את מי הייתם מחזירים??
ה הבחור בלי האוטו New member 9/3/06 #3 אני רוצה בגמר את: מימי ניראל אליסיה קריסטין. זאת שלא תגיע לגמר בכוחות עצמה - תקבל את הקול שלי... בינתיים כולן בפנים ואין לי את מי להחזיר.
אני רוצה בגמר את: מימי ניראל אליסיה קריסטין. זאת שלא תגיע לגמר בכוחות עצמה - תקבל את הקול שלי... בינתיים כולן בפנים ואין לי את מי להחזיר.
ב ברררר New member 9/3/06 #6 אני רוצה בגמר את אליסיה ניראל קרן [היא יפה] כרסיטין [יפה אבל טיפשה] מי שתרד אני אצביע לה.
E EvaNofit New member 10/3/06 #8 ../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif שרון../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif שרון מרקוביץ
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif שרון../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif שרון מרקוביץ
E EvaNofit New member 12/3/06 #18 חחחחחח באמת......./images/Emo35.gif../images/Emo6.gif וואלה לא ידעתי.... בד יחסית יפה בשביל לנקות איתו נשק..... טוב לא משנה זה נראה מעולה על שרוני
חחחחחח באמת......./images/Emo35.gif../images/Emo6.gif וואלה לא ידעתי.... בד יחסית יפה בשביל לנקות איתו נשק..... טוב לא משנה זה נראה מעולה על שרוני
E EvaNofit New member 12/3/06 #20 שרון בגלל שמגיע לה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif
E EvaNofit New member 12/3/06 #19 שרון מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif והיא פשוט חייבת לזכות