באזי ואטסופ! אתכם לגיבצת מנהלת! ככה עומדים על המשמר? הא?!???
M magenta73 New member 15/11/07 #1 ../images/Emo124.gif באזי ואטסופ! אתכם לגיבצת מנהלת! ככה עומדים על המשמר? הא?!???
ב בראיין כהן New member 16/11/07 #2 יום בא ויום הולך... ואת נשארת נאיבבבית... שכמותתתתתתך... יופי של טור... בראיין נאיבי שכמותו...
W whasuuuuuup New member 16/11/07 #4 ../images/Emo46.gif ת פ ס י ק י ל ק ר ו א ל י כ כ ה או שאני אקרא לך מזנתה חוץ מזה המקור הקבוע שלי לא סיפק מידע הפעם
../images/Emo46.gif ת פ ס י ק י ל ק ר ו א ל י כ כ ה או שאני אקרא לך מזנתה חוץ מזה המקור הקבוע שלי לא סיפק מידע הפעם
L l a d y D המקורית New member 16/11/07 #6 מקסים - תישארי כמו שאת לא יודעת קשה לי להתחבר לגישה של חברה שלך אולי היא צודקת מי יודע אבל אני , גם כזו , נותנת אמון ולא מחפשת אתהרע אם הרע מגיע אז מגיע אבל לא מתחילה כרע מנקודת מוצא
מקסים - תישארי כמו שאת לא יודעת קשה לי להתחבר לגישה של חברה שלך אולי היא צודקת מי יודע אבל אני , גם כזו , נותנת אמון ולא מחפשת אתהרע אם הרע מגיע אז מגיע אבל לא מתחילה כרע מנקודת מוצא
ב באז באז New member 16/11/07 #7 צ'טער באמת ימים עמוסים את יודעת... אבל אני איתך, רק שאני לא נמשך לשמוקיות.