אתם בתנועת נוער, אם כן איזו? סקר קטן, סתם כדי לדעת..
D danny girl New member 14/12/05 #1 ../images/Emo124.gifאתם בתנועת נוער, אם כן איזו? סקר קטן, סתם כדי לדעת..
P philip morris72 New member 14/12/05 #3 3 שנים בצופים וזה הספיק לי. מאז יש לי שנאה רבה לצופיפניקים [בעיקר אלו שהולכים להיות ש"ש]
P philip morris72 New member 14/12/05 #16 הי! יש לי תירוץ! אח הגדול שלי, מורעל בגלל הצופים...והוא ש"ש! אז מותר לי [בעיקר בהתחשב בעובדה שאני היתי בצופים הוא נהג לצחוק עלי...עכשיו הגיע הזמן לנקום]
הי! יש לי תירוץ! אח הגדול שלי, מורעל בגלל הצופים...והוא ש"ש! אז מותר לי [בעיקר בהתחשב בעובדה שאני היתי בצופים הוא נהג לצחוק עלי...עכשיו הגיע הזמן לנקום]
S so be it New member 14/12/05 #4 הייתי בבני המושבים כמה וכמה שנים כן, אנחנו קיימים.. זה שאנחנו קטנים לא אומר כלום.. הייתי טיפטיפה בנוער יחד-מרצ... אבל זו תקופה אפלה בחיי, שלא מדברים עלייה..
הייתי בבני המושבים כמה וכמה שנים כן, אנחנו קיימים.. זה שאנחנו קטנים לא אומר כלום.. הייתי טיפטיפה בנוער יחד-מרצ... אבל זו תקופה אפלה בחיי, שלא מדברים עלייה..
א אחלום לנצח New member 14/12/05 #10 ../images/Emo85.gifאני במש"צים :] וגם בצופים [הו, מש"צים חביבים נא אל תסקלו אותי על כך, אני בצופים עקב לחץ חברתי.]
../images/Emo85.gifאני במש"צים :] וגם בצופים [הו, מש"צים חביבים נא אל תסקלו אותי על כך, אני בצופים עקב לחץ חברתי.]
A Acripela New member 14/12/05 #13 צופים! שבט רכם צופי כ"ס הם חושבים שהם סבבה! והם לא! שירי צופים חסרי משמעות שלא מתחרזים! הורי!