'אשת השבוע' שלנו - magic40

אתי אתי

New member
../images/Emo124.gif'אשת השבוע' שלנו - magic40

תספר לנו קצת על עצמה, ותענה על שאלות במשך השבוע תודה magic40

magic40

New member
מספרת על עצמי

אני בת 40 גרושה פלוס +2 בוגרים בני 12 ו15 ופיצקית בת 8 חודשים מבן זוגי לא עובדת כרגע מקווה שזה ישתנה בשנה הקרובה אתן מוזמנות לשאול מה שבא לכן

חן123

New member
נעים מאוד

את נשואה שוב? חיה עם בן זוג? איך הגדולים מקבלים את התינוקת? שאלות אישיות, אני יודעת, תרגישי בנוח לא לענות אם לא מתאים לך

magic40

New member
אז ככה,,,,,,,

לא נשואה שוב(חס וחסה) הגדולים מקבלים אותה נפלא,הבן בהתחלה היה זהיר היה נוגע בחשש כאילו היתה מזכוכית והיום הוא רוקד ושר לה ומתמוגג מכל תגובה שלה אליו, הבת היתה קצת בבעיה כי היא היתה הנסיכה של סבתא אז היו סצנות קנאה כמו למשל כשהיתי קונה לפיצקית בגדים וואוו איזה תגובות היו לה"בטח תמשיכי לקנות לה למה לא?איכס הבגדים מגיעילים(היא בת 12 וחצי) היום החברות שלה מגיעות ומתפעלות ממנה והיא קוראת לה היום"הילדה הכי יפה בעולם ומחכה לרגע שהיא תתעורר בבוקר כדי לגשת אליה!

magic40

New member
שיתוף זה כל העניין

לא להשאיר אותה מחוץ לתמונה אלא לשתף אותה בטיפול התינוקת ובנוסף לפרגן כמה היא דומה לה וכמה היא יפה כמוה

קלריסה

New member
למה לא נשואה?

סלחי לי על השאלה האישית וגם על הוויקטוריאניות שאני מצטיינת בה, שמרנית שכמותי, אבל המילים חס וחסה תפסו לי ת'עיניים. החבר שלך הוא האבא של התינוקת, מדוע את חושבת שעדיף לא להתחתן איתו? זאת לא ביקורת, אלא סקרנות.

magic40

New member
לא חוששת מביקורת|../images/Emo13.gif|

המושג נישואים מעורר אצלי אנטי לא מאמינה במסמך שאמור להוכיח את מחויבותי לאדם שאני אוהבת

1אורניתה

New member
סתם צביעות לדעתי...

הנשאות מסתכלות על הלא נשואות ותמהות למה? הרי רוב הזוגות הנשואים אינם מאושרים וגם אם הם חושבים שכן זה בד"כ אשליה, כי החיים שוחקים והשגרה גומרת,ובד"כ אחרי כמה שנים כבר אין את אותו קשר של פעם ותמיד יהיה מישהוא שיקריב משהוא מעצמו לשלמות הקשר. גם כאשר מציגים קשר אמיתי וחברי וסיפוק מנטלי ומיני הדדי, אני לא מאמינה לזה, כי אולי הכל על מי מנוחות בזוג כזה, אבל בד"כ זה בא ע"ח קורבן אישי של האישה בד"כ (למשל בדיכוי הקריירה לטובת האמהות וכו...). אז מה התעודה של להיות נשוי זה מה שמשנה, זה לא עושה אותנו יותר חברים או את הקשר פחות טוב, נהפוך הוא, זה גורם לנו לא לתהיחס לקשר כמשהוא מובן מאליו, אלה כמשהוא שיש אפשרות שנאבד אותו ובגלל זה הוא יקר לנו כ"כ, אנו מעריכים אותו. ממני הנשואה , שעובדת על זה מה זה קשה....

קלריסה

New member
לא יכלו להגיד את זה יותר טוב

במיוחד הסיפא, הסיומת של הודעתך מסכימה עם כל פסיק טוב, עם רובם

קלריסה

New member
כרגע לא עובדת?

ובמה עבדת קודם? למה את מקווה להגיע? האם ה-40 מסמן איזו שהיא כמיהה לשינוי? (ככה אומרים, שלקראת 40 מדגדג השינוי)

magic40

New member
תראי,,,,,,

ההריון הזה בא לי בהפתעה גמורה ובדיוק כשהפנטזיה שלי התגשמה שהם כבר גדולים ועצמאיים והרחתי את החופששש מישהו למעלה החליט שזה לא הזמן ואני מטורפת על תינוקות ובן זוגי התלהב מהרעיון אז הנה אני שוב בבית לכמה שנים וההרגשה מאוד לא נוחה כי כשאת מתכננת נפשית את מהלך חייך הלאה לכיוון חופשי זה יוצר אצלך תחושת פיספוס,אז בנתיים אני נהנית ממנה ומקווה לשינוי לפחות שהיא תהיה בת שנה + ילדי הראשונים היו איתי בבית עד גיל 2

magic40

New member
אני עוסקת בתחום המכירות

וזה גורם לי סיפוק רב לא רואה את עצמי אשת קריירה וגם אם כן (הכל פתוח)זה יצטרך להדחות

חן123

New member
אם לא הייתה לך שום מגבלה

ונניח היית עובדת לכיף, בזה היית רוצה לעסוק? אם לא אז במה?

magic40

New member
תמיד במכירות

עבודה עם קהל זו אני יחסי אנוש זו אני מכירה בזה שזה התחום שאני הכי טובה בו והכי חשוב הכי אוהבת |
|

אתי אתי

New member
עוד שאלה בנושא

בקשר לתחושת הפיספוס. את יכולה קצת לפרט, בעיקר על איך התמודדת איתה?

magic40

New member
תחושת הפספוס

בדיוק כמו שכתבתי לחכות שהילדים יגדלו ותוכלי לצאת מהביית לעבוד בשעות שבא לך בלי לחשוש איך יסתדרו או לחזור כדי להכין להם צהריים זו מן פנטזיה כי הרי רוב הנשים שלא מוכנות לצאת לעבוד כשהילדים קטנים דוחות תוכניות עד שירגישו בטחון עם התחושות שלהם בלי להרגיש נקיפות מצפון התחושה עדיין קיימת היא עדיין שם אבל זה מצב נתון שבו אי אפשר לחזור אחורנית לכן אני מנסה להעסיק את עצמי מבלי לצאת לעבוד פיזית מחוץ לביית אלא דרך הביית,

למעלה