אשפי"ת, שאלה עבורך

../images/Emo124.gif אשפי"ת, שאלה עבורך

ההריון אצלי כ"כ צעיר שאני מרגישה צורך להתחבא מאחורי ניק אחר, לא הקבוע שלי. תסלחי לי, טוב? רוצה לשאול אותך- את ההריון גיליתי ע"י בדיקה ביתית. אין לי חשק לעשות בטא. אני "למודת מחטים" מההריון הקודם, ואין לי חשק להיכנס לבדיקות לא הכרחיות, שמבחינתי יכניסו אותי ללחץ מיותר. רופא הנשים שלי יכול לקבל אותי בשבוע 8 מלא לבדיקת דופק, או בשבוע 5 (הוא יוצא לחופש של 3 שבועות). לא עשיתי בדיקות דם למיניהן לפחות שנתיים, ותוהה- האם באמת דחוף ללכת לקבל הפניה לבדיקות כמו CMV, מצב נוגדני RH (אני "חיובי חלש") וכאלה, או שאפשר לחכות עד התור הראשון לרופא, בשבוע 8 פלוס? אני לא מאמינה שחליתי ב-CMV בתקופה האחרונה, אבל זוכרת שלא היו לי נוגדנים בפעם הקודמת. אין לי גם נוגדנים לאדמת (החיסון לא "תופס" אצלי)..

nubi

New member
אמנם לא אש"פ

אבל אם דעתי נחשבת... אם את לא נמצאת בקבוצת סיכון-עובדת עם ילדים/צוות רפואי וכד' - את בהחלט יכולה לחכות לשבוע 8 כדי לבצע את הבדיקות. לדעתי אין טעם ללכת לרופא נשים בשבוע 5 כי אז לא יראו כלום ב-US ובכל מקרה תצטרכי לחזור. מה שיותר לחוץ אצלך, לדעתי הוא מצב נוגדני ה-RH ופחות CMV כך שגם את זה את צריכה לקחת לתשומת ליבך.

מצטרפת לדיעה שאפשר לחכות

אם את לא בקבוצת סיכון. ואת לא חייבת לעשות בטא, יש הרבה נשים שמסתפקות בבדיקה ביתית. המון המון
עתליה

למעלה