:7 אופטימי:9 מאושר:8 חייכן:6 פחדן:4 שמח:8 אוהב את החיים:10 משתעמם מהר:6 הכי חסר לי זה:חופשה יש לי יותר מידיי:מתמטיקה! הכי הייתי רוצה עכשיו ש..:חופש=) הרגל מגונה שלי זה:אין כזה הכי אוהב בעולם ש..:מצליח לי הכי שונא בעולם ש..:להכשל הכי מפחד מ:מוות החלום הכי גדול שלי הוא:להנות מהחיים כמה שאפשר.. השאיפה שלי לעתיד היא:להצליח כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..:פרופסור? מה היית עושה במיליון דולר:בית..טיול בעולם עם חברים.. שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: חבר/ה שמן גזר ומחשב זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה?מאפה מחשב או טלוויזיה?מחשב פלאפון או טלפון?טלפון פחות קרינה חלב או שוקו?שוקו לילה או יום?לילה שוקו או וניל?וניל פפסי או קולה?קולה רוק או ראפ?ראפ פופ או פאנק?פופ זקנה או נעורים?נעורים גבוה או נמוך?גבוה חתול או כלב?כלב ספר או עיתון?ספר מותגים או שוק?מותגים סוכריה או מסטיק?מסטיק אייסיקיו או מסנג'ר?איסי קיץ או חורף?קיץ אביב או סתיו?אביב זול או יקר?זול כסף או מתנה?כסף ברכה כתובה או ברכה במילים?לא משנה חיבוק או נשיקה?חיבוק עם נשיקה:p שמש או ירח?שמש מזגן או מאוורר?מזגן Yes או Hot?כן כן חם חם תפוז או קלמנטינה?תפוז מסעדה או ג'אנק-פוד?אממ תלוי מתי מכונית או אופנוע?מכונית שחור או לבן?לבן ים או בריכה?ים מלפפון או עגבניה?עגבנייה קולנוע או בבית?קולנוע לרקוד או לשיר?לרקוד DVD או וידאו?דיוידי חידות או בדיחות?חידות תמונה או פוסטר?תמונה קור או חום?חום לישון או לקום?לקום גלידה- בכוס או בוופל?ופל שקיעה או זריחה?זריחה יותר מיוחד..שקיעה רואים כל הזמן..אבל שקיעה זה גם יפה..שאלה קשה ייאיי סיימתי..:)

cenas girl

New member
חחחחח

עאלק ספונטנית 10.. אחותי..את לא מכירה את עצמך מספיק טוב.

ואוווו

כונפה קטנה.. כנראה שאת לא מכירה אותי מספיק טוב.. מי שכנעה את אמא שלה לקנות כרטיס לחול שעתיים לפני הטיסה מי?

cenas girl

New member
פפחחחחחחח

את אפילו לא מוכנה ללכת לאנשהו בלי תכנון של שנה לפני!

עווד שאלוותת.. ../images/Emo3.gif

שאלון חדש שלי... שאלון מכבי.
אוהבת את מכבי?
כמה?
מ1 עד 10?
נהנהת במכבי?
מאיזה גיל את במכבי?
תחסכי מאיתנו את החישוב ותגידי כמה שנים זה כבר?
את חושבת על מכבי מחוץ לשעות ה'מכבי'?
כמה את מוכנה להשקיע במכבי?
מה דעתך על רעיון ה'רכז הצעיר'? האם תרצי לקחת בו חלק?
מה דעתך על מכבי ים? האם תרצי לקחת בזה חלק?
למה הגעת לפורום מכבי ואיך?
למה נשארת בפורום?
היית בקורס מדריכים?
נהנהת?
למדת דברים חדשים בקורס?
איזו מחלקה היית?
להערכתך.. כמה אנשים מהארצי את מכירה מהשכבה שלך?
להערכתך.. כמה אנשים מהארצי את מכירה שלא מהשכבה שלך?
מה תוכלי לספר לנו על עצמך שעוד לא סיפרת? יומנעים ומקסים ומושלם ומהממם. (אני באטרף.
).
ותהני. =]

עונה עוד..

אוהבת את מכבי?אחרת לא הייתי שם.. כמה?המון מ1 עד 10? 9 נהנהת במכבי?כן מאיזה גיל את במכבי? כתה ד..אז זה היה הכי נמוך תחסכי מאיתנו את החישוב ותגידי כמה שנים זה כבר?5 כי בכתה ו' לא הייתי את חושבת על מכבי מחוץ לשעות ה'מכבי'?לייק דההה כמה את מוכנה להשקיע במכבי?המון ואני עושה את זה מה דעתך על רעיון ה'רכז הצעיר'? האם תרצי לקחת בו חלק?לא וחרא רעיון מה דעתך על מכבי ים? האם תרצי לקחת בזה חלק? נשמע מגניייב למה הגעת לפורום מכבי ואיך?כי אני מדריכה במכבי למה נשארת בפורום?כי משעמם לי בחיים היית בקורס מדריכים?כן נהנהת?מאוד למדת דברים חדשים בקורס?לא איזו מחלקה היית?10 להערכתך.. כמה אנשים מהארצי את מכירה מהשכבה שלך?לא הרבה בוא נגיד שמכירה באמת זה רק מהסניף שלי ..כל השאר סתם משחקים אותה יש להם חברים... להערכתך.. כמה אנשים מהארצי את מכירה שלא מהשכבה שלך?את כל הסניף שלי? מה תוכלי לספר לנו על עצמך שעוד לא סיפרת?אממ אני מראשון לציון ואני מריכה ה וכיף לי בחיים..:)

תמונה..

לא הצלחתי להעלות פה אז קבלו קישור.. מקווה שיעבוד..:) התמונות עם חאקי..במיוחד בשבילכם..=) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1150410760.jpg http://www.fps.co.il/picture.php?id=1150410412.jpg

למעלה