'אשת השבוע' שלנו - קלריסה

אתי אתי

New member
../images/Emo124.gif 'אשת השבוע' שלנו - קלריסה

אחרי שתספר קצת על עצמה, כולן מוזמנות לשאול שאלות

קלריסה

New member
הנני כאן

מה אומר על עצמי? אם לשניים: 7.5 ו-2.5 נשואה 12 שנה אויש, מה עוד אפשר להגיד שיהיה מעניין? אתן כבר יודעות שאני אוהבת לכתוב, ושאני לא אוהבת את המשקל שלי. לא ייאמן כמה שהוא מעסיק אותי... גדלתי במושב נידח בצפון, היום אני גרה במרכז הארץ ולפעמים מתגעגעת לכפר. הייתי עתודאית מאז שעזבתי את בית הוריי בתום בית הספר התיכון עברתי דירה... 15 פעמים(!) נכון שזה פריט טריוויה? משוגעת על קפה והיום הוא היום הראשון של שארית חיי: מוסרים תכנית אוכל מסודרת כמו שאתי אתי ממליצה, ודבקים בה. יאללה, שאלות?

חן123

New member
שמחה שאת אשת השבוע

נלך על פריטהטריוויה, 15 פעם? איך הגעת לזה?

קלריסה

New member
אז ככה (זהירות, רשימה ארוכה):

1. מהבית של ההורים למעונות באוניברסיטת חיפה 2. בחזרה לבית ההורים בסוף שנת הלימודים, אבל לא נחשיב את זה, ונציין דירה מצ'וקמקת בשכונת רמז בחיפה. 3. הדירה הייתה מצ'וקמקת עד כדי כך שאחרי כמה חודשים לא נותר לי אלא לעבור ממנה לדירה אחרת, שני בניינים ליד, להצטרף לשותף מזוקן שלמד במכינה. 4. דירה בהדר הכרמל בשנת הלימודים השלישית עם שותף שביחד חיפשנו אותה. בדיוק בסיבוב של כל האוטובוסים וגם בעלייה, מי שמכיר. בקצה שנושק לחליסה. 5. בצבא - דירה בגבעתיים עם שותף ושותפה שהיו איתי בקורס. 6. עם אותם שני שותפים עברתי לדירה מרווחת יותר בתל אביב כעבור שנה (התחלנו לקבל משכורת קבע). 7. דירה בשדרות ח"ן בתל אביב, ליד כיכר מלכי ישראל דאז, עם שותף ושמו מאיר ניב הגנב שהגניב לשם את החברה שלו וחיו שניהם על חשבוני, ופתאום הודיעו שהם מתחתנים ונגמר החוזה. אופס. 8. דירה ברחוב בר כוכבא, כמעט צמוד לדיזינגוף סנטר, עם חבר (כלומר בנזוג) ועוד שותף ושותפה. מגניב. 9. החוזה נגמר, והחבר ואני עברנו לדירה ברחוב יוחנן הסנדלר בתל אביב, במתחם שינקין. פעמים פרצו לנו לדירה הזאת. צבענו את הקירות בוורוד בזוקה. לא היה מי יודע מה מגניב. 10. שנינו עברנו לגור כמה חודשים בבית ההורים שלי, לקראת החתונה. לא נחשיב זאת כמעבר, ולכן אציין את הדירה הבאה - בירושלים, בשכונת נחלאות. חדר וחצי. בסלון הייתה באר מים. בי נשבעתי. זו הייתה שנת נישואינו הראשונה. 11. דירה יותר ממוסדת בירושלים, באזור רחוב הפלמ"ח. בפעם הראשונה דירה של משפחה. 12. החתיך שלי סיים את לימודיו, וחזרנו לתל אביב, הפעם לרחוב טשרניחובסקי. אני הייתי אז בהיריון. 13. לשכונה קטנה ומוצלת ברמת גן, עם תינוקת בת שנה וקצת. 14. קנינו בית עם גינה באזור השרון הירוק. התחילה האינתיפאדה, והדרך אל העבודה נמשכה שעות ארוכות. אחרי שלושה חודשים הבנו את הרעיון של דשא ו... 15. חזרנו לשכור את אותה דירה ברמת גן. אחרי כמה חודשים בעלי הבית הודיעה שהם מתכוונים לשפץ ולהביא את הסבתא לגור שם, אז חיפשנו את הדירה הבאה. 16. ועברנו אל הדירה שבה אנו מתגוררים היום, כבר כמעט שלוש שנים. הוותק הכי גדול. יצא שש עשרה. קודם לא ספרתי נכון כנראה בפעמים האחרונות שעברנו כבר פיתחתי שיטה לארוז: שוכרים מוברים שגם אורזים

חן123

New member
פפשששש

בחיי הבוגרים עברתי 5 דירות, אין ספק שהיה לך הספק...

ושאלת השאלות

בת כמה את? איפה אתם גרים היום? במה את עוסקת? מה התחביבים שלך? מה עושה אחרי שעות העבודה? מה הדבר שאת הכי אוהבת? מה שנוא עליך במיוחד? מה עושה לך את זה?

