אתמול כל היום הייתי עם גילתי

../images/Emo124.gifאתמול כל היום הייתי עם גילתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתמול היה יום מרגש במיוחד. גילתי חגגה יום הולדת והתאספנו כל מי שמקורב אליה ועטפנו אותה בחום ואהבה. היינו כל המשפחה: מורן שלנו [גיסתה לעתיד, שאני אוהבת באופן מיוחד], ירדן [אחיה המדהים ובעלה לעתיד של מורן], ליאן [אחותה הקטנה והילדה הכי יפה בעולם], מרים [אמא של גילת ואחותי האהובה], אור [החבר האישי והמקסים הלאומי], אדר [ החברה הטובה והנשמה של כולם], אפי [ חבר משפחה ואיש מקסים] , בעלי , ויניר המלך הבלתי מעורער [יא אללה...איזה חתיך הורס, אתם לא מבינים בכלל! !!]. חגגנו לה יום הולדת כיאה לאנשים שאוהבים וקרובים לה. אני הגעתי מהבוקר וליוויתי אותה ביום מיוחד שכזה, היא קיבלה כל כך הרבה טלפונים ובקושי יכלה לענות לכולם. לרובם אפילו אני עניתי, כי זה היה כבר מוגזם ומעייף. היינןו בהתחלה בבית של גילתי [בית קטן, חם, מעוצב יפה ותמיד יש בו משהו טעים לאכול]. למי שלא יודע גילתי בשלנית מצויינת, אבל הפעם מי שפינק היה אור, החבר הצמוד . ישבנו, צחקנו, אהבנו, אכלנו, ושוב אכלנו, ועוד קצת אכלנו.... משם הלכנו לפתיחה של חנות נוספת של פאנקייר. שרון, בעל החנות, בחור מדהים במיוחד , סיפר לי שהולכים להגיע מלא סלבס לאירוע. [טוב, האמת היא שידעתי את זה הרבה זמן לפני כן מיניר המלך]. גילתי לא ידעה שזאת הולכת להיות מסיבת הפתעה ליום הולדתה. אלוהים אדירים מה היה שם... או יותר נכון, מי לא היה שם.... מי שאתם רוצים ולא רוצים, כיאה למלכה שלנו. ההפקה שלה, פופ ארט, חברו לפאנקייר ויחד הרימו הפקה מדהימה לחגיגת יום ההולדת ששולבה, [כמה מפתיע] עם פתיחת החנות. השמפניה זרמה כמים, האוכל המיוחד הוגש בשפע והעיקר: הצלמים והעיתונאים שצבאו את המקום. ממש אירוע ברמה, כיאה למלכה שלנו. מה אומר ומה אגיד.... גילתי עברה יום מרגש, אוהב ומלטף. כשהייתי אצלה בבית ראיתי שהיא ישנה במיטה עם הכרית שלך, חנוש, והיא אמרה לי לומר לך שהיא אוהבת אותך ומודה לך על המתנה, כי פגעת בול. היא מאוד אוהבת את זה. אמרתי לה שאת ילדה מדהימה ואהובה עלי במיוחד והיא חייכה ואמרה שתמיד ידעתי לבחור את האנשים המתאימים... מעניין למה? כשיש אדם מיוחד ומשובח אפשר לטעות? ובכן.... אני אעלה עוד מעט חלק מהתמונות ותראו טיפונת ממה שהלך שם... אני את הסלבס לא צילמתי [הם לא מעניינים אותי], באתי בשביל גילת והמשפחה וזה מה שעניין אותי. אבל בגדול תוכלו להתרשם. אני שולחת לכם את אהבתי הענקית, אני רוצה שתדעו שאני מאושרת לנהל כאן את הבית הזה , אתם נשמות טהורות ואני גאה ואוהבת כל אחד ואחת מכם. גל, אתמול דיברתי עם גילתי עליך והיא יודעת שאתה מגיעה להופעה ב-16..... יהיה אחלה. אני שולחת לכם את אהבתי הענקית וחוזרת לישון, כי אני עייפה מאוד. חזרנו מאוד מאוחר ואני חייבת עוד כמה שעות שינה.... מחבקת אתכם ואוהבת הכי. שלכם לתמיד-תמיד-תמיד... ארי.

