באיחור מרשים- הסופ"ש הגיע!

theEscapist

New member
../images/Emo124.gifבאיחור מרשים- הסופ"ש הגיע!../images/Emo9.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה
): (הנורות נועדו לציין את העובדה שאני מקווה ששכל הנורות שלי יפעלו בשלל רגעי האמת שיהיו להן בזמן הקרוב...
) שיהיה לכולנו שבוע נפלא!

theEscapist

New member
ואני מתנצלת על האיחור, אגב:)

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: מבחן בהיסטוריה שנראה לי שהלך בסדר, ימים ממש מצחיקים, ומגישים אותי על 100 במגן במחשבים!
D: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: כמה ימים מדוכאים למדי=\ הרבה יותר מדי מתמטיקהP: וחברה שלי שעל סף התמוטטות, לא מדברת עם חברה אחרת, המצב רע... משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שני מבחנים, אחד מהם בגרות. כיף כיף כיף.
ול"ג בעומר בסוף השבוע... סרט השבוע: פחחחח למי יש זמן? ספר השבוע: "אנשי המשמר" ו"שומרים! שומרים!" של טרי פראצ'ט
אמן השבוע: אנערף.. דיסני?P: פנאטום האופרה? משהו באמצע? המלצת השבוע: אם אתם נורא רוצים להחביא סיכומים בהיסטוריה בשירותים, אל תצאו מלא פעמים במבחן, ביחד עם עוד איזה 5-6 אנשים. תופסים ככה.P: ציטוט השבוע: "ידע=כוח=אנרגיה=מסה"
(טרי פראצ'ט...) ו.. למישהו היה לכמה ימים את המשחק בונוס על המחשב (ה"שבץ-נא" הממוחשב הנוסטלגי להחריד...). אתמול בערב שיחקתי עם מישהו, והלוח כבר היה ממש מלא, והוא ניסה נואשות לשים את האות 'ז' איפשהו, ולא הצליח... אני: "בר, אנתה פשוט לא מצליח להשתמש בזין שלך!" ידיד שלי שגם היה בחדר: "אתה לא מוצא שום חור לתקוע בו את הזין שלך!" וכן הלאה....
אתר השבוע: אין אתר, אין חיים... אין כלוםP: תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני לישון. בעצם, אני לעשות מלא ש"ב וללמוד לביו', אבל לא בא לי:( חוצמזה אני רוצה שוקולד!

adi dion

New member
עונה-

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: כלום דבר רע במיוחד שקרה השבוע: ז'סטין פרשה
שחקנית טניס שאני מאוד מאוד אוהבת. היא הראשונה שהתחלתי לאהוב ובזכותה בכלל התחלתי לראות טניס בטלויזיה... והיא פרשה בהפתעה מוחלטת.. מקום ראשון בעולם... זהו עכשיו הטניס לא שווה כלום בלעדיה...
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא רוצה יום עבודות ביום ראשון. נמאס לי כבר ונמאס לי מהצבא... סרט השבוע: סיפורי דגים ספר השבוע: שוקולד אמן השבוע: Pascal Obispo המלצת השבוע: אין ציטוט השבוע: כל מיני דברים שז'סטיני אמרה במסיבת עיתונאים.. אתר השבוע: האתר הרשמי של ז'סטין. תמונת השבוע: אין אחר (או: מסר חשוב לאומה): אוף אחד גדול על כל החודש הזה!

theEscapist

New member
היי, תמיד שווה להמשיך לראות טניס בטלויזיה!

ובתכלס, היא באמת שחקנית מעולה, ולא ידעתי שהיא פרשה, זה באמת הפתעה... אבל את יודעת איך זה, זה לא הופך את הטניס למשחק פחות מעולה:)

adi dion

New member
זה כן ../images/Emo10.gif

זה הופך את זה למשחק פחות מעולה בשביל לראות בטלויזיה... לשחק זה עדיין כיף חח
מה יהיה עכשיו, נראה את שראפובה ואת סרינה וויליאמס כל הזמן לוקחות טורנירים? איכס...

LauraLF

New member
מיאו

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: ריקוד ביום ששי דבר רע במיוחד שקרה השבוע: עצבנו אותי בעבודה משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יהיה מעייף יותר משבוע שעבר סרט השבוע: החייזרים באים ספר השבוע: GOOD OMENS אמן השבוע: ברי סחרוף המלצת השבוע: שימו משהו דוחה יתושים , אני נראית כמו שדה קרב ציטוט השבוע: "לא אשתין עד שלא אתאשפז" אתר השבוע: tapuz תמונת השבוע: רנג'י מבליץ'...
אחר (או: מסר חשוב לאומה): לה לה לה

wolfyy

New member
סופ"ש

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: שישי ושבת דבר רע במיוחד שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: סרט השבוע: החייזרים באים ספר השבוע: Superman - Birthright אמן השבוע:פיל קולינס/ג'נסיס המלצת השבוע: שמיכה ציטוט השבוע: אתר השבוע: תפוז תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה):

למעלה