קלריסה

New member
אני בת

שלושים ושבע גרים במרכז הארץ עובדת באינטרנט אוהבת לכתוב, אם אפשר להגיד שאלה התחביבים שלי. אני גם אוהבת לעשות יוגה, אבל לא מצליחה גם וגם וגם וגם ובכל הזמן הזה להפיל את הילדים על החתיך שלי, אז אפשר להגיד שאין לי תחביבים נכון להיום. אחרי שעות העבודה אני כותבת, ובערב אני בערך שעתיים וחצי מתעסקת בהכנת הילדים לשינה. אני מאוד מאוד אוהבת לטייל, בעיקר במקומות עם מים נורא אוהבת מים אוהבת טלוויזיה, בעיקר בריטית, אוהבת את האינטרנט באשר היא בדרך כלל שונאת... שונאת שמשקרים לי, שונאת שעושים עליי מניפולציות, אני נורא פתיה, מתסכל אותי לתפוס לאחר מעשה איזה סתומה אני, שונאת אלימות, בעיקר כלפי ילדים, שונאת ברקים והכי בעולם שונאת ג'וקים. שונאת את המשקל שלי עכשיו ואיך אני מקלקלת את השורה עם בוא הערב. מה עושה לי את זה? לא נעים להגיד באותה הודעה שציינתי את החיה המפחידה ההיא, אבל ננסה: טיול קודם כול עם החתיך שלי וילדינו וגם עם חברים השנה גילינו את נפלאות הקיימפינג. אני יודעת שקצת מאוחר לגילי לגלות זאת, ובכל זאת, מוטב מאוחר...

חן123

New member
אנחנו ממש אחיות בנפש

בעיקר בנושא הג'וקים
וגם אני אוהבת כל מה שיש בו מים

אתי אתי

New member
../images/Emo6.gif קניתי את שיטת האריזה שלך

ונראה לי שאני מתחרה רצינית למספר המעברים...

אתי אתי

New member
נתחיל...

כמה ילדים רצית בהתחלה? יש לך עוד תוכניות להרחבת המשפחה? וספרי קצת על הרומן עם האוכל, היית ילדה שמנה? איזה שיטות ניסית?

קלריסה

New member
רציתי ארבעה

עד שילדתי את הראשונה ואז התמכרתי כל כולי לאימהות והבנתי שמספיקה לי ילדה אחת. אחרי כמה שנים זה עבר לי ואז הבאנו עוד אחד. אני חוששת מלהפוך אותו לילד סנדויץ', וגם החתיך שלי אומר שזה לא פיר כלפיו. מצד שני, לפעמים בא לי. מצד שלישי, היריון זה לא דבר פשוט, ושניים כבר יש נפלאים שכאלה. מה את מציעה?
הרומן שלי עם דיאטות התחיל כנערה. בתור ילדה הייתי רגילה, קצת יותר מסורבלת מאחרים לדעתי, אבל לא שמנה. אני כמעט ולא זוכרת ילדים שמנים כשהייתי ילדה. אתן זוכרות? ניסיתי המון. פעם ניסיתי מרזי מורית, הם הרי אמרו שהם בפיקוח רפואי וגם לקחו המון כסף. נהייתי חולה מזה, והם לא איפשרו שום גישה לרופא, פקידת הקבלה שלהם הייתה זו שמקבלת החלטות ברררר... נשמרה לי רק הקלטת שלהם, מדי פעם בפרץ אנרגיה אני מתעמלת איתה. לעיתים ממש רחוקות לצערי. אחרי ההיריון השני עשיתי עם החתיך שלי את דרך המלך או דרך האושר? איך קוראים לה? ירדתי הרבה. ניסיתי את רזה לתמיד, עם הפירות בבוקר, היה נחמד אם כי הרגשתי שאני הופכת לפנטית נגד גבינות שאני די אוהבת. השאלה היא כנראה הגישה, המוטיבציה, הדרך פחות משנה אני חוששת למה? יש לך הצעה טובה במיוחד בעבורי?

אתי אתי

New member
מותר עוד שאלות?

לגבי מס. הילדים, לפעמים זה פשוט קורה...
לגבי האוכל, היו לך תקופות ארוכות שהיית במשקל שאת רוצה? לגבי הצעה טובה במיוחד, אני עובדת על זה...

קלריסה

New member
אני פה בשביל שאלות, לא?

1. הייתה תקופה של בערך שנה מאז שהצלחתי לרדת במשקל אחרי הלידה ועד לפני כחצי שנה. כן, הייתי די מרוצה אם כי הייתי גם אז שמחה להוריד עוד 2-3 קילו. 2. אחרי החתונה, שזה היה מזמן אבל בכל זאת, הייתי בערך שנה מאוד מאושרת ממשקלי (והוא היה הרבה פחות מהמשקל שהייתי מרוצה ממנו בסעיף 1) 3. בתקופת הצבא הייתי במשך כמה חודשים מאוד לא שמחה, וזה גרם לי להוריד הרבה מאוד במשקל. ואז, כשלא הייתי שמחה משום דבר אחר, שמחתי שלפחות במשקל הורדתי הרבה. אפילו המון. אין שחור ולבן, אתן יודעות

magic40

New member
אז אולי שוב עם החתיך

נראה לי שמשם באה המוטיבציה ספרי קצת על הדיאטה של האושר?|
|

למעלה