א~נ~ש~י~ם~ מה עם המפגש תתחילו לכתוב הצעות..
N NuFiFiT New member 7/10/03 #1 ../images/Emo124.gifא~נ~ש~י~ם~../images/Emo70.gif ../images/Emo85.gif מה עם המפגש תתחילו לכתוב הצעות..
../images/Emo124.gifא~נ~ש~י~ם~../images/Emo70.gif ../images/Emo85.gif מה עם המפגש תתחילו לכתוב הצעות..
V VooSa New member 7/10/03 #2 אנייי../images/Emo41.gif לדעתיתי הרעיון של פארק יהושוע היה נחמד מאוד. מי שיודע לנגן על גיטרה יביא גיטרה ויהיה אחלה...נשב נדבר נאכל נשיר...מה רע תאריך לא ממש משנה לי...
אנייי../images/Emo41.gif לדעתיתי הרעיון של פארק יהושוע היה נחמד מאוד. מי שיודע לנגן על גיטרה יביא גיטרה ויהיה אחלה...נשב נדבר נאכל נשיר...מה רע תאריך לא ממש משנה לי...
• •° R£anima†ioN •° New member 8/10/03 #3 ../images/Emo6.gifעוד פעם פארק יהושוע הזה../images/Emo35.gif../images/Emo19.gif
P perrinat New member 8/10/03 #4 ../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif יום: מתי שהוא בשבוע הבא שעה: עדיף צהריים/ אחרי הצבריים מקום: אפשר גני יהושע או באולינג בהרצליה, או... עזריאלי......
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif יום: מתי שהוא בשבוע הבא שעה: עדיף צהריים/ אחרי הצבריים מקום: אפשר גני יהושע או באולינג בהרצליה, או... עזריאלי......
M michalas New member 8/10/03 #6 פארק../images/Emo70.gif פארק../images/Emo70.gif פארק../images/Emo70.gif יאייי גיטרההה שירה בציבור חחח... יהיה כייף אני רוצה פארקקקק אבל רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שבוע הבא אני לא יכולה עד יום שלישי זתומרת אני בטיול מוצ"ש-שלישי
פארק../images/Emo70.gif פארק../images/Emo70.gif פארק../images/Emo70.gif יאייי גיטרההה שירה בציבור חחח... יהיה כייף אני רוצה פארקקקק אבל רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שבוע הבא אני לא יכולה עד יום שלישי זתומרת אני בטיול מוצ"ש-שלישי
N NuFiFiT New member 8/10/03 #7 טוב אז... ../images/Emo85.gif אני חושבת שנעשה את זה בגן יהושוע( ) וגם אם לא כולם יכולים לא נורא... אפשר לעשות את זה מפגש קטן
טוב אז... ../images/Emo85.gif אני חושבת שנעשה את זה בגן יהושוע( ) וגם אם לא כולם יכולים לא נורא... אפשר לעשות את זה מפגש קטן