אתמול גם שמעתי שירים נוספים של גילתי מהדיסק..

אתם בכלל לא מבינים על איזו רמה מדובר... אני כבר מחכה בקוצר רוח לדיסק הזה..... נאמר לי שברוב ישוחרר שיר נוסף, אבל כנראה שבצורה שונה, מעניינת ומיוחדת יותר... חכו בסבלנות ותדעו.... אני רק יכולה לומר לכם שזה יהיה הדיסק הכי חם בארץ.... מדהיםםםםם !!!!! כמובן שזה לא הסוף ויש עוד שינוים ושיפצורים [לכן זה מתעכב, אבל כל דקה שאנחנו מחכים שווה בהחלט !!!].

moranosh7

New member
ארי שלי.. איזה כיף היה!! ../images/Emo25.gif

איך שמחתי לראות את כולנו יחד ביום מיוחד שכזה.. יום שכולו היה בשביל גילתי שלנו.. יאללה תעלי תמונות שלה.. אנחנו מחכים בקוצר רוח!!! חולה עלייך!!!!

מיוש94

New member
ייייאאאא איזה כיף!!!!!!

תעלי מהר תמונות אני גם רוצה כזאת יומולדת <פעם ראיתי את יניר אבל אני לא זוכרת איך הוא נראה
> בכל מקרה העיקר שגילת נהנתה ושיהיה לה הכי הרבה מזל טוב בעולם!

CuteRic

New member
מזל-טוב שוב[=

גם אני שמעתי את המסיבה הזאתS: וצלמים זה טוב.. זה אומר שנראה אותה בפנאי+? ואיזה כיף לך ששמעת אותההה וההופעה זה לא ב11/6?

moranosh7

New member
כן, ההופעה ב11/6 בע"ה!

רק תוודאו עם אריאלה כי אני לא סגורה על השעה שבא היא אמורה לעלות לבמה.. מה שאני בטוחה שההופעה עצמה תיערך במשך 40 דקות.. אבל כל השאלות והבירורים כדי שתהיו יותר בטוחים- אריאלה היא הכתובת!!

גלגלון,אנ מאמינה שישמעו עליה בהרבה מקומות.

הודעה מסודרת תגיע בזמן שקרוב להופעה, אל דאגה. אתה יודע שכל דבר שיש אני מעבירה. אני לא שולפת מהמותן, אלא מחכה לעדכון מסודר ואז מעלה. זה חשוב כדי שלא תישארו סתם במתח, לכן אני מעדיפה לחכות ואז כשהכל סגור [ולא משתנה כל רבע דקה] לעדכן. אתה מתרגש, אה? גם אני .... |חיבוק ענקי לך מאמי.

מזל טובב איזה כייף

לכם עברתם חתיכת יום אה? חבל שאני לא קרובת משפחה של גלתי הייתי באה בכייף אתם קולטים שאף פעם לא ראיתי אותה במציאות או דיברתי בטלפון (אריאלה????.חח) יאלה מזל טוב

1mayush

New member
אתם פשוט מדהימים! כולכם ../images/Emo47.gif

זה כל כך מגיע לה !!
ארי ומורני שמתם לב מטעם מי היו הצלמים? שיהיה אפשר למצוא תמונות וכתבות

מאמי,היו שם איזה עשרה אנשים עם מצלמות ענקיות

אין לי מושג, אבל יניר אמר לי שהוא יעדכן אותי על כל פרסום, חוץ מזה שיש את הדרי שלנו שנראה לי שהיא מה-זה אוהבת "לחטט" ברחבי הנט. הלוואי עלי כזאת הצלחה, איך היא מביאה לנו ידיעות חמות, אה?... אל תדאגי בובה יפה, כל פיפס נעלה. אם את רואה משהו ישר תעלי. סומכת עליך אחותי.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif(באיחור)וואי!! נשמע שהיה כייף!!

שמחה שנהנת ארי!!

למעלה