אתר רשמי לריטה!!

michalm83

New member
../images/Emo124.gif אתר רשמי לריטה!!

אתר מדהים ביותר! חג שמח

petit

New member
מ ה מ ם

מי אחראי לו? מי הקים אותו?( מיכל?) שאפו!!!

michalm83

New member
היי

האחראי על בניית האתר הוא גיל נוי, שגם בנה את האתר הרשמי של עברי לידר... למרות שאין לי קשר לאתר הרישמי של ריטה, אני שמחה ומברכת על אתר שכזה ומאחלת למפעיליו בהצלחה. חג שמח

אתר מדהיםםםםםםם

אבל מיכלוששש האתר שלך הוא מהראשונים בתור המעריצה שלה....ותבורכי על כך... האתר שראיתי הדהים אותי לגמריי וכל הכבוד להם. מיכלוש אני מציעה שאולי תצטרפי אליהם בתור שותפה ....למה לא?!(מעריצים מסכימים איתי??)

sharonyle

New member
שימו לב שבאתר הרשמי יש קישורים

לאתר של מיכל ולפורום!!!!! חג שמח שרון

Dug E

New member
אהבתי!

כמה השקעה..סוף סוף אתר רישמי. חוץ מכמה פאקים קטנים שלגטימיים לגמרי בשביל אתר בתחילת דרכו...הוא פשוט מושקע ביותר! אהבתי את הרעיון של ציר הזמן ומאחורי השירים. אבל באמת שאין על ריטה סטאר. יותר נח לדיפדף בין תמונות וגלריות מסודרות יותר..אתר יותר ביתי כזה.. בהצלחה לאתר הרישמי!

בהצלחה לאתר החדש....לא אהבתי את העיצוב.קודר

מידי, וריטה הרי כ"כ צעונית,רבגונית.... האתר של מיכל נעים לעין ..ואסטתי בצורה מיוחדת...ולמה היינו צריכים עוד אתר? תוספת הקישור לשירים מבורכת,שיעבירו את השירים לוידאו ויחסכו ממני רכישת DVD של "אבה גדולה" זה כבר בהזמנה... שבת שלום..

Dug E

New member
גם שמקימים אתר רישמי יש תלונות?

"בשביל מה צריך עוד אתר?" אוקיינוס שלם עובר בין אתר מעריצים לבין רישמי. האתר יתן לנו מידע ממקור ראשון ולא שמועות כמו "כנראה תתקיים הופעה ב..." וכו'.. טוב שיש את שניהם..מיכל כבר יודעת כמה אני אוהב את האתר שלה ואת החומר שהיא מביאה בו. היא בוחרת בקפדנות את התמונות הטובות ואיכותיות ביותר שאת רובן היא מצלמת...ריטה סטאר הוא אתר יותר ביתי. הרישמי אתר שנועד לקבל מידע ועידכונים ממקור ראשון וזה גם מאוד חשוב.

אבל מותר להביע דעה נכון?ביחוד לגבי העיצוב.

כל אחד כאן ממש "מוכן להעלב" ,..ועוד מעט יקומו עוד ווישנו כרגיל את דעותיהם.... אני אוהבת את העיצוב והרוגע באתר של מיכל,מה שמפריע לי באתר הרשמי....עניני... עוד יותר גרוע-כמות הביקורת. חג שמח

יאאאא איזה יופי../images/Emo70.gif

איזו הפתעה||! אתר ממש מושקע ויפה.. כל הכבוד להם.. ואהבתי ששמו בקישורים את ריטהסטאר והפורום שלנו

Dug E

New member
רותם, אני אשמח אם תקרא בעיון

בקובץ המצורף. (את מה שבכלל עוד לקרוא בעיון
, פשוט מאוד). תודה.

WOW, מדהים רק אני רואה כאן מעבר../images/Emo35.gif

הלוו, זה אתר רשמי, זה אומר שריטה סוף סוף מתחילה להכנס לעניינים דיסק חדש אתר רשמי... נראה לי שהעזיבה מהליקון תעשה לה רק טוב, הם התחילו קצת לקחת אותה כמובן מאליו... ועכשיו סוף סוף נקבל אחלה דיסק, לא שיש לי טענות ל"חמצן"(בעצם יש מעט) סוף סוף נקבל מריטה דיסק מושקע שלא נתלה על השם שלה יחד עם אתר רשמי ובטח יהיו יותר הופעות טלויזיוניות ויותר השקעה מבחינת יח"צ וכדומה... אני צופה רק טוף...

מה הקשר הין אתר רישמי לדיסק?

אם יש לריטה אתר רישמי זה מחייב שיהיה לה דיסק טוב? את ימי התום היא עשתה כשעוד לא ידעו מה זה אינטרנט וזה הדיסק הכי טוב שלה. ומה הקשר לכן הליקון או לא הליקון? בחירת שירים לא מתבצעת לפי החברה שלה אתה שייך, בחירת שירים מתבצעת (ככה אני מקווה) לפי שיקולים אומנותיים (למרות שיש כמה שירים שלא ברור לי מה כל כך יפה בהם, אבל זה דיון אחר לפני שיצלבו אותי כאן שהעזתי להביע דעה שונה).

למעלה